2777
2789
میکرو رو انجام دادم و حدود بیست میلیون دادم و جنین دارم الان فقط بایدآزمایش بشن و انتقال بدم ای ...

شما نیلو خودمونی تو گروه تل؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم رو سال96 از دست دادم دکتر زمان زایمان اشتباه محاسبه کرد 8ماهگی به دنیا آورد 16روز داخل دستگ ...

خدای من😞😞عزیزم خیلی متاسفم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم پسرم رو سال96 از دست دادم دکتر زمان زایمان اشتباه محاسبه کرد 8ماهگی به دنیا آورد 16روز داخل دستگ ...

متاسفم عزیزم.. انشاالله جاش برات پر شده باشه گلم

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
شما نیلو خودمونی تو گروه تل؟

سلام. کجایی خانوم خبری ازت نیست؟ 

خیلی وقت سر نزدیااا😉

در چه حالی عزیزم؟ فکر کنم رفته بودی اقدام درسته؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نه دیگه میترسم 

عزیز دلم.. خیلی نارحت شدم انشالله بزودی جاش سبزشه

منم توی 37هفتگی مرگ داخل رحم داشتم سه ماه پیش... ولی میخوام اقدام کنم از ماه دیگه.... ترس برای ما طبیعیه ولی باید باهاش بجنگیم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
والا دقیق نمیدونم پله بالاپایین رفتن وسیله سنگین برداشتن یا دیابت بارداری اخرم دقیق نفهمیدم

سلام عزیزم خوبی؟ میتونم بپرسم چند ماه اقدام بودی؟ و کی باردار شدی؟ من ۵ ماه پیش دخترمو از دست دادم سه ماهم اقدام بودم نگرفته خیلی نا امیدم بعضی موقع ها نمیدونم چه کنم😞

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم خوبی؟ میتونم بپرسم چند ماه اقدام بودی؟ و کی باردار شدی؟ من ۵ ماه پیش دخترمو از دست دادم س ...

سلام گلم من اسفند که دخترکمو از دست دادم از تیر سال بعد اقدام کردم کلومیفن خوردم تا زود بارداربشم کیست اوردم دوماه دارو خوردم بعد اقدام کردم لتروزول خوردم باز کیست اوردم 😂۸سانتی سه ماه دوارو خوردم شد اسفند دقیقا همون روزی که دخترکمو دفن کردیم یه بار اقدام داشتم و با همون باردارشدم خیلی واسم جالب بودحکمت خدارو شکر تو همون روزی که بچمو داخل خاک گذاشتیم تو همون روز یه دختر قشنگ دیگه تو دلم گذاشت 

محتاجم به دعا
سلام گلم من اسفند که دخترکمو از دست دادم از تیر سال بعد اقدام کردم کلومیفن خوردم تا زود بارداربشم کی ...

الهی شکر که دخترتو سالم بغل گرفتی عزیز دلم منم ماه دومه میخوام کلومیفن بخورم...اما امپول ازادسازی میزنم خیالم راحت میشه که کیست نمیشه شما سر خود میخوردی؟ امپول ازادسازی نمیزدی؟؟؟ برام دعا کن دخترک منم برگرده خیلی بیتابشم

الهی شکر که دخترتو سالم بغل گرفتی عزیز دلم منم ماه دومه میخوام کلومیفن بخورم...اما امپول ازادسازی می ...

اره من سرخود خوردم  من تا یک سال بعد که باردار بشم خیلی بیقرار و نااروم بودم هرروز اشک میریختم بچه کوچیک زن باردار میدیدم حالم بد میشد درکت میکنم اما از وقتی باردار شدم ارومتر شدم ایشاالله تو هم بزودی دامنت سبز میشه

محتاجم به دعا
اره من سرخود خوردم  من تا یک سال بعد که باردار بشم خیلی بیقرار و نااروم بودم هرروز اشک میریختم ...

قربونت برم انشاالله خدا دوباره منو لایق بدونه مادر بشم همش میگم یعنی میشه سال بعد این موقع ها بچم بغلم باشه خدا رو شکر کنم بگم یه سال پیش چه روزای بدی داشتم ولی گذشت😞

قربونت برم انشاالله خدا دوباره منو لایق بدونه مادر بشم همش میگم یعنی میشه سال بعد این موقع ها بچم بغ ...

حتما میشه چرا که نه؟قرار نیست چون یه بار اون اتفاق تلخ افتاده دوباره تکرار بشه

اما خب ترسش با ادم هست من باردار که شدم تا ماه ۸اصلا یه تکه لباس هم نخریدم بعدم فقط دو دست لباس خریدم گفتم بذار دنیا بیاد بغلم بگیرم خیالم راحت بشه لخت نمیمونه

محتاجم به دعا