2777
2789
من همون اسم وگذاشتم فکرمیکردم اون برگشته ولی میبینم نه اون نیست

عزیزم خدا رو شاکر باش. سعی کن به خودت روحیه بدی عزیزم. بچه های ما بهشتی بودن زمین لیاقتشون نداشت

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
میگم‌ شما از کی میخای اقدام کنی ،،من دوست دارم مهر اقدام کنم ،،پسرم باید متولد تیر میشد ،ولی میخام ا ...

من ایشالله از وسط شهریور. امروزم دکتر بودم گفت میتونی راحت اقدام کنی. بهم گفت یه شب در میون بعد از پری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم‌ شما از کی میخای اقدام کنی ،،من دوست دارم مهر اقدام کنم ،،پسرم باید متولد تیر میشد ،ولی میخام ا ...

عزیزم من اخرین پریودم اواسط مهربود بچم تیری شد 

اگه خردادی یاتیری هم بخای الان دیر 

دقیقا ..درست میگن مهرا جون ..توروخدا گریه نکن چون شیرت عصبی میکنه بچه ات رو ..شکر گزار خدا باش ..منک ...

خیلی خوبه که اینقدرقوی هستی افرین انشا...که سال دیگه این موقع بچت بغلت باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اره همه میگن ولی فقط اومدیه داغ بزرگ رودلم گذاشت ورفت

به خدا هممون همینجوریم واقعا داغ بزرگیه ولی باید تسلیم تقدیر و سرنوشت باشیم. به خدا مادر من قبل از اینکه من به دنیا بیام دختر کلاس دوم دبستانش رو با یه تب ساده از دست داده. اون چی بگه. بچه ای که با شیرین زبونی باهاش حرف میزده. چند سالم همش گریه میکرد به شدت روی اعصابش اثر گذاشت و َضعف اعصاب شدید گرفت. اما فایده ای نداشت براش جز خودش رو بیمار کرد. عزیزم سخته اما سعی کن دیگه گذشته رو فراموش کنی و به شوهر و بچه ات برسی.

من بعضی وقت ها اینقدر از دست خودم ناراحت میشم ..میگم نکنه اون روز بد خابیده بودم ،نکنه یچه ام از این ...

من همش فکر میکردم اگه استرس کاریم زیاد نبود، اگه ورزش سنگین نمیکردم، اگه استخر نمیرفتم.. شاید قلب بچه م همون هفته های اول مشکل دار نمیشد و هزار تا اگر دیگه، اما دکتر غلامپور رئیس بخش جراحی قلب رجایی بهم گفت همه همین فکرها رو میکنن اما هیچ ربطی نداره و اتفاقی بوده و هزاران نفر دیگه همون کارها رو کردن و مشکلی برای بچه پیش نیومده. شما هم کار ممنوعه ای انجام ندادی که خودتو سرزنش کنی.. قسمت ما این بوده 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

[QUOTE=151875385]خیلی خوبه که اینقدرقوی هستی افرین انشا...که سال دیگه این موقع بچت 

مهراجان .دوبار درهفته ماهی مصرف کن ضد افسردگیه برای بعدزایمان.ویتامین دی داره.فراموش نکن.

خواهرانه میخوام کمکت کنم.یه تغییری به خودت وزندگیت بده.آهنگ غمگین ازگوشیت پاک کن.اینجوری به این روال که پیش بری همسرت ازت دورمیشه و...نتیجه ی بدتری در پی داره.

من تجربه ی خودمو میگم تابدونی همیشه بدتراز بدهم هست .اگه اون فرشته به دنیامیومدوهمیشه مریض بود چه حالی داشتی !!؟؟اونجوری هردوتون ازغصه تاعمرداشتین آب میشدین.ای کاش ازاول همچین غمی نمیدیدیم اماحالا که شده ،پس به خدااطمینان ‌‌کن اون حتما به فکر همه ی ماهست .عزیز دلم. اون هدیه ای ‌که الان ‌کنارته آرزوی هزاران زنه. که داشته باشن .افکارماست که زندگی رومیسازه .

شادی روبه خو نه ات دعوت کن .باشوهرت مهربونترباش.باماهک نازت حرف بزن البته حرفای غمگین نگو که میفهمه حستو.مهراجون یه کارمثبت بکن برای زندگیت تو میتونی خداقدرتشو بهت داده .

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
اره همه میگن ولی فقط اومدیه داغ بزرگ رودلم گذاشت ورفت

ببخشید کمی بابی رحمی حرف زدم اما دلم میخواد خوب باشی .الان که برات مینویسم دستهام میلرزه چون یادشرایط وحشتناک خودم افتادم .حرفایی که برات دارم می نویسم برای اولین باره که برای کسی  میگم.ودلم نمیخواد یادم بیاد.من پسرکوچولوی دوسال ونیمه ی خودمو ازدست دادم یکسال پیش.دوماه شبانه روز توی بیمارستان بودم .تشنج بچه ام ر ودیدم.ایست قلبیشودیدم .ترسش ازپرستارهاروآمپولهارودیدم.و.........هنوزکفشهای قرمزش توی کمده البته جمعش کردم .لباسش کلاه آبیش.  شیرین زبونی هاش..      امابازهم خداروشکرمیکنم که بدترازاین هم میتونست باشه.میتونست ۲۰سالش بشه واون موقع خد اازم بگیرتش.

امامیدونم خدامهربونه .ازدل غمگینم خبرداره.شنواوبیناست بهش توکل میکنم.اون بهترازمن ازهمه چی خبرداره.ببخش گلم .اگه پرگویی کردم.وقت شیر دادن به ماهک مثل گلم برای هممون دعاکن برای من هم دعا کن.😘😘😘😘😘

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ببخشید کمی بابی رحمی حرف زدم اما دلم میخواد خوب باشی .الان که برات مینویسم دستهام میلرزه چون یادشرای ...

شباهنگ‌جون خیلی واست متاسف شدم. خیلی سخته. واقعا چی کشیدی😔😔😔😢😢😢 ایشالله خدا بهت صبر و آرامش بده و جاش رو برات پر کنه. اگر چه هر گلی یه بویی داره ولی باید تسلیم خواست خدا هممون باشیم. واقعا موقعی که ادم با کسایی که درد بدتر و داغ عظیم تر دارن برخورد میکنه درد خودش رو فراموش میکنه. عزیزم شما کی از دست دادی بچه ات رو؟ اقدام کردی بعدش؟

من همش فکر میکردم اگه استرس کاریم زیاد نبود، اگه ورزش سنگین نمیکردم، اگه استخر نمیرفتم.. شاید قلب بچ ...

عزیزم اینا همش بهانه هست. بچه های ما قسمتشون نبود که توی این دنیای لعنتی بیان. فرشته های آسمونی بودن😔😔

عزیزم اینا همش بهانه هست. بچه های ما قسمتشون نبود که توی این دنیای لعنتی بیان. فرشته های آسمونی بودن ...

ممنون عزیزم از همدردیت.میدونم باوجود رنج وغم بهترین تصمیم روبرام گرفته.میتونست شرایط بدتری برام درنظربگیره .

ازمردادپارسال اقدامم اماذخیره تخمدانم کمه 

ممنون عزیزم از همدردیت.میدونم باوجود رنج وغم بهترین تصمیم روبرام گرفته.میتونست شرایط بدتری برام درنظ ...

ایشالله خدا بهترینها رو برات امسال رقم بزنه گلم. خدا درگاهش رو به روی بنده های صبور و رنج کشیده اش باز میکنه و ایشالله که رحمتش نصیبت بشه. منم ذخیره ام کمه اما دارم خودم تقویت میکنم. قرص کیوتن و اوابوست مصرف میکنم. البته قرص دها هم خیلی خوبه اما من گیرم نیومد.

ایشالله خدا بهترینها رو برات امسال رقم بزنه گلم. خدا درگاهش رو به روی بنده های صبور و رنج کشیده اش ب ...

ان شاالله خدا بهترین ها رو برا هممون در نظر بگیره. .منکه دلم روشن خدا ما رو فراموش نکرده حتما واسمون بهترین بچه ها رو هدیه میده...من با اینکه فقط چند ثانیه بعد زایمانم دیدمش ولی دلتنگشم. .دیوونشم. .قیافه اش همونی بود که آرزوشو داشتم  همون پسر جنتلمنی که آرزوشو داشتم. .رفت. .بقران داغ اش رو دلم هرثانیه ..چه حس بدی. .چه لحظه های دردناکی