2777
2789

میگم بچه ها ی سوال... از کجا بفهمیم که تخمک گذاری کردیم؟🤔 البته بدون استفاده از کیت

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم. اشکال نداره نازنینم. انشاالله که مامانی اگر هم نشد ماه دیگه گلم.. ایندفعه سعی کن استرس ...

عزیزم خیلی خیلی استرس داشتیم ناراحت نیستم گلم چون کلا خودمو سپردم به خدا این ماه شرایطم خیلی خوب بود با خودم میگفتم حتما میگیره مگر اینکه خدا نخواد حتما صلاحم نبوده این ماه که نخواسته...شوهرم آزمایش نمیده میگه من مشکلی ندارم چون سری پیش ماه اول اقدام گرفت تقریبا چهار ماهی هم هست یه عالمه ویتامین دادم بهش یعنی همزمان با خودم به اونم رسیدم خوراکشم از همون بچگی خیلی خوب بوده و تا حالا حتی یدونه سیگارم نکشیده...خودم به حد کافی بهش استرس میدم میگم منم بهش گیر ندم برای ازمایش. بنده خدا بیشتر استرسی میشه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم شایدم واسه لانه گزینی؟ انشاالله که واسه همین باشه😍 بازم توکل بر خدا... انشاالله بهترینا نصیب ...

من مدل پریودمو میشناسم عزیزم هر ماه روز قبل پریود اینطور میشم بازم میگم خدا رو شکر عقب نزدم حداقل به موقع دارم میشم... راستی من از بعد زایمانم بدنم یه مدلی شده روزای تخمک گذاریمو خیلی راحت میتونم بفهمم با ترشح ها و دردایی که دارم

عزیزم خیلی خیلی استرس داشتیم ناراحت نیستم گلم چون کلا خودمو سپردم به خدا این ماه شرایطم خیلی خو ...

احسنت به طرز فکرت عزیزم. انشاالله که خدا به زودی حاجتت میده 🙏🙏 

خوب خدا رو شکر که همسرت مشکلی نداره. انشاالله که بارداری و اون ترشح هم واسه لانه گزینی هست.. اگر هم نبودی این ماه استرس از خودت دور کن انشاالله مصلحت خدا با خواستت یکی میشه و مامان گلی میشی😍😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
من مدل پریودمو میشناسم عزیزم هر ماه روز قبل پریود اینطور میشم بازم میگم خدا رو شکر عقب نزدم حداقل به ...

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد. 

والا من اصلا از روزای تخمک گذاریم سردر نمیارم😕

نه الان نه قبلا...تقریبا چندمین روز میشه؟ ۱۲...۱۴..۱۶و...؟ درد خاصی هم نمیگیرم 🤔

راستی هستی جون حست نسبت به زمان بارداری من چیه؟ یعنی کی باردار میشم😉

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد.  والا من اصلا از روزای تخمک گذاریم سردر نمیارم😕 نه الان ن ...

من قشنگ حس کردم روز ۱۵ صبح تخمک گذاری دارم دقیقا هم ۱۴ روز بعدش دارم پریود میشم... کم کم داره تبدیل میشه به خونریزی دیگه این ماهم از دستم رفت😅

راستی هستی جون حست نسبت به زمان بارداری من چیه؟ یعنی کی باردار میشم😉

عزیزم هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد من خیلی ها رو اینجا دیدم تو این تاپیک که الان باهاشون خیلی رفیق شدم مثلا ۷ سال نازایی داشت باردار شد که مثل ما ماه اخر بچه شو از دست داد اما بارداری دومش هشت ماه بعد زایمانش بود و الان نزدیک یه ماهه که بچش صحیح و سالم به دنیا اومده و  داره از مادر بودنش لذت میبره... به خودت خیلی برس عزیزم من مطمئنم تو هم این دفعه خیلی خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو میکنی نتیجه میگیری😍

من قشنگ حس کردم روز ۱۵ صبح تخمک گذاری دارم دقیقا هم ۱۴ روز بعدش دارم پریود میشم... کم کم داره ت ...

فدای سرت نازنینم..انشاالله این ماه با صلاح و حکمت خدا باردار میشی 😍

عزیزم هیچوقت نباید از رحمت خدا ناامید شد من خیلی ها رو اینجا دیدم تو این تاپیک که الان باهاشون خیلی ...

ناامید نیستم گلم میدونی خیلی جاها خدا هوام داشته  همیشه ازش ممنونم.شک ندارم این اتفاقم که پیش اومد به صلاحم بوده ولی خوب ما بنده هستیم و کم طاقت..چند روز پیش با خودم نشسته بودم و داشتم زندگیم زیر و رو میکردم دیدم ای دل غافل چقدر اون چیزایی که رسیدن بهش سخت یا دور از ذهنم بودُ دارم و هر چی که خواستم خدای مهربون بهم بخشیده بعد با خودم گفتم مهربان شک نکن خدا دوست داره و این اتفاقم به صلاحت بوده...

توصیف حال و روزمون ممکن نیست و فقط خدا و مامانایی که این تجربه تلخ داشتن درک میکنن. انشاالله که به زودی هممون باردار میشیم و خدا اینبار نی نی های سالم و صالح بهمون میبخشه...

ممنون از انرژی که بهم دادی😘

《یا فاطمه الزهرا》 خودت هوای دل ما دل شکسته ها رو داشته باش🙏

ناامید نیستم گلم میدونی خیلی جاها خدا هوام داشته  همیشه ازش ممنونم.شک ندارم این اتفاقم که پیش ا ...

قربونت برم همه حرفایی که زدی درسته فقط ما بنده های خدا صبرمون کم شده و کم طاقت شدیم قطعا خدا بهترینا رو بهمون میده تو بهترین زمان

سلام خوشکل خانوما. .بعد نماز.صبحم دعای توسل میخونم الان دعا کردم از ته قلبم دل هممون شاد بشه. .ودوستای خوبم زوو باردار بشید. .باردارا هم بسلامتی زایمان کنیم. .

خدایا تو خودت خبر داری ما چی کشیدیم تو این چندماه...فقط تو میتونی کمکمون کنی درد روقلبمون کم بشه

به سلامتی عزیزم... راستی شما علت مرگ داخل رحمیتون رو نفهمیدین؟

نه عزیزم من هنوز نرفتم پیش جنین شناس....‌ ولی بندناف بچه ازقسمتی که به شکمش وصل میشه خیلی نازک شده بود...کادر زایمان که بالاسرم بودن گفتن علت فوتش همینه و خون و اکسژن یهو بهش نرسیده

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام خوشکل خانوما. .بعد نماز.صبحم دعای توسل میخونم الان دعا کردم از ته قلبم دل هممون شاد بشه. .ودوست ...

سلام عزیزم منم همیشه دعاتون میکنم که انشالله بسلامتی نی نی سالم و صالح بیاد بغلتون

ببخش گلم شما بعداز دوماه از زایمانتون باردا شدین؟یعنی فاصله دوتازایمانهاتون میشه 10ماه درسته؟

خدایا بی نهایت بار شکرت...