2777
2789

امروز جاری من بچش بدنیا اومد. .بهشون زنگ زدم. .ولی فقط الکیـ میخندیدم ..فکرشو میکنم قرار بود بچه من الان چهل روزش باشه ولی نیستش. .اصلا نمیخام بچه کسی ببینم. .زن حانله میبینمـحالم بد میشه دست خودم نیست 😣😣😣😣

امروز جاری من بچش بدنیا اومد. .بهشون زنگ زدم. .ولی فقط الکیـ میخندیدم ..فکرشو میکنم قرار بود بچه من ...

چقدر سختی کشیدی عزیز..خدا بهمون صبر بده

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید من روز هفده تیر رفتم بیمارستان شریعتی اصفهان. .اشتباه من از اونجایی شروع شد که دکترم که شیوا ...

آخی عزیزم خیلی جگرم سوخت حیف و صد حیف و افسوس که خام میشیم و نمیفهمیم. به خدا بیمارستان خصوصی اگه ادم دار و ندارش هم بده ارزشش داره که بچه اش رو سالم تحویلش بدن. اما عزیزم دیگه گذشته این داغی هست که رو دل هممون تا ابد میمونه سعی کن کم کم آرامش خودت رو حفظ کنی. خیلی سخته میدونم اما سعی کن استرس رو از خودت دور کنی و فکر  نکنی. خودت رو سرگرم کن و نذار روح و روانت خراب بشه چون استرس جلو بارداری رو میگیره. توی این تاپیک خانمایی هستن که توی هفته اخر به خاطر کوتاهی پزشکشون بچشون از دست دادن. ایشالله به حق خون پاک سیدالشهدا امروز که اول محرم هست خدا دامنت رو سبز کنه و تا سال دیگه یه نی نی ناز و سالم رو توی بغل بگیری‌

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
امروز جاری من بچش بدنیا اومد. .بهشون زنگ زدم. .ولی فقط الکیـ میخندیدم ..فکرشو میکنم قرار بود بچه من ...

منم عزیزم با خواهرشوهرم با هم حامله بودیم اون یه ماه از من جلوتر بود الان بچش ۵ ماهشه. بچه منم اگه بود میشد ۴ ماهه😔😔اولش منم نمیتونستم ببینم اما الان انقد ذوق بچه اون و بچه های کوچیک دیگه میکنم. زنای حامله رو هم که میبینم براشون از ته دل دعا میکنم که بارداریشون به سلامتی تموم بشه. تو هم سعی کن افکار مثبت رو تو ذهنت بیاری که به آرامش برسی

۱۱فروردین ۳۹هفته سزارین شدم تو بخش ریکاوری بچمو اوردن شیرش دادم .ب بخش ک منتقلم کردن ۱۸ساعت بچم کنار ...

عزیزم چقد سختی کشیدی.😔😔😔 ایشالله خدا بهت صبر و آرامش بده و جاش رو برات سبز کنه‌. ما باید تسلیم تقدیر و سرنوشتی که خدا برامون مقدر کرده باشیم شاید اون مصلحت ما رو بهتر میدونسته عزیزم

شما الان اقدام کردید. .هفته چندم بچتون از دست دادین. .واقعا سخت ترین و بدترین لحظه های زندگیم میگذرونم...چه نقشه هایی داشتم. .چه فکرایی. .گفتم امسال چه پاییز بشه چه رمستونی بشه فکرشم میکردم با نی نی ام میگذرونم قند تو دلم آب میشد. .

من دکترم گفته شیش ماه صبر کنم بعد اقدام کنم. .الان چهل روزش گذشته ولی من میخام بعد سه ماه برم تحت نظر باشم و اقدام کنم. .چون تنها چیزی که حالم خوب میکنه برگشت دوباره پسرم. .نظر شما چیه. .من زایمانمم طبیعی بوده

۱۱فروردین ۳۹هفته سزارین شدم تو بخش ریکاوری بچمو اوردن شیرش دادم .ب بخش ک منتقلم کردن ۱۸ساعت بچم کنار ...

😢😢😢چه دردناک عزیزم. واقعا نمیدونم چی بگم. فقط از خدا برات صبر و مغفرت طلب میکنم. انشاالله خدا به حق رقیه سه ساله جاش برات پر کنه و دل شاد شه دوستم.

خدا بهت صبر بده میدونم چی کشیدی. انشاالله به زودی دلت شاد بشه..قبل اقدام سعی کن خودت تقویت کنی هم روحی هم جسمی انشاالله به زودی مامان میشی و خدا ی نی نی ناز و سالم بهت میده.

من دکترم گفته شیش ماه صبر کنم بعد اقدام کنم. .الان چهل روزش گذشته ولی من میخام بعد سه ماه برم تحت نظ ...

دوست جان منم این ماه میخوام به امید خدا اقدام کنم. دکترم گفت مهر اقدام کن ولی نمیتونم صبر کنم. شاید دیر بگیر به خاطر همین شهریور انشاالله اقدام میکنم. دوستمون لیانا هم دو ماه بعد سزارین اقدام کرده و خدا رو شکر الان باردار. نا امید نباش فقط خودت تقویت کن از هر لحاظ نازنین.