2777
2789
سلام خوبی عزیزم عملت چطور بود بهتر شدی؟ خدا کمک کنه اینبار التماس دعا دارم ازتون  ان شاءالله ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت. آره عمل کردم الان تقریبا سه ماهه. ایشالله این ماه میخوام اقدام کنم ببینم خدا چی میخواد

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزوجان خوبی؟خداروشکرچیزی نمونده دخملتوبغل بگیری

سلام خوبی دخترت چطوره ؟خودت بهتر شدی 

دعا کن برای منم ان شاءالله خدا کمکم کنه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ممنون عزیزم از دعای قشنگت. آره عمل کردم الان تقریبا سه ماهه. ایشالله این ماه میخوام اقدام کنم ببینم ...

ان شاءالله به حق این ماه عزیز زودتر حاجت روا بشی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من دکترم گفته شیش ماه صبر کنم بعد اقدام کنم. .الان چهل روزش گذشته ولی من میخام بعد سه ماه برم تحت نظ ...

شما راحت میتونی بعد از سه ماه. تازه ماها که عمل کردیم دکتر گفته بعد سه ماه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
جدی؟؟؟؟!! یعنی حال دل آدم خوب‌نمیشه؟😔 آره عزیزم من اقدامم رو زودتر شروع میکنم چون تنبلی تخمدان خفیف ...

منکه اینجوربودم همش گریه میکنم بچم میخابه اهنگ میزارم گریه میکنم

انشا...به زودی باردارشی ودخملت بیادتودلت🤲🏻

انشاالله عزیزم. راستی یه سوال دارم. اسم این دخترت رو همون اسمی‌گذاشتی که قرار بود رو دختر اولت بذاری؟؟؟ من دوست داشتم اسم دخترم رو مایا بذارم بعد اینکه از دستش دادم با خودم همش فکر میکنم آیا اگه خدا یه دختر دیگه بهم بده بازم‌ دلم میاد اسمش‌رو‌مایا بذارم یا نه😢😔

قربون دل شکستت. عزیزم راضی باش به تقدیر خدا و واقعا شکر گزار باش گلم حتما حکمتی بوده و خوش به حالت که الان تنها نیستی و یه کوچولو دیگه سالم اومد و به زندگیت رنگ و امید داده🙏🏼🌹

انشاالله عزیزم. راستی یه سوال دارم. اسم این دخترت رو همون اسمی‌گذاشتی که قرار بود رو دختر اولت بذاری ...

من همون اسم وگذاشتم فکرمیکردم اون برگشته ولی میبینم نه اون نیست

سلام عزیزم ممنون از دعاتون  راستش من تمام پیام هاتون میخونم هرروز ولی واقعا گاهی حالم خراب میش ...

خدا رو شکر عزیزم. شرمنده اگه ناراحتت کردم. اگه حالتون بد میشه نخون پیامها رو تا زایمانت تو چت نیا گلم. بازم شرمنده. انشاالله این چند هفته رو هم با آرامش و سلامتی پشت سر بزاری و نی نی گلت صحیح و سالم بیاد بغلت دوستم.

فدات شم خدایاشکرت انشا...بزودی قسمت خودت بشه

عزیزم برام دعا کن تو هم داغ دیدی حال منو درک میکنی کمتر از دو ماه دیگه میومد بغلم همه چیش حاضر و‌آماده بود ولی قسمت نشد تو بخش زنان من بودم و من😢 همه کنار تختشون نی نی هاشون بودن ، چه روزای سختیه برام

این کار  نکن عزیزم. تو الآن مادر هستی و داری به نوزادت شیر میدی. اون طفلی گناه داره. بدون تمام حالات تو رو حس میکنه و از طریق شیرت بهش انتقال داده میشه. شاد باش و خدا رو شاکر باش که موهبتش نصیبت شده. وقتی گلت نازت میخواب گریه نکن... به گلت نگاه کن و ی آیت الکرسی بخون بعد به سمتش فوت کن و از خدا برای خودت و خانوادت سلامتی و آرامش بخواه. گلم ی وقت ناراحت نشیا😊 واسه ما هم خیلی دعا کن.🌹🙏

ممنون عزیزم از دلگرمیت و گفتمان پرآرامشت. ایشالله به سلامتی چند ماه دیگه نی نی نازت به سلامت توی بغل ...

قربونت عزیزم انشاالله قسمت خودت به زودی زود 💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷