💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
یعنی نمیدونستی که فشار داری؟فشارت طبیعی بود تو دوران بارداری؟
اره عزیزم فشارم هر دفعه که میرفتم دکتر ۱۱، ۱۲ بود ولی فشار شریان رحمی رو باید سونو داپلر بدی... اما نمیدونم چی شد شب زایمان فشارم ۱۸ شد و تا یه ماهم بعدش درگیرش بودم قرص میخوردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی عزیزم.. قربونت بشم گلم که میفهممت.. الی که که به حق امید کربلا آقا قمربنیهاشم(ع) خدا دلت شاد ک ...
وای که تو چقدر مهربونی مهربان جان.... معلومه شیرپاک خورده ای چقد پاک و خوب و مهربونی انشالله هر چی ازخدا میخوای وبصلاحته خدا بهت بده گلم حتی بیشتر و بهترشو بده انشالله بزودی زود خدا چندین برابرشو بهت بده عزیزم
عزیزم شما قبلش مشکل دیگه ای نداشتی؟ اضافه وزن فشار خون ...چه داروهای مکملی میخردی تو بارداری
نه عزیزم نه قند نه فشارخون نه چربی نه اضافه وزن... هیچی... فقط تیروئیدم کم کاره قرص میخورم همیشه.... توی همه سونوهاش عالی بود... حتی ازمایش سلفری هم داده بودم اونم خوب بود
هستی جان سونوی تایید که رفتی توقف رشد نداشت از هفته های قبلش؟
چرا عزیزم این اتفاق برام هفته ۳۰ افتاد رشدش تو ۲۸ هفته مونده بود... ای خدا هفته ۲۶ رفتم یه سونو کلی چقدر همه چیش خوب بود😭 حتی اکو قلبم رفتم...همه چی سالم بود. تو سونو ۲۶ هفته قربونش برم انگشتاشو میمکید تو فیلم سونو برام زد رو سی دی منم ریختم رو گوشیم هر روز نگاه میکردم😭😭😭 بعدش از رو گوشی پاک کردم الانم سی دی هاشو دارم اما جرات نکردم ببینمشون دوباره😭😭😭 خدایا حکمتتو شکر اگه منو دوست داشتی منو بنده خوبت دونستی خواستی امتحانم کنی خب چرا با این غم امتحانم کردی برام خوب میخواستی قسمتم میکردی که دختر گلمو بغل بگیرم هر روز به خاطر هدیه ای که بهم دادی شکرگزارت بودم ولی بازم چی دارم بگم جز اینکه فقط بگم حکمتتو شکر دوباره منو لایق بدون و مادرم کن
عزيزم اگه مى شناسيدش ازش سوال كني دو باره باردار شد؟ دومين باردارى هم مسموميت گرفت يا نه؟ منم ...
نه عزیزم هنوز باردار نشده ولی باید تحت نظر دکتر پریناتال باشی حتما و اینکه به اونم گفتن امکان داره پیش بیاد بارداری بعدی امکان داره پیش نیاد ولی زیر نظر دکتر باشی نگران نباش عزیزم انشاالله که ایندفعه ختم به خیر میشه