2777
2789
قربونت برم خوبم خودت خوبی در چه خالی شنبه میرم تهران نوبت دکتر دارم برام دعا کن

خدا نکنه عزیزم.  خداروشکر که خوبی. منم انروز روز ۸ سیکلمِ. منتظرم ببینم این ماه خدا چی میخواد.

انشاالله که صلاح خدا با خواست دلت یکی باشه.⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی جونم خوبی؟ از فرزانه جون چه خبر؟ مریم جون چرا نیستی گلم؟ بیا از خودت بگو؟ در چه حالی؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هستی جونم خوبی؟ از فرزانه جون چه خبر؟ مریم جون چرا نیستی گلم؟ بیا از خودت بگو؟ در چه حالی؟

قربونت برم عزیزم خوبم منم چند روز دیگه میخوام بی بی بزنم دعام کن مهربونم☹️ فرزانه هم خوبه شکر خدا چند روز دیگه میره آنومالی انشاالله میاد خبرای خوش‌میده بهمون...

عزیزم گرمیجات خیلی بخور تونستی این ماه برو زیر نظر پزشک خیلی خوب راهنمایی میکنن 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
قربونت برم عزیزم خوبم منم چند روز دیگه میخوام بی بی بزنم دعام کن مهربونم☹️ فرزانه هم خوبه شکر خدا چن ...

سلام

منم شنبه باید تست بزنم.ولی فعلن علایم ندارم.زوده برای علایم؟

هیچ خبری نیس.

😉

قربونت برم عزیزم خوبم منم چند روز دیگه میخوام بی بی بزنم دعام کن مهربونم☹️ فرزانه هم خوبه شکر خدا چن ...

انشاالله که با خبرای خوب میای و شادمون میکنی. همیشه به فکرتون هستم گلم. انشاالله فرزانه جونم با خبرای خوش میاد😍 

چشم گلم. منتظر خبرای خوش هستیم😍😍⚘

سلام منم شنبه باید تست بزنم.ولی فعلن علایم ندارم.زوده برای علایم؟ هیچ خبری نیس.

مریم جون واسه علائم زود گلم. انشاالله که شنبه با خبرای خوش میای و دل هممون شاد میشه.😍⚘⚘

انشاالله که با خبرای خوب میای و شادمون میکنی. همیشه به فکرتون هستم گلم. انشاالله فرزانه جونم با خبرا ...

قربونت برم که چقدر مهربونی❤️

اره.خودمم میگم برای علایم زوده.چون یادمه پارسال هم علایم نداشتم.یعنی پارسال قبل موعد پریود هیچ علایمی نداشتم .

انشالله خداخودش به دلهای شکستمون رحم کنه.بچه ها

خیلی دلم تنگ میشه.خیللللی.هیچی و هیجا نمیتونه منو ارضا کنه.انگار یه تیکه از قلبم رفت.همش دلم بهونه میگیره.هیچی خوشحالم نمیکنه.

😉

خدا نکنه عزیزم.  خداروشکر که خوبی. منم انروز روز ۸ سیکلمِ. منتظرم ببینم این ماه خدا چی میخواد. ...

انشالله بهترین برات اتفاق بیفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره.خودمم میگم برای علایم زوده.چون یادمه پارسال هم علایم نداشتم.یعنی پارسال قبل موعد پریود هیچ علایم ...

دقیقا منم مریم جون کاملا بی علائم بودم بعد مثبت شدن بی بی چکم تا یه هفته درد پریودی داشتم بعدش تکرر ادرار گرفتم هفته های ۷،۸ ... همین دیگه هیچ علائمی نداشتم قربون دخترم بشم واقعا تو بارداری اذیتم نکرد من قدر ندونستم😞😞😞

دقیقا منم مریم جون کاملا بی علائم بودم بعد مثبت شدن بی بی چکم تا یه هفته درد پریودی داشتم بعدش تکرر ...

خب عزیزم چجوری باید قدر میدونستیم؟

من که همش خدامو شکر میکردم.نمیدونم مصلحت چیبود که اونطور شد.هنوزم داغم تازست.😔

راستی الان ۴ یا پنج روزی به موعدم مونده.

کمرم درد میکنه.میتونه علایم بارداری باشه؟

😉

خب عزیزم چجوری باید قدر میدونستیم؟ من که همش خدامو شکر میکردم.نمیدونم مصلحت چیبود که اونطور شد.هنوز ...

اره عزیزم چرا که نه از علائم میتونه باشه ولی ببین کاملا خودتو بیخیال کن اصلا به علائم فکر نکن