2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان الهی که به حق مادر سادات و این روز که ایام فاطمیه هستش به حق دل شکسته حیدر به ناله های ز ...

الهی آمین عزیز دلم چه دعای قشنگی در حقمون کردی مامان مهربون😍🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام دوستان نمیدونم منو یادتونه یانه.... من تقریبا سه ماه پیش توی ۳۷هفته مرگ داخل رحم داشتم.... البت ...

سلام عزیزم منم ۵ ماه پیش تو ۳۰ هفتگی مرگ داخل رحمی داشتم

سلام عزیزان الهی که به حق مادر سادات و این روز که ایام فاطمیه هستش به حق دل شکسته حیدر به ناله های ز ...

سلام عزیزم. الهی آمین 🙏چقدر قشنگ دعا کردی😍

انشاالله خدا گل نازت برات حفظ کنه و همیشه در کنار هم شاد و سلامت باشید⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله بزودی زود دامن هممون سبزبشه و نی نی سالم و صالح باعمرطولانی بیاد بغلمون

الهی آمین🙏 واسه منم ۵ ماه شده و این چهارمین اقداممِ.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی آمین🙏 واسه منم ۵ ماه شده و این چهارمین اقداممِ.

سلام عزیزم خوبی؟ مهربان جون فکر کنم فردا پریود شم حالا این ماه یه روزم زودتر شدم😅 خیلی ببخشید ولی یکم ترشح خونی داشتم الان همیشه قبل پریود اینطوری میشم فرداش پری میاد

سلام عزیزم خوبی؟ مهربان جون فکر کنم فردا پریود شم حالا این ماه یه روزم زودتر شدم😅 خیلی ببخشید ولی ی ...

سلام عزیزم. اشکال نداره نازنینم. انشاالله که مامانی اگر هم نشد ماه دیگه گلم..

ایندفعه سعی کن استرس نداشته باشی و به قول خودت پیگیر نباشی که چندمین روز هستی و اینا دیگه...

اگه یادت باشه منم ماه پیش فوق العاده استرس داشتم که باعث شد ۱۱ روز پری عقب بیافته 😞 دکتر هم گفت اگه استرس داشته باشم دیر نتیجه میگیرم.. بیا به هم روحیه بدیم و استرس دور کنیم. انشاالله که بارداری اگر هم نشد همون صد تا صلوات واسه رفع استرست میفرستم😘

دقیقا ۱۴ روز بعد تخمک گذاریم دارم پریود میشم😐

همسرت آز داده؟ مشکلی نداره؟

سلام عزیزم خوبی؟ مهربان جون فکر کنم فردا پریود شم حالا این ماه یه روزم زودتر شدم😅 خیلی ببخشید ولی ی ...

میگم شایدم واسه لانه گزینی؟

انشاالله که واسه همین باشه😍

بازم توکل بر خدا... انشاالله بهترینا نصیبت بشه دوستم🙏🙏⚘