2777
2789
یعنی خدا بچمو دوباره برمیگردونه تو آغوشم توروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم دوس دارم بمیرم

خدا بهت صبر بده، ماها هممون تجربه مشابه داشتیم متاسفانه و همدیگرو درک میکنیم. ب مرور کم رنگ میشه. اما باید خیلی قوی باشی عزیز دلم. اینم یه امتحانه. مطمئنم خدا بهت بچه میده باز. تو این گروه خیلیا بچه دار شدن باز. روزای خوب ما هم میرسه. حتما مشاور بری. کمکت میکنه 

میتونم بدونم علتش چی بود؟ 

خدا بهت صبر بده، ماها هممون تجربه مشابه داشتیم متاسفانه و همدیگرو درک میکنیم. ب مرور کم رنگ میشه. ام ...

مرسی عزیزم ببخشید شمام بچتونو از دست دادین پسرم عفونت ریه داشت الهی بمیرم خدا تحملم تموم شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت صبر بده، ماها هممون تجربه مشابه داشتیم متاسفانه و همدیگرو درک میکنیم. ب مرور کم رنگ میشه. ام ...

متاسفانه اصلا قوی نیستم خیلی احساساتی هستم و الان 40روزه که باهاش کنار نیومدم همش لحساس پوچی میکنم 

روزای خوب میرسه مگه نه بخدا دیگه تحملم تموم شده خدا بچمو برمیگردونه اینبار با یه تن سالم مگه نه توروخدا بگین بهم اشک چشام خشک شده دیگه 

من شوهرم اعصابم ربحته بهم همص بچه ازم میخواد میگی چرا خودتو لاغر نمیکنی بشکه بخدا بچهات زور خودمو دارم میزنم😭چرا نمیشم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
روزای خوب میرسه مگه نه بخدا دیگه تحملم تموم شده خدا بچمو برمیگردونه اینبار با یه تن سالم مگه نه تورو ...

عزیزم منم مرداد بچم سی هفته توی دلم خفه شد.منم هنوز اروم و قرار ندارم.هنوزم بعضی وقتا میگم مگه میشه؟؟

به تمام پوچی و بی اعتمادنفسی رسیدم.دیگه هیچی منو خوشحال نمیکنه.حالا من ای یو ای بودم و با کلی زحمت بچه دار شدم.نمیدونم میخام چکار کنم

😉

مرسی عزیزم عفونت ریه داشت کاش من بجاش مرده بودم

عزیزم خدا صبرت بده منم ۳ ماهو نیمه پسرمو ازدست دادم به خاطر عفونت ریه بچه من ۳۰ ساعت بعد فوت شد سخته خیلی سخته من همین الان داشتم گریه میکردم ولی باید قوی باشی که خدا فرشته کوچولوتو برگردونه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم خدا صبرت بده منم ۳ ماهو نیمه پسرمو ازدست دادم به خاطر عفونت ریه بچه من ۳۰ ساعت بعد فوت شد سخته ...

منم داشتم گریه میکردم نمیتونم به دخترم رسیدگی کنم نه به خونه و زندگیم

یعنی خدا بچمو دوباره برمیگردونه تو آغوشم توروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم دوس دارم بمیرم

حتما بچت میاد و شما باید قدر لحظه ب لحظه ی وجودشو بدونین. اینو بدونین هر چی ک داریم امانت و نعمتی بیش نیس، ک یه روزی همشو باید پس بدیم ب صاحب اصلیش ک خداس.حتی این جسمی ک داریم رو. زندگی همینه یکی میره یکی میاد.بچه شما یه امانت بود، این یه امتحان بزرگه ک هممون تو زندگی تجربه میکنیم یکی با از دست دادن پدر یا مادر یا دایی و عمو و دوست و فرزند، همشون دردناکن ولی ب مرور زمان کمرنگ میشن.یکی بچه شو تو شکم از دست میده یکی بعد تولد یکی هم بچه شو با بدبختی بزرگ میکنه و تو اوج جوونی از دست میده. خدا برا کسی نیاره، داغ بزرگیه اما خدا صبرشم میده.نگران نباش یه روزی شما و بقیه دوستان میایین همینجا و خبر بارداری مجددتونو میدین و دوباره این حس قشنگ مادر شدنو تجربه میکنین 😊

حتما بچت میاد و شما باید قدر لحظه ب لحظه ی وجودشو بدونین. اینو بدونین هر چی ک داریم امانت و نعمتی بی ...

برام دعا کنین بخدا هیچی دیگه اهمیت نداره برام وسایلاش لباساش همه چی رو همونجوری گذاشتم از نو بکنم تنش به این امید نفس میکشم