2777
2789
نه عزیزم من تقریبا دوازده سال طول کشید تا بارداریم پارسال باردارشدم تو شش هفته سقط شد دوماه اقدام ند ...

خدا رو شکر دوستم. خیلی خیلی مراقب خودت باش. انشاالله به حق شش ماه کربلا نی نیت سالم و سلامت بعل میگیری و بهترین روزا رو با هم و البته همسرتون می سازید. تو رو خدا خیلی برام دعا کن. 

برای سلامتی خودت و نی نی صلوات.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برات من بعدازچهارماه شدم تخمک گذاری نداشتم تاچهارماه اره تواقدامتوبکن ممنونم دخترمن برنگش ...

جدی؟؟؟؟!! یعنی حال دل آدم خوب‌نمیشه؟😔 آره عزیزم من اقدامم رو زودتر شروع میکنم چون تنبلی تخمدان خفیف داشتم شکر خدا زیاد حاد نیست دفه قبل هم ماه دوم اقدامم باردار شدم حالا ببینیم این دفه چی‌میشه! بازم خدا رو شکر بارداری سالم داشتی فرشتت رو سالم بغل گرفتی این دفه گلم

خدا رو شکر دوستم. خیلی خیلی مراقب خودت باش. انشاالله به حق شش ماه کربلا نی نیت سالم و سلامت بعل میگی ...

ممنون دوست گلم بابت دعای قشنگت انشالله صدبرابر این دعات بخودت برگرده عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
شما الان اقدام کردید. .هفته چندم بچتون از دست دادین. .واقعا سخت ترین و بدترین لحظه های زندگیم میگذرو ...

منم عزیزم توی هفته ۲۴ با زایمان زودرس که داشتم  به علت وحود فیبرومای زیاد پسرم از دست دادم😔😔😔

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
@آرمین1398   ارزو جان خوبی عزیزم ؟دخملمون چطوره؟دوستمون رو راهنمایی کن

سلام عزیزم ممنون خوبم خداروشکر

تو چطوری خوبی چه خبرا نی نی خوبه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
نه عزیزم من تقریبا دوازده سال طول کشید تا بارداریم پارسال باردارشدم تو شش هفته سقط شد دوماه اقدام ند ...

سلام سعیده جان. خوشحالم میبینم به سلامتی داری هفته های آخر رو سپری میکنی، ایشالله با لذت آغوش گرفتن نی نی نازت همه ی سختیات رو فراموش کنی، عزیزم میشه بپرسم طول سرویکست چقدر بوده؟ آیا با استراحت بالاتر رفته؟

سلام عزیزم ممنون خوبم خداروشکر تو چطوری خوبی چه خبرا نی نی خوبه 

سلام آرزو جون خوبی. ایشالله به سلامتی تا چند هفته دیگه دخنل نازت رو توی بغل بگیری 

سلام عزیزم ممنون خوبم خداروشکر تو چطوری خوبی چه خبرا نی نی خوبه 

سلام دوست عزیز. خدا رو شکر که باردار هستید. انشاالله به حق این ماه عزیز به سلامتی زایمان کنی و نی نیت سالم و سلامت بغل بگیری.

اگه امکان داره میشه بگی بعد چند وقت اقدام کردی و بارداری قبلی سزارین بود؟ 

سلام آرزو جون خوبی. ایشالله به سلامتی تا چند هفته دیگه دخنل نازت رو توی بغل بگیری 

سلام خوبی عزیزم عملت چطور بود بهتر شدی؟

خدا کمک کنه اینبار التماس دعا دارم ازتون 

ان شاءالله به زودی خبر بارداری تو و بقیه بچه های تایپیک بشنویم و حامله ها هم به سلامتی زایمان کنن و بچه هاشون صحیح و سالم دنیا بیان با بخت و اقبال بلند

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام خوبید دوستان خوب ام. .من پسرمو چهل روز پیش از دست دادم تو هفته 37و چهار روز. .طبق سونو ولی طبق ...

منم بچم رشدش عقب بود 4هفته و هفته 26 زایمان زودرس کردم ک فوت شد پسرم. عزیزم چرا طبیعی زایمان کردین بچه ی iugrباید سز بشه 

سلام دوست عزیز. خدا رو شکر که باردار هستید. انشاالله به حق این ماه عزیز به سلامتی زایمان کنی و نی نی ...

سلام عزیزم ممنون از دعاتون 

راستش من تمام پیام هاتون میخونم هرروز ولی واقعا گاهی حالم خراب میشه نمیتونم جواب بدم یا پست بزارم 

بله من سزارین شدم مرداد 98 

و دکتر اجازه داد بعد 3ماه اقدام کنم ولی بعد 5ماه اقدام کردم و ماه 6 بعد سزارین باردار شدم 

ان شاءالله به زودی شما هم خبر بارداریتون رو اینجا اعلام کنید 

استاتر جان با اجازتون❤️

امشب شب دوم محرم 

۱۴۰۰۰صلوات هدیه ب امام علی و تمام شهدای کربلا 

هر کی حاجتداره تشریف بیاره ،واسه همدیگه اول دعا کنیم بعد واسه خودمون انشالله همگی حاجتروا بشیم 

التماس دعا🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4908200/خانمای-حاجتدار-بیاین

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...