2777
2789
@آرمین1398   ارزو جون خوبی

سلام عزیزم من یه مدت انلاین نبودم 

خوبم ممنون هنوز دکتر بهم تاریخ نداده این هفته نوبت دارم برم ببینم چی میگه 

دوستان التماس دعا دارم ازتون

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@آرمین1398    خوبی عزیزم ؟پرنسس خانم چطوره؟تاریخ زایمانت کی میشه بسلامتی؟

سلام عزیزم ممنون خوبم شکر 

تو خوبی نی نی خوبه 

هنوز دکتر تاریخ نداده ان شاءالله ببینم این هفته میده دیگه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
پیش یه دکتری رفتم ک از پاریس فوق تخصص داره. گفتش وزنت بالاس، اگ بتونی لاغر کنی ن آسپیرین بهت میدم ن ...

خب اگه میتونی حتما وزنتو بیار پایین . حالا هر دکتری ی نظری داره در درمانش . 

من نمیدونم شما چطور فرشته ات پر کشیده 🥺🥺🥺 اما حتما آزمایشات لازم رو انجام بده و تا خیالت راحت نشده اقدام نکن.

بستگی ب تشخیص علت اون اتفاق داره . اما من تا جایی ک تحقیق کردم و اطلاع دارم بسته ب شخص دارو تجویز میشه. 

دکتر من خدا خیرش بده هیچ طوره تا آخرین لحظه ریسک نکرد.

طبق ازمایشاتم من مشکلم فقط غلظت خون تشخیص داده شد. ک متاسفانه اون بی سواد تشخیص نداده بود و بهم قرص نداد.

اینو بدونید از ۲۸ هفته به بعد ب قدری حجم خون تو بدن بالا می ره و اگه مشکلی باشه و درمان و دارو مصرف نشه احتمال این اتفاق هست.

اما سه چهار نفر از مامانا همین جا قبل بارداری آسپرین میخوردن و حین بارداری هم امپول استفاده کردن . 

من از بعد زایمان اولم آسپرین و مکمل هارو شروع کردم . با اینکه قصد بارداری هم نداشتم یدوفولیک رو میخوردم تو اون یک سال.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خب اگه میتونی حتما وزنتو بیار پایین . حالا هر دکتری ی نظری داره در درمانش .  من نمیدونم شما چط ...

منم مشکوک ب غلظت خون پنهانم. رشد جنین هم کند بود و یه اختلالی ب مرور اینجاد شده بود تو شریانش. وقتیم هفته های بالا ازم خون میگرفتم خودمم می‌دیدیم خونم خیلی سفت و مثله لخته س. 

من فک میکردم بخاطر پیچیدن بند ناف فرشته تون آسمونی شده بود. بهر حال خیلی براتون خوشحالم ک خدا یه فرشته دیگ بهتون داده. خیلی ممنونم از راهنماییتون گلم

@هداانااا   خوبی عزیزم گل پسرات خوبن

سعیده جون بهتری؟ نی نی خوبه. این روزای آخر مواظب خودت باش. ایشالله به سلامتی نی نیت رو تو بغل بگیری ماه آینده

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
نه عزیزم ربطی ب وزنم نداشت. قبل بارداری آسپرین میخوردم . تو بارداری هم آسپرین میخورد هم از ۱۳ هفته ...

مصی از کجا می فهمن تو بارداری باید اسپرین خورد؟
من از ازمایشاتم مشخص شد که یکی از رگهای جفت نارسایی داشته. دکتر گفت تو بارداری بعدی از ماه چهارم باید اسپرین بخورم.اسپرین سیف هست؟
هنوز باردار نشدم البته.

مصی از کجا می فهمن تو بارداری باید اسپرین خورد؟ من از ازمایشاتم مشخص شد که یکی از رگهای جفت نارسایی ...

دکتر به من قبل بارداری داده. الان دو ماهه که دارم میخورم. من این ماه اقدامم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

من فقط شنیدم که سیف نیست تو سه ماه اول اسپرین خورد یعنی شما ان شالله باردار بشی باید ادامه بدی؟

@هداانااا   خوبی عزیزم گل پسرات خوبن

سلام سعیده جونم حالت چطوره. خوبی عزیزم نی نی چطوره 😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خوبی عزیزم حالت چطوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین