2777
2789
به سلامتی عزیزم... راستی شما علت مرگ داخل رحمیتون رو نفهمیدین؟

البته من پلاکتهامم افت کرده بودولی علت دقیقشو هنوز نمیدونم انشالله تابیستم میرم پیش جنین شناس تاببینم تشخیص میده یانه...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام خوشکل خانوما. .بعد نماز.صبحم دعای توسل میخونم الان دعا کردم از ته قلبم دل هممون شاد بشه. .ودوست ...

سلام گلم. انشاالله 🙏

منم همیشه واسه هممون دعا میکنم هم اقدامیا هم مامانایی که باردارن. فرزانه جون انشاالله تو هم بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

انشالله همتون بزودی صاحب نی نی های سالم بشید.

من دعاگوتون هستم.

سیاره و نیلو هستی عزیزم.بقیه هم که توی گروه ها میشناسمشون.

فردا جواب بتا اماده میشه.دوشنبه هم میرم پیش پره ناتال.

😉

سلام انشالله همتون بزودی صاحب نی نی های سالم بشید. من دعاگوتون هستم. سیاره و نیلو هستی عزیزم.بقیه ...

سلام گلم انشاالله عزیزم فردا بیا خبرمون کن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره عزیزم متاسفانه امروز روز دومم بود

اشکال نداره نازنینم..انشاالله این ماه به امید خدا باردار میشی.

من دیروز صلواتی که نذر کرده بودم فرستادم. توکلت به خدا باشه قطعا حکمتی توشه⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام انشالله همتون بزودی صاحب نی نی های سالم بشید. من دعاگوتون هستم. سیاره و نیلو هستی عزیزم.بقیه ...

سلام گلم انشاالله. 

انشاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت گلم⚘⚘⚘

سلام عزیزم منم همیشه دعاتون میکنم که انشالله بسلامتی نی نی سالم و صالح بیاد بغلتون ببخش گلم شما بعد ...

بله عزیزم .دقیق دو ماه هم نشد .احتمالا ده ماه اختلاف ..نی نی من دخمل .اسمش نفس 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

توکل کنید به خدای مهربون ..خودش بموقعی که صلاحتون بهتره بهتون بچه هاتون برمیگردونه ..

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
اشکال نداره نازنینم..انشاالله این ماه به امید خدا باردار میشی. من دیروز صلواتی که نذر کرده بودم فرس ...

قربونت برم عزیزم خدا حاجت دل تو رو هم روا کنه به زودی مهربونم❤️ من دیگه کلا خودمو سپردم به خدا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام شبنم جون کجایی دختر؟ چه خبرا؟ اقدام نکردی هنوز؟

میام سر میزنم ب تاپیک و گاهی هم گروه.دو سه  ماه اقدام کردم نشده هنو، سونو واژینال دادم با آزمایش خون ک همشون خوبن. اما نمیدونم چرا باردار نشدم 😫 

قربونت برم عزیزم خدا حاجت دل تو رو هم روا کنه به زودی مهربونم❤️ من دیگه کلا خودمو سپردم به خدا

فدای تو انشاالله...

بهترینا نصیبت بشه عزیزم ⚘⚘