2777
2789
شکر خدا خوبم. آره عزیزم امروز ۳ سیکلم. خدا رو شکر که خوبی. با تمام وجود و از ته ته قلبم از خدا میخوا ...

قربونت برم انشاالله که زودی دل هممون شاد بشه🙏🏼🙏🏼🙏🏼 خیلی احتیاج داریم هممون که برای این دلای شکستمون مرهمی باشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام خوبین خانوما.  فرزانه جون چه خبر؟ خودت و نی نی خوبین که خداروشکر؟ هستی جون بیا از خودت ی ...

سلام خوبی عزیزم. .ممنون منم خداروشکر بهترم. .هفته دیگه سونو آنومالی دارم. انشالله بحق پنج تن برم و همه چی عالی باشه. انشالله خدا دل هممون شاد کنه. .خدایا خودت کمک دوستام کن باردار بشن و بخیر و خوشی زایمان کنن. .خدایا ما دلامون سخت شکسته. .چند ماه میشه که زندگیمون یه تغییر اساسی کرده. .

باورتون میشه عروسی فامیلای نزدیک شوهرم. عروسی های ما خیلی باحال و خوش میگذره. فکرشو میکنم اگر پسرم بود حتما الان شیک ترین لباس تنش میکردم. .پنج ماه و خورده ای میشد حتما میتونستم یه کاپشن خوشکل براش بخرم. .حتما خیلی خوشبخت بودم...ولی فردا شوهرم تنها میره. .من توی تنهایی خودم میمونم و خدارو صد هزار مرتبه شکر نی نی تو شکمم کنارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی عزیزم. .ممنون منم خداروشکر بهترم. .هفته دیگه سونو آنومالی دارم. انشالله بحق پنج تن برم و ه ...

عزیز دلم خدا نی نی تو شکمتو سالم بذاره بغلت فرزانه جان غصه نخور اتفاقی بود که باید برامون میوفتاد چاره چیه عزیزم

سلام خوبی عزیزم. .ممنون منم خداروشکر بهترم. .هفته دیگه سونو آنومالی دارم. انشالله بحق پنج تن برم و ه ...

فدای دلت نازنینم... با تمام وجود درکت میکنم و حالت رو میفهمم. خدا رو شکر که لطف خدای مهربون دومرتبه شامل حالت شده و انشاالله جواب آزمایش ها هم نرمال نرمال هست. فکر گذشته رو نکن و به فکر آینده و تو دلیت باش و به روزای قشنگی فکر کن که انشاالله قرار با هم بسازید و شاد و سلامت روزگار سپری کنید. خیلی به فکرت هستم و برای تو نی نی دعا میکنم. تو هم فکرای خوب خوب کن و انرژی مثبت به خودت بده. 😍😍😘

برای سلامتی تو نی نیت: 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فعلا ک خوبم عزیزم علائم خاصی ندارم

انشاالله که تا آخر بارداری هم خودت هم تو دلیت خوب و سلامت باشین و با آرامش این دوران سپری بشه و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت 😍

واسه ما هم دعا کن عزیزم.⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها ازهمتون عاجزانه خواهش میکنم واسم دعاکنیدماه آینده غربالگری دارم تو روبه دلای شکستتون قسمتون میدم برام دعاکنید بچه م سالم باشه وسالم بیادتو بغلم🙏🙏🙏

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
بچه ها ازهمتون عاجزانه خواهش میکنم واسم دعاکنیدماه آینده غربالگری دارم تو روبه دلای شکستتون قسمتون م ...

با تمام وجود از خدا میخوام همه چی نرمال باشه و به حق بی بی دوعالم بارداری راحتی رو سپری کنی و فندوقت سالم و سلامت بیاد بغلت.

به نیت پنج تن و سلامتی خودت و نی نی ۵ تا آیت الکرسی میخونم ⚘⚘

بچه ها ازهمتون عاجزانه خواهش میکنم واسم دعاکنیدماه آینده غربالگری دارم تو روبه دلای شکستتون قسمتون م ...

عزیزم انشاالله که سالم هست کوچولوت و خدا سالم میذاره بغلت به چیزای منفی گذشته فکر نکن دیگه

نفس جان انشالله نی نییت سالمه سالمه دعا میکنم ازته قلبم که انشالله بزودی سالم میاد بغلت🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام خوبین خانوما.  فرزانه جون چه خبر؟ خودت و نی نی خوبین که خداروشکر؟ هستی جون بیا از خودت ی ...

قربونت برم خوبم خودت خوبی در چه خالی

شنبه میرم تهران نوبت دکتر دارم برام دعا کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام مهربانم خوبی عزیزم؟؟؟ پریود شدی؟؟؟ منم خوبم شکر خدا امروز ۲۰ سیکلمه خدا صلاح بدونه و این م ...

قربون دل شکسته ت هستی عزیزم

الهی که خدا دلتو شاد کنه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

الهی که به حق پنج تن نی نیت سالم عزیزم

و به سلامتی و دل خوش میاد بغلت