2777
2789
چندسالته؟طبیعی باردار شدی؟

۳۳. طبیعی که ویتامین و اسید فولیک میخوردم و همسرم هم دارو مصرف میکرد

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دوباره اقدام کن .زود جواب میده.معلومه مشگلتون جدی نبوده.

نمی‌دونم؛ انشاالله که همینطور باشه. من که این ماه میشه سومین اقدامم. توکل به خدا. انشاالله آذر ماه هممون با صلاح خدا نتیجه بگیریم.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم بعد ۸ سال باردار شدم. همسرم از اول ضعیف بود و دارو مصرف میکرد.نمیدونم 😔توکلم به خداست انشاالل ...

بازم باردار میشی عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نگیر برا خدا سخت نیس که ناامید نباش

بازم باردار میشی عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نگیر برا خدا سخت نیس که ناامید نباش

وااای هستی اگه بدونی حالم😭😭 خیلی داغون و افسرده‌ م. همش میگم نکنه تو سرنوشتم دیگه بچه نباشه..  خیلی برام دعا کنید خییلی😭😭😭🙏

وااای هستی اگه بدونی حالم😭😭 خیلی داغون و افسرده‌ م. همش میگم نکنه تو سرنوشتم دیگه بچه نباشه..  ...

عزیزم

این فکرها طبیعیه.متاسفانه روزانه هزارتا فکرای بد میزنه سرم.به چیزایی فک میکنم که آخر شب انقد خسته میشم .انگار کوه جابجا کردم.خسته شدم انقد فکر کردم.اصلا نمیتونم مثبت فک کنم.

😉

منم همش ای کاش میگم.همش میگم کاش اینکارو کرده بودم.کاش سرکار نمی رفتم.کاش .... همش میگم از ماسک زدن ...

من هم

هى ميگم كاش دكترم رو عوض مى كردم... كاش استراحت مطلق مى كردم... نمى دونم والا... گاهى از فكر وخيال حس مى كنم دارم ديوونه ميشم...

يعنى يه روز ميشه يادمون بره دردش و خاطره ش اينقدر زجرآور و دردآور نباشه؟ 

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
سلام دوستای خوبم. .هممون میگیم ای کاش ولی دیگه فایده ای نداره. .نمیدونم شاید اشتباهاتی داشتیم اما ...

من كلى دوستام هم با من باردار بودند... جالبه همه مون هم جنسيت نى نى مون يكى بود... الان بچه هاى اونا رو مى بينم، هى ميگم من كجاى كارم اشكال داشت كه اينجورى شد؟ 😔

وااای هستی اگه بدونی حالم😭😭 خیلی داغون و افسرده‌ م. همش میگم نکنه تو سرنوشتم دیگه بچه نباشه..  ...

عزيزم دلم گرفت از حرفت، بلافاصله تفأل به حافظ زدم، اومد:

"عاقبت دست بدان سرو بلندش برسد

هر كه را در طلبت، همت او قاصر نيست"

خيلى خوب اومد... دلم روشن شد 😍

بد به دلت راه نده اصلاً ❤️

نه عزیزم. وقتی سوال کردم دکتر به بالا اشاره کرده و گفت هیچ مشکلی نداشت. همه چیز نرمال بود نمیدونم حک ...

سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده و بزودی جاشو پرکنه انشالله

منم ‌سرم. توی37هفتگی از دست دادم واسه منم غروب حرکاتش کم شد بعدش شب میخواستم برم بیمارستان ان اس تی ... ولی چندتاحرکت کرد و چنددقیقه هم سکسکه کرد من خوش خیال هم فکر کردم حالش خوبه و الکی نگران شدم رفتم خوابیدم... صبح که پاشدم دیگه تکون نداشت بچم... رفتم سونو گفت قلبش واستاده.... 

خدایا بی نهایت بار شکرت...

شروین جان. .از علائمم بگم تهوع ام بیشتر از بارداری قبلم. .اوایلش پاهام خیلی درد داشتم زیر دلم درد داشتم که بارداری قبلم در این حد نبود. .معلوم بدنم ضعیف شده. .ولی میشه با دارو وچیزای مقوی جبران کرد ..من اضافه وزن ام دارم زیاد. .نمیتونم زیاد چیزای مقوی بخورم. .چی بگم بیشتر علائمم فرق کرده 

کاربر shor عزیز. .ممنونم از تبریکت. .از ته دلم برا همتون تجربه یه بارداری خوب و بخیر و خوشی از خدا میخام

خدا که بخیل نیست بهمون بهترین بچه ها رو هدیه میده

من روزی که داشتم دردای آخر زاییدنم میکشیدم دیدم بدن نازنین و ماه پسرم بی جون و بی سرو صدا در اوردن. .توـاوج اون دردا از خدا یه چیز خاستم هر موقع خاست ایندفعه بهم بچه بده هر موقع یه ماه دیگه ده ماه هر وقت فقط سالم بزارش تو بغلم. .

با صدای بلند اینو ازش خاستم

شما هم خاهش میکنم از خدا بخاید ایندفعه هر موقع بهتون بچه داد صحیح و سالم ـبزاره تو  آغوشتون 

عزيزم دلم گرفت از حرفت، بلافاصله تفأل به حافظ زدم، اومد: "عاقبت دست بدان سرو بلندش برسد هر كه ...

فدای دلت. ببخش اگه تو این گیر و دار حرف منم شد نمک زخم... ممنونم ازت دوست خوبم. انشاالله که خدا دل هممون خیلی زود شاد کنه و همگی صاحب ی نی نی سالم و صالح بشیم.

آمین🙏

سلام عزیزم خدا به دلت صبر بده و بزودی جاشو پرکنه انشالله منم ‌سرم. توی37هفتگی از دست دادم واسه ...

سلام گلم. الهی بگردم😔خدا دلت آروم کنه و دامنت با صلاح خودش سبز کنه🙏خیلی دردناک خیلی.

من که حسابی بهم ریختم و اونقدر زمان دیر میگذره که حد نداره. انشاالله که به زودی خدا پاسخ این درد و سختی رو به بهترین شکل بده و همگیمون شاد بشیم.

آمین🙏