2777
2789
ممنونم عزیزم.فدات بشم.سعی میکنم استرس نداشته باشم حتی بقیه روهم آروم میکنم.اما نمیشه بدون فکروخیال. ...

عزیزم یه خبری بهمون بده 

امیدوارم باردار باشی و روزهای خوبی رو سپری کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اواخر تیر سزارین شد.دوماه نشد دوباره باردار شده الان 7 هفته س😁

الهی شکرت که همیشه معجزه میکنی🙏🏼 انشاالله که این دفعه سالم بغلش میگیره از ته دل براش دعا میکنم. کاش منم زود باردار شم

البته دوستمم رشد بچه ش کند بود. اونم انگار جفت اختلال داشت. برا شماهم اینطور شد یا دلیل دیگه ای داشت ...

دلیلش مشخص نشد عزیزم چند تا آزمایش دادم معلوم نشد مشکل من بودم یا جفت. ولی کوتاهی کردم بچم حرکتاش ضعیف شده بود دکتر نرفتم:( انشاالله که منو بخشیده دخترم 

دلیلش مشخص نشد عزیزم چند تا آزمایش دادم معلوم نشد مشکل من بودم یا جفت. ولی کوتاهی کردم بچم حرکتاش ضع ...

منم بچم حرکتاش هر روز کمتر و ضعیف تر میشد اهمیت میگفتم تو خونه، شوهرم میگف لابد تنبله

@آرمین1398     ارزو جان رفتی دکنر عریزم تاریخ زایمان گرفتی

سعیده جون ناریخ رایمانت کی میشه؟ طبیعی میشی یا سز؟ ایشالله که این روزا سریع واست بگذره به سلامتی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچها تماس گرفتم با یلدا . گفت که پریود شد . انتقالش ناموفق بود . براش دعا کنید طبیعی باردار شه خدا دلش و شاد کنه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچها من نمیدونم چرا بعد اون اتفاق ک واسه بچهام افتاد . اول هیجان داشتم زود باردار شم 

ولی الان دل سرد شدم یه جوری شدم ک میگم بیخیال 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

البته شاید به خاطر اخلاق شوهرم‌ . مثلا دیروز منو با کمربند زد اصلا یه حال بدی دارم فقط دلم میخواد بمیرم مرگم فقط میخوام از خدا

از بی کسی گفتم بچه بیارم بشن همدمم بشن کسم . اخه ن پدری دارم ن خواهری ن برادری . هیچکس .‌ بخدا انقد دلم گرفته تو این شهر غریبم زندگی میکنم البنه وقتی کسی ندارم . غریبیش مهم نیست . شما دلتون شکسته اس شما دعا کنید زودتر از این دنیا برم