2777
2789
خدا رو شکر...خدا رو شکر...خدا رو شکر... خیلی خوشحالم برات. تو رو خدا ما رو هم دعا کن. بدون هیچ مشکلی ...

مررررسی از دعای قشنگت عزیزم انشاالله زود بیای بگی مادر شدم و یه بارداری سالم رو تجربه کنی ❤️💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم برام دعا کن تو هم داغ دیدی حال منو درک میکنی کمتر از دو ماه دیگه میومد بغلم همه چیش حاضر و‌آما ...

بمیرم برات میدونم سخت نیست وحشتناک ولی خدابزرگ خیلی بزرگ دلتوشادمیکنه فقط بهش پناه ببر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون خوبم خداروشکر تو چطوری خوبی چه خبرا نی نی خوبه 

سلام خوبی عزیزم 😊😊😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بمیرم برات میدونم سخت نیست وحشتناک ولی خدابزرگ خیلی بزرگ دلتوشادمیکنه فقط بهش پناه ببر

توکل بر خدا میدونم منم مثل تو سال بعد میاد بغلم کوچولوم🙏🏼 امسال نیومد سال بعد مامانشو تنها نمیذاره‌دیگه میدونم😔 

سلام سعیده جان. خوشحالم میبینم به سلامتی داری هفته های آخر رو سپری میکنی، ایشالله با لذت آغوش گرفتن ...

سلام هستی جون خوبی گلم، ممنون عزیزم، نه متاسفانه با استراحت مطلقم بالا نرفت و باید همچنان استراحت داشته باشم مشکوک به زایمان زودرسم یهو این اتفاق افتاد فعلا امپول پرولوتون و شیاف مصرف میکنم بقیشم توکل بخدا انشالله بخیر بگذره

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام هستی جون خوبی گلم، ممنون عزیزم، نه متاسفانه با استراحت مطلقم بالا نرفت و باید همچنان استراحت دا ...

عزیزم امپول ریه نمیتونی بزنی؟ خواهرشوهر من مایع کیسه دور جنینش خیلی زیاد بود از هفته ۳۲ امپول ریه زد. تا چند هفته تو بیمارستان بود بعدشم ۳۸ هفته سز کرد. شما طول سرویکست چنده؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

من بعضی وقت ها اینقدر از دست خودم ناراحت میشم ..میگم نکنه اون روز بد خابیده بودم ،نکنه یچه ام از این خفه شد کهدمن زیاد نشسته بودم خونه همسایه ام ..نکنه اونروز خیلی تمیز کاری کردم ...شما هم اینجوری میشید که خودتون مقصر میدونید 

سلام دوستای خوبم ،،امروز فکر کنم پریود شدم ،چقدر خوشحال شدم ،،پریودیم شروع شد ...از خدای مهربون خاست ...

خدا رو شکر. ایشالله ماههای بعد اقدام کنی عزیزم و با خوشحالی بیای بگی مثبت شده نتیجه ات

خدا رو شکر. ایشالله ماههای بعد اقدام کنی عزیزم و با خوشحالی بیای بگی مثبت شده نتیجه ات

فدای تو ...ان شالله هممون کنار هم دلمون شاد بشه ..خدا بهمون بهترین بچه ها رو هدیه بده با آینده ای درخشان 

منکه اینجوربودم همش گریه میکنم بچم میخابه اهنگ میزارم گریه میکنم

مهرا جون خدا رو شکر کن که یه گل کنارت داری که باید تموم وقت و انرژیت رو صرف اون کنی. عزیزم اگه شیر خودت میدی به بچه گریه نکن چون خدایی نکرده رو روحیه بچه اثر منفی میذاره بعد

مهرا جون خدا رو شکر کن که یه گل کنارت داری که باید تموم وقت و انرژیت رو صرف اون کنی. عزیزم اگه شیر خ ...

دقیقا ..درست میگن مهرا جون ..توروخدا گریه نکن چون شیرت عصبی میکنه بچه ات رو ..شکر گزار خدا باش ..منکه بی صبرانه منتظر اون روزی ام که خدا هدیه اش رو بهم بده قول میدم گذشتهدرو بزارم‌کنار و با تمام وجودم بهش عشق بدم 

میگم‌ شما از کی میخای اقدام کنی ،،من دوست دارم مهر اقدام کنم ،،پسرم باید متولد تیر میشد ،ولی میخام از مهر شروع کنم که بچه ام انشالله خردادی باشه ،،،اونموقع هوا هم خنک تر