2777
2789
متاسفم از دستش دادی فرشته کوچلوت ولی بابت اینکه طبیعی زایمان کردی خداروشکر کن 

اره واقعا خوبه که دکتر به حرفم گوش نداد گفت حیفه به خاطر یه بچه مرده شکمتو ببرم😔 ای خدا انشاالله که این روزامون زود بگذرن دوباره باردار باشیم این دفعه همه چی سالم🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنمایت گلم یک هفته اب فرواوون اب میوه میخورم امروز رفتم ۸ شده بود گفت همینجور ادامه بدم ول ...

فقط آب بخور . هندوانه هم عالیه . ۵ برسه خطرناکه ک مجبور میشن و اورژانسی زایمان انجام بدن 

منم موقع زایمانم آب دور جنین ۷.۸ شده بود ک حد اقل بود میتونستمم یک هفته نگهش دارم اما دکترم ریسک نکرد و بستریم کرد.چون هفته ای دو بارم برای کنترل بیشتر ان اس تی میشدم .

انشاله ک خیره گلم . 

از این چند روز هم لذت ببر چون دلت برای این روزا تنگ میشه ❤❤❤❤ گل پسر میاد بغلت همه سختی های بارداری یادت می ره من ک اینطوری بودم 😍😍🥰🥰

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام اذر جون خوبی ؟مهرا ومصی خداروشکر زایمان کردن ..تو در چه حالی

خدارو شکر عزیزم .

در چ حالی ؟؟؟ تو دلیت خوبه ؟؟؟ انشالله زمان باقی مونده رو بسلامتی میگدرونی گلم 😍😍😍 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خدارو شکر عزیزم . در چ حالی ؟؟؟ تو دلیت خوبه ؟؟؟ انشالله زمان باقی مونده رو بسلامتی میگدرونی گلم 😍 ...

خوبیم خداروشکر فعلا که کم خونی دارم باید روزی دوتا قرص بخورم  ...گل پسرت چطوره؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
فقط آب بخور . هندوانه هم عالیه . ۵ برسه خطرناکه ک مجبور میشن و اورژانسی زایمان انجام بدن  منم ...

ممنون عزیزم واسه من هفته پیش ۷ بود یکشنبه سونو رفتم ۷نیم بود دیروز ۸ شده بود رفتم ان اس تی گفت خوبه خدا کنه این مدت باقی مونده بخیر بگذره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
فقط آب بخور . هندوانه هم عالیه . ۵ برسه خطرناکه ک مجبور میشن و اورژانسی زایمان انجام بدن  منم ...

عزیزم با سرم تو یک هفته چند شد اب دور جنین

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

یلدا کجاس قرار بود چهارشنبه ازمایش بده خبر دارین 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
ممنونم مهتاب جون.حتما انجام میدم.خدا دلت رو شادکنه عزیزم.

کجای دختر

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خوبیم خداروشکر فعلا که کم خونی دارم باید روزی دوتا قرص بخورم  ...گل پسرت چطوره؟

خدارو شکر عزیزم.ایراد نداره روز دارو رو میبرن بالا . حالا من غلظت خون داشتم روزی دو تا امپول میزدم اما مکمل آهن رو هم روزی بدونه میخوردم. 

آرتا هم خوبه خدارو شکر😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲