2777
2789
من دکترم گفته شیش ماه صبر کنم بعد اقدام کنم. .الان چهل روزش گذشته ولی من میخام بعد سه ماه برم تحت نظ ...

عزیزم منم ۱۲ روز پیش دخترم رو از دیت دادم منم مثل تو بیقرارم اینجا همه‌همدیگر رو‌درک‌میکنیم. پستت رو خوندم متاسف شدم دوستم. منم تو شرایط‌تو. فعلا خونریزیم‌تموم نشده اون تموم شه. بعد دو بار پریودی میخوام اقدام کنم چون منم طاقت ندارم. فکر کنم به سه ماه هم نکشه.

سلام خوبید دوستان خوب ام. .من پسرمو چهل روز پیش از دست دادم تو هفته 37و چهار روز. .طبق سونو ولی طبق ...

عزیزم خدا صبرت بده چون طبیعی زایمان کردی زودتر میتونی اقدام کنی از الان تحت نظر دکتر باش مامان آرمین اصفهانیه الان تگش میکنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردارم گلم 

خدا رو شکر نازنین. شما هم سزارین شدی؟ چند وقت بعد اقدام کردی؟ الان استراحتی؟ مشکلی نداری از نظر بخیه ؟

ببخشید اینقدر سوال میکنما میخوام اقدام کنم به خاطر این سوال کردم. 

خدا رو شکر نازنین. شما هم سزارین شدی؟ چند وقت بعد اقدام کردی؟ الان استراحتی؟ مشکلی نداری از نظر بخیه ...

نه عزیزم من تقریبا دوازده سال طول کشید تا بارداریم پارسال باردارشدم تو شش هفته سقط شد دوماه اقدام نداشتم بعدش اقدام کردم که به لطف خدا بهمن باردار شدم عزیزم ،استراحت که بله از هفته ۲۳ بخاطر کوتاهی سرویکس استراحت مطلق شدم ، انشالله شمام بزودی دلتون شاد بشه و یه بارداری خوبی پشت سر بزارین 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من دکترم گفته شیش ماه صبر کنم بعد اقدام کنم. .الان چهل روزش گذشته ولی من میخام بعد سه ماه برم تحت نظ ...

سلام عزیزم متاسفم بابت این اتفاق نه بعدازسه ماه میتونی اقدام کنی من دکترم گفت بعدازسه ماه میتونی اقدام کنی  فقط این مدت حسابی بخودت برس 

عزیزم تاسه ماه تخمک گذاری نداری شایدم بیشتر 

هرکی یه چیزی میگه گلم ما هم اقداممون رو میکنیم‌ببینیم‌چی‌میشه. گلم یه بار اومده بودم تو تاپیکت تو زایمانت طبیعی‌بود؟! بعد چهار پنج ماه فکر کنم حامله شدی! از کی‌و چجوری اقدام کردی؟ خوش به حالت که دخترت بهت برگشت زود هزاران بار شکر گلم برا منم دعا کن دلم برای دخترم تنگ شده

هرکی یه چیزی میگه گلم ما هم اقداممون رو میکنیم‌ببینیم‌چی‌میشه. گلم یه بار اومده بودم تو تاپیکت تو زا ...

الهی بمیرم برات من بعدازچهارماه شدم تخمک گذاری نداشتم تاچهارماه اره تواقدامتوبکن ممنونم دخترمن برنگشت دخترمن رفت این یکی دیگس منم فکرمیکردم‌ برمیگرده ولی حالا نظرم عوض شده

الهی بمیرم برات من بعدازچهارماه شدم تخمک گذاری نداشتم تاچهارماه اره تواقدامتوبکن ممنونم دخترمن برنگش ...

دوست خوبم. .خداروشکر الان تو دوران بارداریتون هستید یا بچتون بدنیا اومد. .قبل از بارداری چه اقداماتی داشتین. .چه مواد غذایی خوردی تا بدنت برگرده. .

راستش من دوست دارم یه مدت صبر کنم و یکمـ وزنم کم بشه بعد میخام به دکترم بگم دوست دارم دوقلو باردار بشم. .من بچه اول نه ماه بعد ازدواج ام باردار بودم. .قبلش تنبلی تخمدان داشتم یه دوره درمان کردم جواب نداد. .بعدش بیخیال شدم ماه بعد پریود شدم و بعدش باردار شدم. ..هفت هفته بودم که متوجه شدم باردارم. .چه حس قشنگی. .بهترین دوران بارداری داشتم نه تهوعی نه چیزی همه چیز عالی. .فقط تو هشت ماه ام ورم کردم و پاهام درد داشت. .خوابم سخت شد. .ولی در کل بهترین دوران بارداری داشتم. .اصلا خودم از بس میگفتم خودمو چشم زدم. ..حالا میخام با دکترم مشورت کنم دوقلو باردار بشم