2777
2789

سلام دوستان هیچ وقت امیدتون رو از دست ندین خدا خیلی بزرگه جواب دلمون رو میده من توی دوتا ازدواج و سه تا سقط در سن 44 سالگی لطفش شامل حالم شد و بعداز 18 سال یه پسر بهم عطا کرد امیدوارم که همیشه سالم و سلامت باشه من سه ماه قبل از با داریم آسپرین 80 و فولیک اسید 5 میخوردم چون غلظت خون دارم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان عزیزم چه غم انگیز انشاالله غم آخرت باشه گلم

ممنون عزیزم.درناامیدی بسی امیداست...

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام بچه ها خوبین منم پارسال بچه از دست دادم الان بعد از یک سال باز باردارم هفته ۵ خیلی میترسم باز ا ...

توکلت به خدا باشه. خیلی استراحت کن و زیر نظر دکتر باش ایشالله که به خیر و سلامتی میگذره  

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام دوستان هیچ وقت امیدتون رو از دست ندین خدا خیلی بزرگه جواب دلمون رو میده من توی دوتا ازدواج و سه ...

ایشالله خدا گل پسرت رو واست نگه داره. برای ما هم دعا کن عزیزم.

پسرم ۲ونیم سالش بود یهویی گفتن تومور مغزی داره.بعد دوماه سختی ومریضی آسمونی شد.

آخی عزیزم چقد سختی کشیدی خدا بهت آرامش بده. خدا رو شکر باز در رحمت خدا به روت باز شد. شما ذخیره ت چند بود دوست عزیز؟

آخی عزیزم چقد سختی کشیدی خدا بهت آرامش بده. خدا رو شکر باز در رحمت خدا به روت باز شد. شما ذخیره ت چن ...

آره دوستم .یکسال سخت گذروندیم.چقدریادشیرین زبونی هاش ومهربونیش میفتم.😇ذخیره ام ۱/۳بود.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام دوستان هیچ وقت امیدتون رو از دست ندین خدا خیلی بزرگه جواب دلمون رو میده من توی دوتا ازدواج و سه ...

خدابرات سالم وسلامت ببخشه گل پسرتو.😘😘😘

سلام ارزو جان خوبی عزیزم نی نی چطوره😘😘😘

سلام عزیزم ممنون خوبه خداروشکر 

تو خوبی پسرا خوبن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
فدات شم... مراقب خودت باش زودتر خوب شی... حال روحی منم شبیه خودته... دوهفته پیش به بدبختتی پیش ی دکت ...

آدینه جونم حق داری گلی، کامل می فهممت منم عین خودت اوایل خیلی شور بیشتری داشتم کم کم کمتر شد ولی یه چیز بگم بارداری دوم از همون اول اقدامم انقد حال روحیم بهتر شده بود، نمیگم ترسام ریخته بود نه از حالت افسردگی و نا امیدی اومده بودم بیرون چون خودم داشتم حال خودمو خوب میکردم.

مهربونم کار خوبی میکنی یه چکاب برو و باقیشم بسپار به خدا و دیگه اصلا به اقدام و بارداری فک نکن، بیخیال باشی زودتر نتیجه می گیری، از ته ته دلم دعا میکنم زودتر باردار بشی و بسلامت یه نی نی گل شایدم چندتا بیاد بغلت، و انشالله برا همه دوستان گلمون.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد