💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای خوبم ..ممنونم از پیامای آرامش دهنده همتون خوب میدونم که فقط شماها با همه وجودتون ...
خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏عزیزم اصلا استرس نداشته باش. تو کلت به خدا باشه انشاالله آزمایشت هم نرمال هست و تا پایان بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد و نینی سالم و سلامت میاد بغلت و شاهد بزرگ شدنش میشی😘
واسه ما هم دعا کن عزیزم 🙏⚘⚘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام بچه ها من هفتم موعد پریودمه دوتا بی بی چک دادم سریع دوتاخط انداختن.امروزکلی بانفت سروکارداشتم س ...
سلام عزیزم. خیلی برات خوشحالم. خدا روشکر😍
گلم بوی رنگ و مواد شیمیایی کلا تو بارداری مضر هست. باید خیلی مراقب باشی. سردردت هم مربوط به همون بوی نفت هست. نگران نباش و مِن بعد بیشتر مراقب باش و در معرض بوهای شیمیایی قرار نگیر و از مواد شوینده شیمیایی هم استفاده نکن.
انشاالله نینیتُ سالم و سلامت بغل بگیری.آمین🙏⚘⚘ برای ما هم خیلی دعا کن😘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام. گلم عزمتُ جذب کن و تو کلت به خدا باشه. انشاالله زودتر به نتیجه برسی و بری اقدام. منم هر بار که پریود میشم دلم میگیره و کلی گریه میکنم😔😔 ولی چه میشه کرد جز صبر و توکل. شاید حکمتی هست که ما ازش بیخبریم. انشاالله هر چه زودتر و با صلاح خدا هممون نتیجه بگیریم...آمین🙏🙏