2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشگل پاس چیبود؟

هفته ۳۵ پسرش تو شکمش فوت شد اونم دلیلشو‌نفهمید مثل من احتمالا فشارش بوده...الان یه دختر خوشگل داره تو دلش کم مونده بیاد😍

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم ؟توهم بچه اولتو به چه دلیلی از دست دادی؟

عزیزم من مشکل غلظت خون داشتم البته ژن غلظت خون که روی شریان بند ناف تاثیر میزاره و خون رسانی رو به جنین مختل میکنه و خون توی بند ناف لخته می بنده من دو تاش رو سقط و یکیش رو کورتاژ کردم 

من قبل از بارداری قرص آ س آ  در زمان بارداری فولیک اسید 5 شیاف پروژسترون تا هفته 13 و قرص آ س آ تا هفته 30 و آمپول آنوکساپارین تا هفته 35 و آمپول هپارین تا یک شب قبل از زایمان و بعد از زایمان تا 40 روز آمپول انوکسپارین میزدم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
بیا عزیزم گروه دور هم باشیم همه ی ما داغ دیدیم و اقدامیم من یک ماهه پسرمو از دست دادم https://chat. ...

خدا بهت صبر و ارامش بده لینا جون

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
دوستان کسی از دوستمون پاس خبر داره زایمان کرده؟ 

عزیزم پیام دادم بهت تو پی وی دریافت کردی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هفته ۳۵ پسرش تو شکمش فوت شد اونم دلیلشو‌نفهمید مثل من احتمالا فشارش بوده...الان یه دختر خوشگل د ...

هستی 

مشگل فشار خون همون علت اصلیش غلظت خونه دیگه.غلظت بالا میره و میزنه به فشار خون.

😉

یکی 8 هفته یکی 9 هفته و یکی 12هفته که کورتاژ کزدم

وای چقد سختی کشیدی

ولی منم مشگل شما رو داشتم.ولی برای من هفته ۳۰ شد.کاش برای منم هفته های پایین میرفت.ضربه شدیدی خوردم.منم باید در طول بارداری داروهای شما رو مصرف کنم.خدا کنه خدا بازم بهمون بده.عزیزم من خیلی خودمو سرزنش میکنم.

😉

هستی  مشگل فشار خون همون علت اصلیش غلظت خونه دیگه.غلظت بالا میره و میزنه به فشار خون.

آزمایش انعقادی دادم مشکلی نبود تو آزمایشام اخه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿