2777
2789
هنوز انجام ندادم ی سونو دارم که باید تو شهریور انجام بدم نمیدونم واسه چیه!! چسبندگی تو سونو معلوم می ...

فک کنم توی سونو مشخص میشه. من اگه ام ار ای باشه انجام نمیدم چون چند بار ام ار ای دادم روی بدن و ذخیره تخمدان خیلی اثر منفی داره

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
جنین یا جفت رو‌دادین آزمایش؟ دلیلش معلوم شد یا نه؟ برا منم که ده روز‌بود تو شکمم فوت کرده بود نفهمید ...

گیتی جون شما آبریزی نداشتی؟ شاید کیسه آبت نشت کرده متوجه نشدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش ندادیم. همسرم گفت بدیم آزمایش یکی از دکترا گفته بود وقتی هیچ مشکلی نداره واسه چی میخوای هزینه ...

عزیزم دقیقا منم همینطور بودم وقتی که به دنیاش اوردم چند تا دکتر بودن بررسی که میکردن من میشنیدم میگفتن همه چی سالم و نرماله.قسمت اینطور بوده گلم

گیتی جون شما آبریزی نداشتی؟ شاید کیسه آبت نشت کرده متوجه نشدی

عزیزم چون ده روزی بود که تو شکمم مرده بود متوجه نشده بودم آب دورش طبیعتا کم شده بود قبل زایمانم دکترا همین حدس رو زدن چون ترشحم زیاد بود گفتن شاید قاطیه اون ترشحات طبیعی اومده متوجه نشدی. ولی بعد که به دنیا اومد بررسی کردن گفتن نه کیسه آبتم سالمه 

سلام خوبید دوستان خوب ام. .من پسرمو چهل روز پیش از دست دادم تو هفته 37و چهار روز. .طبق سونو ولی طبق پریودی سی وـنه هفته بودم. .زایمان طبیعی کردم. .اصفهان زندگی میکنم. .میخاستم ازتون راهنمایی بگیرم و اونایی که اصفهانی هستن و همچین دردی رو کشیدن و الان اقدام کردن پیش کدوم دکتر رفتن ..کمکمـکنید داغونم. .بقران اصلا ننیشه فراموش کرد 

سلام خوبید دوستان خوب ام. .من پسرمو چهل روز پیش از دست دادم تو هفته 37و چهار روز. .طبق سونو ولی طبق ...

خیلی متاسفم برای این داغ. واقعا همیشه روی قلب و روح آدم میمونه. عزیزم میشه بپرسم چرا بچتون از بین رفت؟

هداناجان دیدم الان اومدم

مهرا جون سلام خوبی عزیزم. قدم نورسیده مبارک باشه. خدا رو شکر که بالاخره بعد این همه سختی تونستی لذت در آغوش کشیدن نی نیت رو بچشی.

سلام خوبید دوستان خوب ام. .من پسرمو چهل روز پیش از دست دادم تو هفته 37و چهار روز. .طبق سونو ولی طبق ...

فک کنم آرزو که با نام کاربری ارمان ۹۸ هست اصفهان زندگی میکنه. اونم پسرش رو توی هفته آخر از دست داده. الان بارداره و هفته های آخر رو به سلامتی داره سپری میکنه. بهش درخواست دوستی بده و ازش بپرس

عزیزم با تمام وجود درکت میکنم. ولی چه میشه کرد اتفاقی که افتاده. حتما حکمتی توش بوده. انشاالله به زو ...

۱۱فروردین ۳۹هفته سزارین شدم تو بخش ریکاوری بچمو اوردن شیرش دادم .ب بخش ک منتقلم کردن ۱۸ساعت بچم کنارم بود شیر میخورد اینقد اروم بود ک نگو بقیه بچه ها تو اتاقمون اینقد سرصدا میکردن من خوشحال بودم ک چقد بچم ارومی هست بعد این که دکتر اطفال اومدبچه هارو معاینه کنه گفت بچت مریضه سریع انتقال بدین بیمارسان امام بچم از پیشم بردن رفت ک رفت دیگه برنگشت پسرم مشکل قلبی داشت ب نام اترزی پولمنر یعنی تنگی شریان ریوی .من بچمو تو غسالخونه شستن کفن کرده اوردن دادن بغلم من تا بحال مرده ندیده بودم اولین باری بود میدیدم هیج وقت فکر نمیکردم اولین مرده تو عمرم قراره ببینم بچه خودم باشه

ببینید من روز هفده تیر رفتم بیمارستان شریعتی اصفهان. .اشتباه من از اونجایی شروع شد که دکترم که شیوا طالبی یودن رو تو هفته ها اخر تغییر دادم. .بخاطر اینکه بخام برم بیمارستان شریعتی زایمان کنم با بیمه باشه. .چون تا اونموقع بهترین بارداری رو داشتم نه خودم نه بچه هیچوقت کوچکرین مشکلی نداشتیم ..طمع گرفته بودمون خودمو شوهرمو. .گفتیم ما ک  مشکلی نداریم چرا بریم خصوصی زایمان کنم ..میرم دولتی

خلاصه این شد که من خبر مرگم رفتم شریعتی از دوهفته زودتر تحت نظر یه دکتر سیمین طالبی تو شریعتی. ..خودم یه حس بدی داشتم که دکترم تغییر بدم اما بازم میگفتم نه ما که مشکلی نداریم. .روز هفده تیر درد داشتم رفتم شریعتی دکتر لعنتی گف درد زایمان نیس. .رحمت هنوز باز نشده. .یه نوار قلب گرفتم توـزایشگاه گف بعدش بیار ببینمش. .مامایی که نوار قلب گرفت گف خوب میخای بستری شی. گفتم نمیدونم دکتر گفتن ببرم نشون خـدشون بدم. .بردم دید گف عالی برو تا ده روز دیگه بیا. .یعنی بیست و هشتم تیر. ..منم با خوشحالی اومدم خونه. .یه روز بعدش بچم خفه شد. .روز پنجشنبه. .باور نمیکنید یه وقتایی انگار آدم کور میشه کر میشه. .من بچه حرکت نمیکرد میگفتم حتما خاب. .یکـروز تکون نخورد. و من که تو همه این نه ماه اینقدر حساس بودم...اون روز کر شدم کور شدم نفهم شدم. .من طبق سونو گرافی 37 هفته و چهار روزم بود ولی طبق پریودیم 39 هفته بودم...دکتر خودم همش طبق پریودیم میرفت و بهم سونو و دارو میداد..پنج روز تو بیمارستان الزهرا بستری شدم. .با هزار درد و بدبختی زایمان طبیعی کردم. .چون همه دکتر ها که میومدن باهام حرف میزدن میگفتن به نفعت طبیعی زایمان کنی. چون بچه اولت و وزنت هح بالا. .برا یه بچه مرده بخای سزارین کنی. .خدا خیرشون بده. .درسته بدترین دردا رو کشیدم اما الان میدونم چقدر به نفع ام بود. .خلاصه چند روز پیش دوباره رفتم پیش دکتر خودم. .جالب اینه بعد اینکه کلی دعوام کرد. .وقتی نوار قلب رو نشونش دادم یه جوری نگاش کرد. گف بد نبود ولی خوب هم نبود. .یعنی اون دکتر خدانشاس لعنتی میتونست همون روز منو بستری کنه. .شاید حرکات بچه چون وزنش بالا بود و جاش نبود خودمم ورمم زیاد بود کم شده بود و میتونستن اگر هی حرکتش و قلبش ضعیف میشد میتوسنتن سزارین کنن. .ولی اون دکتر لعنتی سوادش حتی از اون ماما هم کمتر بود. .چون نگاه ماما به برگع نوار قلب یه جوری بود و ازم پرسید میخای بستری بشی. .ولی اون دکتر لعنتی تو سالن سرسری یه نگاه کرد و گف برو ده روز دیڭه بیا