2777
2789
امیدتو هیچ وقت از دست نده عزیزم 

به امید زندم ولی خب گاهی دل آدم بد میگیره

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
به امید زندم ولی خب گاهی دل آدم بد میگیره

میدونم عزیزم ولی چع میشع کرد باید صبوری کنیم  خودم روزهایی بود که میشستم تو اتاق ایقد سرمو میکوبیدم به دیوار فقط برای اینکه لحظه ای فراموش کنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم عزیزم ولی چع میشع کرد باید صبوری کنیم  خودم روزهایی بود که میشستم تو اتاق ایقد سرمو میکو ...

یه ترسی دارم از اینکه هیچوقت مادر نشم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
یه ترسی دارم از اینکه هیچوقت مادر نشم 

منم فکر میکردم دیگه خدا بهم نمیده ولی خدا مهربونه بخشنده است لجباز نیست. اصلا نترس عزیزم خدا جواب صبوریاتو میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم فکر میکردم دیگه خدا بهم نمیده ولی خدا مهربونه بخشنده است لجباز نیست. اصلا نترس عزیزم خدا جواب صب ...

❤️❤️

سلام .من باردارم خداروشکر.😊

سلام عزیزم خدا رو صد هزار مرتبه شکر الهی که به حق امام زمان صحیح و سالم بیاد تو بغلت عزیزم هفته ی چندمی؟ 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
جان جان خداروصد هزار مرتبه شکررررر تبریک میگم عزیز دلم 😘😘😘😘😍😍😍😍😍

قربونت عزیزم.غمم کمرنگ شده هدانا جان . وقت شیردادن برام دعا کن.الهی برای همه ی منتظرا زودترپیش بیاد.🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘😘

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام عزیزم خدا رو صد هزار مرتبه شکر الهی که به حق امام زمان صحیح و سالم بیاد تو بغلت عزیزم هفته ی چن ...

سلام گلم.ممنون عزیزم با دعای شما دوستان خوبم .هفته سیزده تقریبا

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام ملیسا جان کجایی دختر چقدر منتظرت بودیم خبری ازت نبود چرا زودتر خبر ندادی خودت خوبی نی نی خوبه ا ...

ببخشیدشرمنده خیلی منتظربودم کاربریم برگرده نیومد.خوبیم شکر دخترمم خوبه اسمش نیوشا هست. ازبچها چخبر؟ پسرت خوبه؟ تاپیکاتو خاموش میخوندم. ی خانمی بامن بارداربود اسمشو نمیدونم  دخترش خوبه؟

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
گلم شما مشکلتون چی بود؟؟؟ اگه ناراحت نمیشی میتونی بگی؟؟؟

پسرم ۲ونیم سالش بود یهویی گفتن تومور مغزی داره.بعد دوماه سختی ومریضی آسمونی شد.