2777
2789
من که تا اخر عمرم قدر بچه رو میدونم کاش بشه خدا دوباره منو لایق بدونه

عزیز دلم 😍😍😍😍😍حتما عزیزم 

توکلت ب خدا باشه. اینم قسمت ما بوده اما خدا بیشتر هوامونو داره❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیز دلم 😍😍😍😍😍حتما عزیزم  توکلت ب خدا باشه. اینم قسمت ما بوده اما خدا بیشتر هوامونو داره❤ ...

ممنون مامان مهربون امیدم به خداست عزیزم مرسی بابت دلگرمیت... مصی جان یه سوال؟؟؟ من همه تاپیکو خوندم تا اونجاییکه یادمه اگه اشتباه نکنم تهران بودی و بارداری دومت با دکتر مرصوصی‌ بودی درسته یا نه عزیزم؟؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مامان مهربون امیدم به خداست عزیزم مرسی بابت دلگرمیت... مصی جان یه سوال؟؟؟ من همه تاپ ...

فدات شم عزیزم.مطمئنم چون بعد هر سختی آسونیه.

بیشتر از اینا سهممونه با این اتفاق قوی تر میشیم انگیزه و امیدمون بیشتر میشه . میفهممت روزای سختیه اما میگذره گلم  

عزیزم من تهران نیستم بعد زایمان اولم دکتر جدیدم منو معرفی کردن ب استادشون ک دکتر مرصوصی بودن. واقعا دکتر خوبی هستن اگه تهران بودم حتما انتخابم بودن. ازمایشات لازم رو برام تجویز کردن و تحت نظرشان انجام دادم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فدات شم عزیزم.مطمئنم چون بعد هر سختی آسونیه.  بیشتر از اینا سهممونه با این اتفاق قوی تر میشیم ...

این اتفاق که برام افتاد تک تک صفحات این تاپیک‌رو‌خوندم با تک تک پست هایی‌که اینجا گذاشتین و از حال خودتون خبر دادین من امیدوارتر شدم واقعا حرف های بچه های قدیمی‌تو این‌تاپیک مرهم زخمام شدن خدا کنه منم عاقبتم مثل شما خیر باشه و زود به بچم برسم برام دعا کن مهربونم...

چه خوب منم از بعد زایمانم دو سه باری مطب دکتر مرصوصی رفتم منم قطعا ایشونو انتخاب میکنم برای بارداری اگه خدا بخواد و من مادر شم دوباره... من فکر میکردم کل بارداری رو تحت نظر ایشون بودی هرجا هستی خانومی خدا رو شکر که گل پسرت سالم اومد بغلت .خدا حفظش کنه برات عزیزم❤️😘

سلام بچه ها خوبین 

چه خبرا

دوستایی که الان اقدامید ان شاءالله به زودی زود دامنتون سبز میشه 

منم پارسال این موقع تو بدترین شرایط اقدام به بارداری کردم و دی ماه باردار شدن

خداروشکر الان دخترم 2ماه و نیمه اس

درسته از دست دادن پسرم هیچ وقت یادم نمیره اگر بود الان 1سال و 4ماهش بود. ولی واقعا کم رنگ شده اصلا اونقد بعد بچه جدید درگیر میشه آدم که روز و ساعت و تاریخ از دستش خارج میشه دکترم به من میگفت کمتر غصه بخور اینقدر گریه نکن این روزا میگذرن حالا میبینم راست میگفت 

ولی نمیدونم خواست خدا چی بود چرا نشد پسرم بمونه 

بازم خداروشکر میکنم

برای همه اقدامی های تایپیک آرزو میکنم به زودی حال دلتون خوب بشه و این غم براتون کم رنگ بشه 

واقعا سخته واقعا 

من که تا هفته 39 بارداری هم رفته بودم درست دقیقه 90 جفتم جدا شد و پسرم از دست رفت فکرش میکنم الان میبینم واقعا چطوری 1سال گذشت بدترین سال عمرم گذشت 

ان شاءالله بهترین روزهای عمرمون از این به بعد در انتظارمون هستن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام بچه ها خوبین  چه خبرا دوستایی که الان اقدامید ان شاءالله به زودی زود دامنتون سبز میشه&nb ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که حالت خوبه خوبههه خدا یه عمر طولانی و تن سالم به دخترت بده عزیزم...من ۴ ماه از زایمانم گذشته اقدامم میکنم هرکی منو میبینه میگه افرین زود به خودت اومدی و حالت خوبه ولی کسی از حال دل من خبر نداره که تو بدترین شرایطه منم اگه دخترم الان بود دو ماهش بود چه پاییز قشنگی میشد امسال ولی قسمت نشد خدا کنه منم زود شاد شه دلم

سلام بچه ها خوبین  چه خبرا دوستایی که الان اقدامید ان شاءالله به زودی زود دامنتون سبز میشه&nb ...

وآی ارمین جان

منم مثل تو جفتم کنده شد.و بچم توی سی هفته رفت.۴ ماهی میشه.وای ارمین حال منو میفهمی.منم الان اقدامم.این ماه خدا کمک کنه ای یو ای میشم.

😉

سلام عزیزم خدا رو شکر که حالت خوبه خوبههه خدا یه عمر طولانی و تن سالم به دخترت بده عزیزم...من ۴ ماه ...

ممنون عزیزم

مطمین باش این روزا هم میگذرن و روزای خوب میان 

ان شاءالله به زودی خبر بارداریت بهمون بدی یه بچه صحیح و سالم که صحیح و سالمم دنیا میاد با عمر طولانی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
وآی ارمین جان منم مثل تو جفتم کنده شد.و بچم توی سی هفته رفت.۴ ماهی میشه.وای ارمین حال منو میفهمی.من ...

اره عزیزم من با خون ریزی شدید رفتم بیمارستان و سزارین شدم ولی بی فایده...

ان شاءالله به زودی خبر بارداریت رو بهمون بدی بچه ایی صحیح و سالم که به سلامتی دنیا بیاد با عمر پربرکت و طولانی 

اره عزیزم من با خون ریزی شدید رفتم بیمارستان و سزارین شدم ولی بی فایده... ان شاءالله به زودی خبر با ...

عزیزم شما دفعه بعد که باردار شدی هپارین یا انوکسا زدی؟ا اس ا که پایه اصلی هس

😉

ممنون عزیزم مطمین باش این روزا هم میگذرن و روزای خوب میان  ان شاءالله به زودی خبر بارداریت به ...

انشاالله عزیزم برا هممون دعا کن😘❤️

عزیزم واقعا من با گریه میخوابم با گریه بیدار میشم خدا دخترتو حفظ کنه منم پسرمو از دست دادم واقعا میخوام از خدا پسرمو برگردونه کاهی ولی دوباره میگم هرچی صلاح میدونی من عاشق دخترم هستم ولی وسایلش و اتاقش که همه پسرونست چی🥺هرچند الان فقط دلم میخواد اقدام کنم و سریع باردار شم و هیچ کاری هم نمیخوام انجام بدم هرچی خودش بده ولی شما چیکار کردی با چیزایی که واسه پسرت خریده بودی؟؟؟ من در اتاقشو قفل کردم به امید چیدن دوبارش ...

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

اسم دخترتو چی گذاشتی😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️