2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۳اذر۹۸بود یه شب سرد پاییزی۱روزکامل دردکشیدم ساعت ۳نصف شب آریای من بدنیاآومد وقتی دکترگفت بچه ت مشکل داره تمام دنیاروسرم خراب شدچقداونشب حالم بدبودپسرمودادن ان ای سیو خودمم تنهایی باهزاردردورنج خونه رفتم پسرم یه بیماری نادرداشت سقف دهانش سوراخ بود نمیتونست نفس بکشه ازهر۱۰۰هزارنفریه نفراین مشکل روداشت ۲۰روزتمام زجرکشیدنش روباچشای خودم دیدم روزی هزاربار ازخدامیخواستم کاش من جای اون بودم بعد۲۰روزدکترگفت هیچ امیدی نیس ببرینش خونه که تمام کنه پدرومادروشوهرم بدون اینکه من بفهم آورده بودنش خونه مادرم وساعت۳نصفذشب۱دی تموم کرد 

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

هیچکی حال اونروزامونفهمید وقتی اطرافیان دوستامومیدیم بچهاشونو سالم بدنیاآوردن داغون میشدم صدای بچه ای میشنیدم داغون میشدم فقط یه شب اومد خوابم گونه موبوس کرد من فقط یه عکس ازین۹ماه دارم چقددلتنگشم هرروزبیشترازقبل شبیه یه فرشته بود کاش سرزایمان منم رفته بودم کاششششش

۱۳اذر۹۸بود یه شب سرد پاییزی۱روزکامل دردکشیدم ساعت ۳نصف شب آریای من بدنیاآومد وقتی دکترگفت بچه ت مشکل ...

الهی عزیزم خدا بهت صبر بده و خیلی زود جاشو‌ پر کنه مکه سونوگرافی نرفته بودی؟ یعنی با سونو نمیتونستن تشخیص‌ بدن؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نه هیچکی تشخیص نداد فقط اب کیسه ابم خیلی زیاد بود روزهای اخر اینقد توشکمم تکون میخورد نمیتونست نفس ب ...

عزیزم خدا صبرت بده.خدا بهت ارامش بده.عزیزم همه ما به بهونه های مختلف کنار هم قرار گرفتیم.درد هممون هم مشترکه.و اون از دست دادن پاره تنمون هست.

انشالله خدا برات به نحو احسن جبران کنه.

برای همدیگه دعا کنیم که باردار بشیم و از تنهایی در بیاییم.

اقدام کردی؟؟؟

چندسالته؟

😉

عزیزم خدا صبرت بده.خدا بهت ارامش بده.عزیزم همه ما به بهونه های مختلف کنار هم قرار گرفتیم.درد هممون ه ...

ممنون عزیزم خدا دامن هممون روسبزکنه ۲۶سالمه اره سه ماهه اقدامم خیلی ناامیدم از زندگی هیچ دلخوشی دیگه ندارم

ممنون عزیزم خدا دامن هممون روسبزکنه ۲۶سالمه اره سه ماهه اقدامم خیلی ناامیدم از زندگی هیچ دلخوشی دیگه ...

انشالله نتیجه میگیری

خدارو شکر سن کمی هم داری

خوبه با سن کم به فکر بچه افتادید.

😉

عزیزم از خدا میخوام به دلت صبر و آرامش بده و جای بچه هاتو هر چه زودتر پر کنه به حق مادر سادات همه به آرزوهای قشنگشون برسن و بهترین ها نصیبشون بشه الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین