2777
2789
وای منم همیشه به این چیزا فکر میکنم فکر میکنم از لحظه ای که اولین بار از بیمارستان ترخیص میشیم میای ...

ولی برای من این ارزوهام هم براورده نشد 

درسته اومدن دیدنم بچم کنارم بود ولی بعدش شب قمچندش افت کرد و سه روز بستری شد طفلک اوردیمش خونه بعد بیست روز خودم دچار امبولی ریه شدم رچبردنم آی سیو پنج روز بیمارستان بودم با لختکی شدید تو پاهام و دستام یکماه نتونستم راه برم بچم مونده بود تو بغل این و اون بگم یا کمه😢😢😢😢😢اخ خدایا

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
ولی برای من این ارزوهام هم براورده نشد  درسته اومدن دیدنم بچم کنارم بود ولی بعدش شب قمچندش افت ...

اووووف 

دختر نمیدونم چی بگم

خدا تورو واسه پسرت نگه داره،پسر نازتم واسه تو

چقدر از خودگذشتگی

خدارو هزارمرتبه شکر 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم یه روز قبل اتفاق پیش دکترم بودم قلباشون میزد فقط خیلی شل و سفت میشدن دکتر نفهمم گفت جاشون ...

فدای بی قراییات...بگردمت که چقدر رنج کشیدی.. خدا رو شکر که خدا هدیش بهت داد انشاالله نگاه مهربون خدا سایه سار زندگیتون باشه و سالیان سال با شادی و آرامش روزگار سپری کنید و در کنار هم خاطره های قشنگ قشنگ بسازید. پسر نازت از طرف من ببوس. اسمم مهربان. تو گوشش از طرف من بهش بگو خاله مهربان همیشه برات دعا میکنه که عاقبتت ختم به خیر بشه و همیشه سبز سبز مثل خدای مهربون بمونی😍😘💝 

ممنون از دلگرمیت نازنین دوست💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
وای منم همیشه به این چیزا فکر میکنم فکر میکنم از لحظه ای که اولین بار از بیمارستان ترخیص میشیم میای ...

انشاالله به زودی نیلو جونم شک نکن عزیزم.

به خدا اعتماد کن. 💝⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خدا کنه نیلو مهربونم اصلا نمیدونم چم شده انگار مثل روزای اول دارم میشم واقعا تنگی نفس میگرم بعض ...

هستی جونم میدونی چرا؟؟ چون اقدام قبلی خیلی امیدوار بودی و وقتی نتیجه حاصل نشد شکستی!! 

دوست خوبم خودت جمع کن...امیدت از دست نده...ضعیف نباش... تو خیلی قوی تر از این حرفایی...نباید کم بیاری چون خدا رو داری.. خدایی که حتی از رگ گردن بهت نزدیکتره.. خدایی که از تمام دنیا برات دلسوزتره.. یا علی بگو عزمتُ جذب کن فکرای بیهوده رو دور بریز... تو، هستی؟ دوست دل شکسته‌ی من،، تا عید بارداری بارداری بارداری. 😍

هستی جونم میدونی چرا؟؟ چون اقدام قبلی خیلی امیدوار بودی و وقتی نتیجه حاصل نشد شکستی!!  دوست خو ...

اره عزیزم دقیقا چه خوب از حال دل من خبر داری خیلی امیدوار بودم برای همین این ماه خودمو باختم زود کلا باید سخت نگیرم بهش خیلی فکر نکنم همه تلاشمونو بکنیم ولی به نظرم بارداری طوریه هرچقدر دنبالش بدوی ازت دورتر میشه خیلی ها رو دیدم ماهی که فکرشو نمیکردن منتظر پریود بودن ولی پری نیومد دیگه نی نی اومده بود تو دلشون😍 مهربان جان اکثر بچه های تو تاپیک صفحات اول میشناسمشون باهاشون در ارتباطم اونقدر الان سرگرم بچه هاشون هستن وقت نمیکنن دیگه بیان اینجا میرم صفحات اول حرفاشونو میخونم که چقدر اونا هم بی تابی کردن ولی الان مشغول نی نی هاشون هستن خیلی امیدوار میشم❤️ انشاالله ما هم به آرزوهامون میرسیم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره عزیزم دقیقا چه خوب از حال دل من خبر داری خیلی امیدوار بودم برای همین این ماه خودمو باختم زود کلا ...

وضعیت سال دیگه ما هم مثه اوناست

همه درگیر بچه داری انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گلم با توکل به خدا و معصومین علیهم السلام برو واسه اقدام. نگران نباش و ترس و اظطراب از خودت دور کن. ...

ممنون عزیزم همین صحبتای کوچیک با ادم مهربونی مثل شما کلی حال ادمو بهتر میکنه🧡

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁

سلام دوستای عزیزم. .امیدوارم خدای مهربون دلتون محکم محکم بکنه وکلی امید بزاره تو وجودتون.  .واس اینکه زود زود مامان نی نی های خوشمل بشیدخدا میدونه من با همه وجودم میفهممتون دوستتون دارم و همیشه تو دعاهام هستید .بعد نماز صبحم دعای توسل میخونم ..کلی واستون دعا کردم خدایا دوستای عزیزم که منتظر مثبت شدن آزمایش بارداریشونن. دلشون شاد کن و یه نی نی سالم. عاقبت بخیر با بخت و اقبال خوب نصیبشون کن. اوناییمون هم که بارداریم کمکمون کن بسلامتی بچه هایی سالم و عاقبتت بخیر بدنیا بیاریم 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
اره عزیزم دقیقا چه خوب از حال دل من خبر داری خیلی امیدوار بودم برای همین این ماه خودمو باختم زود کلا ...

با امید و توکل به خدای مهربون انشاالله ما هم سال دیگه این موقع حال و روزمون هموطور میشه 😍

آمین آمین آمین یا رب‌العالمین🤲 

هیشکی تو این دنیا نمیتونه درک کنه مردن بچه یعنی چی بچه ای که حتی نتونستی بغلش کنی واس یه بار. ببوسیش. اونقدر باهاش برنانه داشتی هیچ هیچ. حتی یه دست از لباسایی ه نه ماه باهاشون کلی رویا چیدی تنش نکنی. .تو بمونی و یه اتاق بچه با کلی وسایل و لباس و آرزوهایی که یه تند باد لعنتی اومد و اونا رو با خودش برد . .هیشکی نمیفهمه وقتی رسیدی تو ماه نهم و یهو بگن بچه قلب نداره یعنی چی. فقط خودمون میفهمیم چه روزایی رو گذروندیم...

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

عزیزای دلم انشالله زود باردار بشید ولی وقتی باردار هم بشید. .تو وجودتون تا وقتی بچه روبغل نکردیم آشفتگی هست. .اینطورنیست که با باردار شدن همه اون آرامش رفته برمیکرده. .پس از خدای مهربون بخایم نی نی بهمون داده سالم بیاد تو بغلمون و یه عمر طولانی زیر سایه خودمون و شوهرامون بزرگ بشه الهی آمین یا رب العالمین 

قربونتون برم ک برام دعا کردین قطعا ک دعاهاتون تاثیر گذار بوده و هست.رفتم دکتر خداروشکر قلب بچم تشکیل شده بود بهم امپول با شیاف داد خونریزیم کم شده در حد لک هست ایشالله خوشحالی من نصیب همتون بشه