2777
2789
متاسفم عزیزم ان شاالله بارداری بعدیت بی خطر باشه من باردارم کبدم چربه، انزیمام بالابودن برام دارو ت ...

نگران نباش چون دارو میخوری و کنترل میشه برای من با اینکه علامت داشتم تشخیص داده نشد.شما خداروشکر کنترل میشه اصلا قرار تیست اتفاق بد بقیه برای شما تکرار بشه.مثبت فکر کن

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
نگران نباش چون دارو میخوری و کنترل میشه برای من با اینکه علامت داشتم تشخیص داده نشد.شما خداروشکر کنت ...

دکتر من خیلی حساسه، وضع کبدم خراب بود، اگه این بارداری نبودهیچ وقت پیگیر نمیشدم، هیچ چیز بی حکمت نیست امیدت به خدا باشه عزیزم 

با اینکه دارو میخورم همیشه نگرانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من خیلی حساسه، وضع کبدم خراب بود، اگه این بارداری نبودهیچ وقت پیگیر نمیشدم، هیچ چیز بی حکمت نیس ...

خداروشکر پس دکترت حواسش هست

نگرانی پیر میکنه آدمو.به خودت و بچت با نگرانی آسیب نزن.حال دلت خوب باشه حال هردوتون خوبه خوبه

پسرهای مامان خیلی زود بود پرکشیدنتون خیلی زود😔😔چرا اخه باید نارس اونم دقیقا اولین روز ۷ماهگی به دنیا میومدین...ما خیلی دوستتون داریم مامان....۳۱ خرداد ۹۸ تولدتون بود قرار بود روز تولدتون من و باباجان خوشحالترین پدر و مادر روی زمین باشیم ولی نشد که بشه پراز استرسه وزن کم و نارس بودنتون بودیم😔😔۲تیر و ۱۰ تیر روزهای سخت زندگی من و بابا شد روز پرکشیدنتون.دلمون براتون پرمیکشه مادر.دعا کنید دلمون آروم بشه....خدایا از ما نگاه و لطفتو نگیر...دعا کنید برای همه اونایی که انتظارتشون به نداشتن ختم شد دعا کنید یه بچه سالم خدا بهمون بده😔😔
آنزیم کبدم تو بارداری بالا رفت که تشخیص داده نشد و ممکن بود خودمن هم ازدست برم الان هم دکتر میگه زیر ...

علامتش خارش شدید بود؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام عزیزم.من تازه پیامتونو دیدم ان‌شاءالله که تا الان بارداری خوبی رو گذروندین و بچه هاتونو صحیح و ...

سلام دوست عزیز.

ممنون ک پیام دادین.

بله پسرهام ۶ماهن تقریبا.

هر بار ک شیرشون میدم از خدا میخوام دل مامانای داغ دیده رو شاد کنه و دوباره گل های نازنینشون رو دوباره بهشون برسونه.

ان شاالله

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
علامتش خارش شدید بود؟

من بدنم مثل گزیدگی پشه شده بود و خارش داشتم.بعدش سرگیجه و سردرد و درد و سوزش سردل شدید.و کم کم تنگی نفس هم داشتم

سلام دوست عزیز. ممنون ک پیام دادین. بله پسرهام ۶ماهن تقریبا. هر بار ک شیرشون میدم از خدا میخوام د ...

خدارو هزار مرتبه شکر.الهی تنشون سلامت باشه و سایتون بالای سرشون

من بدنم مثل گزیدگی پشه شده بود و خارش داشتم.بعدش سرگیجه و سردرد و درد و سوزش سردل شدید.و کم کم تنگی ...

ایشالله عزیزم اینبار بارداریت با سلامت و تندرستی پیش بره.. طب سنتی رو هم امتحان کن.

منم 2 دی 98 تو 37 هفتگی تو همون بیمارستان بچم فوت کرد.حالا شهریورم اسیدفولیک بخورم 3 ماه میشه که اسیدفولیک میخورم و ماه بعد میرم اقدام.وای خدا خودت کمکمون کن این دفعه یه بارداری سالم داشته باشیم و نتیجشم ببینیم

منم 2 دی 98 تو 37 هفتگی تو همون بیمارستان بچم فوت کرد.حالا شهریورم اسیدفولیک بخورم 3 ماه میشه که اسی ...

وای چه سخت

من ده هفته بود پدرم دراومد

تو که احساسش می‌کردی 

خدا آن شالله یه نی نی سالم بزاره تو بغلت

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
منم 2 دی 98 تو 37 هفتگی تو همون بیمارستان بچم فوت کرد.حالا شهریورم اسیدفولیک بخورم 3 ماه میشه که اسی ...

خیلی متاسفم عزیزم. ایشالله خدا نتیجه سختیات رو بده  و زود باردار بشی. منم بچم توی دی ۹۸ از دست دادم😔😔

خیلی متاسفم عزیزم. ایشالله خدا نتیجه سختیات رو بده  و زود باردار بشی. منم بچم توی دی ۹۸ از دست ...

اخ .وای که میدونم چی کشیدی.ولی ایشالا به زودی زود مادر میشیم و نتیجه سختیمونو میبینیم

ایشالله عزیزم اینبار بارداریت با سلامت و تندرستی پیش بره.. طب سنتی رو هم امتحان کن.

ممنونم

ان‌شاءالله