2777
2789
منم غربالگری انجام دادم..آزمایشام یکم ریسک داشت. .دکترم تشخیص دادن سونو آنومالی جایی معتبر انجام بدم ...

ان شاءالله خداخودش حفظش میکنه .نگران نباش.برای منم  ریسک متوسط بودامادرنهایت همه چی خوب بود خداروشکر

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون کی میخوای بی بی بزنی؟😍

انقدررررررررر ناامید هستم که نمیخوام بی بی بزنم.

میدونی من روز جمعه تخمکگذاری داشتم.شنبه انجام شد.نکنه تخمک هدر رفت؟؟؟؟

دو شب هم قبل تخمکگذاری اقدام داشتم

هستی من دیگه نتونستم اقدام کنم.

فقط اون دوتا شدن

زمان رو از دستدادم.

😉

انقدررررررررر ناامید هستم که نمیخوام بی بی بزنم. میدونی من روز جمعه تخمکگذاری داشتم.شنبه انجام شد.ن ...

نا امید نباش عزیزم باور کن خدا بخواد با یه دفعه اقدامم میگیره فقط از خدا بخواه گلم. دقیقا کی امپول‌زدی؟ و علائم تخمک گذاری داشتی جمعه؟؟؟ قبل انجام ای یو ای سونو نمیکنن؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نا امید نباش عزیزم باور کن خدا بخواد با یه دفعه اقدامم میگیره فقط از خدا بخواه گلم. دقیقا کی امپول‌ز ...

پنج شنبه ساعت ۱۰ ونیم امپول زدم.

شنبه ساعت ده و نیم ای یو ای.

۳۶ ساعت طول کشید این فاصله

جمعه عصر درد خفیف بود.قبلش نمیکنن

روز فرداش سونو میکنن

😉

پنج شنبه ساعت ۱۰ ونیم امپول زدم. شنبه ساعت ده و نیم ای یو ای. ۳۶ ساعت طول کشید این فاصله جمعه عصر ...

نگران نباش عزیزم منم بعد ۳۶ ساعت تخمک گذاری داشتم منفی فکر نکن اصلا

روزای تکراری سپری میشه.خسته شدم از زندگی

خدایا امیدی در دلم بینداز

کارم شده سرچ توی نی نی سایت

هزار تا فکر ناامید کننده میاد ذهنم و میره

حوصله هیچکس و هیچ چیزیو ندارم.

😉

خانوما صبحتون بخیر من امروز بیبی چکم مثبت شد از خدا خواستم همه ی شما که باهم درد مشترک دارم این خوشح ...

سلام عزیزم 

خیلی خوشحال میشم میام میبینم خدا دلتونو شاد میکنه همون طور ک هوای منو داشته ب دل تک تک مامانای دل شکسته نظر میکنه شک نکنید 🙏🙏🙏

اشک شوق می ریزم چون میفهممتون . انشاله بارداری سالمی رو پیش رو داشته باشی و کنجد کوچولو سلامت بیاد بغلت عزیز دلم 😘😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم غربالگری انجام دادم..آزمایشام یکم ریسک داشت. .دکترم تشخیص دادن سونو آنومالی جایی معتبر انجام بدم ...

انشالله عزیزم . استرس و از خودت دور کن منم خیلی بارداری سختی داشتم امینو سنتز شدم . این ریسکهای ازمایش فقط اعداد و ارقامه گلم . حتما بجای معتبر برو تا خیالت راحت شه 🌺🌺

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام خوبین خانوما. 

فرزانه جون چه خبر؟ خودت و نی نی خوبین که خداروشکر؟ هستی جون بیا از خودت ی خبر بده.

مریم جون AUA کردی به سلامتی..انشاالله که نتیجه مثبتِ و به زودی میای خبر مامان شدنت میدی😍

صفا جون شما در چه حالی؟ نیلو گلی بیا ی خبر از خودت بده؟ آدم یا کوچولو چه خبر ؟ انشاالله که حالتون خوب خوب خوب باشه😍⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خوبین خانوما.  فرزانه جون چه خبر؟ خودت و نی نی خوبین که خداروشکر؟ هستی جون بیا از خودت ی ...

سلام مهربانم خوبی عزیزم؟؟؟ پریود شدی؟؟؟ منم خوبم شکر خدا امروز ۲۰ سیکلمه خدا صلاح بدونه و این ماه دلمو شاد کنه بچمو بهم برگردونه این روزا خیلی بی قرارش بودم مثل روزای اول نمیدونم چرا😞

سلام مهربانم خوبی عزیزم؟؟؟ پریود شدی؟؟؟ منم خوبم شکر خدا امروز ۲۰ سیکلمه خدا صلاح بدونه و این م ...

شکر خدا خوبم. آره عزیزم امروز ۳ سیکلم. خدا رو شکر که خوبی. با تمام وجود و از ته ته قلبم از خدا میخوام دلت و مریم جون این ماه شاد کنه. انشاالله میاید و خبرای خوب خوب بهمون میدین و ما هم تو خوشحالیتون شریک میشیم 😘😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام خوبین خانوما.  فرزانه جون چه خبر؟ خودت و نی نی خوبین که خداروشکر؟ هستی جون بیا از خودت ی ...

منظورم ارمیا کوچولو بود. نمیدونم چرا نمیتونم ویرایش کنم🤔