2777
2789

من اولین اقدامم این ماه بود که بی نتیجه بود ، پارسال پسرمو با اولین اقدام بعد ۶ سال جلوگیری باردار شدم ، الان چی فرق کرده؟؟؟؟ خب چرا نمیشه میگم نکنه خدا میخواد دیگه نده ، اینقد که نا آروممو گریه میکنم شوهرم گفتش اصلا دیگه حرفشو نزن خدا خواست خودش میده کم اصرار کن من خیلی زجر میکشم آخه همه وجودم شده حسرت بچه میگم خب وقتی تخمک گذاری هست فولیکولم بالغ باشه اسپرم هم مشکل نداشته باشه موقع هم مناسب باشه چی دیگه لازمه که نمیشه🥺

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
حتما میشه چرا که نه؟قرار نیست چون یه بار اون اتفاق تلخ افتاده دوباره تکرار بشه اما خب ترسش با ادم ه ...

منم تصمیمم اینه که اگه باردارشم هیچی براش نخرم کاش فقط بیاد بخدا قبلا میگفتم جای پسرم سبز شه الان میگم خدایا هرچی خودت صلاح میدونی فقط یه بچه سالم به من بده 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میشه چرا که نه؟قرار نیست چون یه بار اون اتفاق تلخ افتاده دوباره تکرار بشه اما خب ترسش با ادم ه ...

شما هم بارداری مجدد براتون محال میومد؟ من دخترمو خیلی راحت باردار شدم این دفعه فکر میکنم محاله

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من اولین اقدامم این ماه بود که بی نتیجه بود ، پارسال پسرمو با اولین اقدام بعد ۶ سال جلوگیری باردار ش ...

عزیزم منم این ماه چهار تا فولیکول خوب داشتم با خودم میگفتم حتما میگیره مگر اینکه خدا نخواد... شما هم خیلی استرس داری؟؟؟ من فکر میکنم استرسی که داشتم و به شوهرمم منتقل میکردم مانع شد

عزیزم منم این ماه چهار تا فولیکول خوب داشتم با خودم میگفتم حتما میگیره مگر اینکه خدا نخواد... شما هم ...

استرس وحشتناکی دارم ، ولی خب استرس چطور مانع میشه 

شما هم بارداری مجدد براتون محال میومد؟ من دخترمو خیلی راحت باردار شدم این دفعه فکر میکنم محاله

منم فکر میکنم محاله

اره خصوصا که پریودی هام کم و با تاخیر بودازمایش ذخیره تخمدان دادم افتضاح بود و دکتر گفت احتمالاباردار نخواهی شد فک میکردم بارداری مجددواسم غیر ممکنه وقتی هم باردار شدم امید نبستم و احتمال میدادم ممکنه سقط بشه واسه همین تا ماه اخر هیچی نخریدم

محتاجم به دعا
استرس وحشتناکی دارم ، ولی خب استرس چطور مانع میشه 

چرا میگن استرس کیفیت اسپرم و تخمکو بد میکنه حتی مانع لقاح و لانه گزینی هم میشه استرس ما هم وحشتناک بود باید این ماه بیخیال باشیم

اره خصوصا که پریودی هام کم و با تاخیر بودازمایش ذخیره تخمدان دادم افتضاح بود و دکتر گفت احتمالاباردا ...

خدا رو شکر که به دخترت رسیدی گلم.مگه چند سالته که ذخیرت کم بود؟ چند تا بچه داری؟

چرا میگن استرس کیفیت اسپرم و تخمکو بد میکنه حتی مانع لقاح و لانه گزینی هم میشه استرس ما هم وحشتناک ب ...

باید بیخیال باشیم ولی مگه میشه🥺

[QUOTE=171334335]خدا رو شکر که به دخترت رسیدی گلم.مگه چند سالته که ذخیرت کم بود؟ چند تا بچه داری؟[/QUOTEذخیره تخمدان فقط به سن ربط داره؟؟؟ 

خدا رو شکر که به دخترت رسیدی گلم.مگه چند سالته که ذخیرت کم بود؟ چند تا بچه داری؟

من خواهرم ۳۲سالگی یائسه شد الانم خودم چن ماهه پریود نشدم☹اینقدرم همه چی گرونه جرات نمیکنم دکتر برم دوتا بچه دارم 

محتاجم به دعا
باید بیخیال باشیم ولی مگه میشه🥺

وای برای منم سخت میاد ولی برای دخترمم که زود باردار شدم ماهی که اصلا فکر نمیکردم بی بی چکم مثبت شه شد و باردار شدم چون فکر میکردم زود نمیگیره واقعا سخته بعد اینهمه سختی تو اقدام استرسم نداشته باشی

من خواهرم ۳۲سالگی یائسه شد الانم خودم چن ماهه پریود نشدم☹اینقدرم همه چی گرونه جرات نمیکنم دکتر برم د ...

ای جونم عزیزم بازم خدا رو شکر که بچه داری خدا برات حفظشون کنه برای من بد بود اولین بارداریم شد وحشتناک ترین تجربه برام

[QUOTE=171334335]خدا رو شکر که به دخترت رسیدی گلم.مگه چند سالته که ذخیرت کم بود؟ چند تا بچه داری؟[/Q ...

نه فکر میکنم یکم ارثی هم باشه ولی خب سن بالا بره بخوای نخوای ذخیره میاد پایین