2777
2789
عزیزم شما لک هم میدیدین واسه طول سیروکس ؟  دوست من الان ۲۸هفتست لک میبینه و اینکه سیروکسش شده ...

نه لک ندیدم حالا برا ۲۸ هفته فک کنم این سرویکس کم نباشه ولی خب چون گفتین لک دیده این ممکنه باعث زایمان زودرس بشه بهر حال تحت نظر دکتر باشه خیالش راحتتره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
کیان جون ببخشید میپرسم شما هم بچتون رو از دست دادین ؟  به خاطر طول سیروکس ؟

من پسرم رو تو هفته ۲۴ به خاطر فیبروم زیاد که داشتم و جا رو برای بچه تنگ کرده بود از دست دادم. فیبرومام با بچه بزرگ میشدن. کلا فیبروم طول سرویکس رو کم میکنه. البته الان دیگه عمل کردم اما چه فایده بچه ام رو از دست دادم، باید قبلش عمل میکردم😔😔😔

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دکتر ای وی افم دکتر ژیلا عابدی اصل بود تو بیمارستان کسری که خب از کار ای وی افش راضی بودم و ...

باز خدا رو شکر به خیر گذشته عزیزم و باز خدا هدیه ش رو بهت داده

قربونت عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا  طول سرویکسم ۳۲ بود ولی به مدت دو سه ماه کامل استراحت بو ...

سلیمه جون این هفته های آخر هم مواظب نی نی باش زیاد رو پا واینسا که به سلامتی نی نی گلت به دنیا بیاد. ما هم برات خیلی دعا میکنیم🙏🙏🙏

عزیزم شما لک هم میدیدین واسه طول سیروکس ؟  دوست من الان ۲۸هفتست لک میبینه و اینکه سیروکسش شده ...

لک رو حتما جدی بگیره چون ممکنه علامت زایمان زودرس باشه. باید زیر نظر دکتر باشه.‌ من خودم دو سه روز لک میدیدم بعد زایمان زودرس کردم. یه خانمی توی بیمارستان بستری شده بود هفته ۲۷ ‌که مرتب لک میدید تحت مراقبت بود که اگه بچه ش به دنیا بیاد تحت مراقبت ویژه باشه

سلام هدانا جون خوبی گل پسرات خوبن  عزیرم باردار شدم گفتم تو همین تایپیک شما هم تبریک گفتین یاد ...

قربونت عزیزم.  انشالله سلامت بیاد بغلت.  گل دختری😘😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام هدانا جون خوبی گل پسرات خوبن  عزیرم باردار شدم گفتم تو همین تایپیک شما هم تبریک گفتین یاد ...

بسکه دیر دیر بهمون سر میزنی دیگه 😉😉😉😉😉

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر همه چیت نرمال بوده عزیزم تا اقدام میوه و سبزیجات و ۴مغز زیاد بخورچون من بعد اون اتفاق کاچی ...

وای منم از چسبندگی خیلی میترسم.. خیلی از این بابت نگرانم. 

خدا رو شکر که همه چیز بخیر گذشت و خدا هدیش رو بهت داد. بعد اون اتفاق زیر نظر دکتر وهاب زاده بودی؟ الان زیر نظر ایشون هستی؟

عزیزم من دکتر ای وی افم دکتر ژیلا عابدی اصل بود تو بیمارستان کسری که خب از کار ای وی افش راضی بودم و ...

بیمارستان کسری کرج منظورتون؟ دکتر وهاب زاده تهران یا کرج؟ 

عزیزم اخر سر معلوم نشد دلیل سقط هاتون؟ یا شانسی اینطور شده

نه من دیگه باردارشدم وپیگیری نکردم فقط بارداری سومم گفت که فشاررحمی بالاست خونرسانی درست انجام نمیشه آسپرین داد شاید علت سقط های قبلم هم همین بوده

باز خدا رو شکر به خیر گذشته عزیزم و باز خدا هدیه ش رو بهت داده

خداروشکر قسمت شما و همه منتظرا 😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لک رو حتما جدی بگیره چون ممکنه علامت زایمان زودرس باشه. باید زیر نظر دکتر باشه.‌ من خودم دو سه روز ل ...

انشاالله به خیر بگذره 

خیلی ناراحته به سختی باردار شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بسکه دیر دیر بهمون سر میزنی دیگه 😉😉😉😉😉

فدات بشم ببخشید 😘😘😘😘

خیلی خوشحالم واست که پسرت سالم اومد بغلت انشاالله همیشه شاد باشین کنار هم غم نبینی 💙💙

وای منم از چسبندگی خیلی میترسم.. خیلی از این بابت نگرانم.  خدا رو شکر که همه چیز بخیر گذشت و خ ...

بله عزیزم زیر نظر خودشم رئیس بیمارستان کسری هم هست مطبش هم کوچه بالایی بیمارستان خیلی دکتر دقیقیه 

نه نترس از چسبندگی من همش خونریزی داشتم و دوقلو بود که اینا همه باعث شد جفتمم سر راهی بود 

خیلیا با همین چسبندگی بچشون رو سالم به دنیا میارن تازه دکتر تو اتاق عمل میفهمه ولی خب شرایط من خیلی خیلی بد بود