2777
2789
اهان تو تاپیکا خونده  بودم. خدا روشکر عزیزم. شما هم استراحت نداده دکتر بهت؟

چرا استراحت بودم دو سه ماه الان دیگه فعالیت دارم ولی مراعاتم میکنم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

سلیمه جون خوشحالم که به سلامتی بیشتر راه رو طی کردی و دیگه چیزی نمونده‌ که پسر گلت رو تو بغل بگیری. میخواستم ببینم طول سرویکست خوب بود در طول بارداری؟ آسپرین و یا آمپول هم استفاده میکردی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلیمه جون خوشحالم که به سلامتی بیشتر راه رو طی کردی و دیگه چیزی نمونده‌ که پسر گلت رو تو بغل بگیری. ...

قربونت عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا 

طول سرویکسم ۳۲ بود ولی به مدت دو سه ماه کامل استراحت بودم وآمپول میزدم هر هفته دیگه الان شجاع شدم آشپزی واینا نمیکنم ولی خب تو خونه قدم میرنم وکارای سبک دیگه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مراقب خودت و نی نی باش. انشاالله که به سلامتی زایمان میکنی و نی نیتو سالم و سلامت بغل میگیری و سالها طولانی رو کنار هم با شادی میگذرونید😊

واسه من و دوستان دیگه هم خیلی دعا کن دوستم.

خیلی بی قرارم بخدا..تمام فکر و ذکرم شده دوباره باردار شدن..امروز ج آزمایشم نشون دادم گفت همه چی نرما ...

عزیزم هر چی با آمادگی کامل باردار بشیم و بدن استراحت داشته باشه، میتونیم بارداری موفقی داشته باشیم‌. منم بچه ام دی ماه از دست دادم و خیلی عجله میکردم برای همه چی. چون باید عمل فیبروم انجام میدادم اما به خاطر کرونا سه ماه عقب افتاد.و بعد از عمل هم دکترم خیلی تاکید کرد که تا سه ماه نباید باردار بشم. الان هم سه ماه کم کم داره تموم میشه اما میگم باز عجله نکنم یه سری آزمایشات رو انجام دادم یه بارم سونو شدم میگم باز سونو بشم و زیر نظر دکتر باشم که خیالم راحت بشه.

قربونت عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا  طول سرویکسم ۳۲ بود ولی به مدت دو سه ماه کامل استراحت بو ...

منم طول سرویکسم برای بارداری قبلی ۳۲ بود دکتر سونو بهم گفت ۳۲ کمه. الانم نگرانم برای بارداری بعدی. شما دکترتون نگفت کم هست یا نه؟ آمپول پروژسترون فقط میزنین؟ هپارین یا انوکساپارین نمیزنین برای انعقاد؟ ببخشید سلیمه جون انقد سوال کردم

عزیزم هر چی با آمادگی کامل باردار بشیم و بدن استراحت داشته باشه، میتونیم بارداری موفقی داشته باشیم‌. ...

موافقم ولی...

انشاالله خدا خودش بهمون صبر بده و اینبار دل هممون شاد کنه به حق دل سوخته ی زینب (س)🙏🙏🙏😔

ممنون عزیرم بله من دی زایمان کردم اخرین پریودم ۱۱ اسفند بود  خدا روشکر تا الان مشکلی نداشتم&nb ...

لیانا جون خدا رو شکر که بارداری. ایشالله بارداری خوبی رو پشت سر بذاری. یه سوال شما سز شده بودین؟ دقیق چند وقت بعد از زایمانتون باردار شدین؟

خدایا رو شکر.. منم آزمایشا رو انجام دادم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. سنو هم برام نوشته که تو شهریور ...

خداروشکر همه چیت نرمال بوده عزیزم تا اقدام میوه و سبزیجات و ۴مغز زیاد بخورچون من بعد اون اتفاق کاچی خیلی خوردم و دل و جیگر و قلوه به خاطر اینکه کم خون نباشم هروز تخم بلدرچین یا کبک صبحانه میخوردم به خودت برس 

من تو ۲۴هفته دوقلوهام رو از دست دادم به خاطر جفت سرراهی و اینکه چسبیده شدن جفت به رحم  خیلی اتفاق بدی بود رفتم مشهد حرم امام رضا تا تونستم آروم بشم و بعدش خدا سوپرایزم کرد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوبی خداروشکر باراداری😍😍😍

سلام هدانا جون خوبی گل پسرات خوبن 

عزیرم باردار شدم گفتم تو همین تایپیک شما هم تبریک گفتین یادتون نیست 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون خدا رو شکر که بارداری. ایشالله بارداری خوبی رو پشت سر بذاری. یه سوال شما سز شده بودین؟ دقی ...

قربونت بشم عزیزم ممنووون انشاالله قسمت خودت یه بارداری سالم 

بله من سزارین شدم ۳ دی 

بعدش آخرین پریودم ۱۱ اسفند بود باردار شدم یعنی ۲ماه بعد سزارین 

البته همه معجزه خدا بود چون بارداری اولم با ای وی اف بود که از دستشون دادم و منتظر بودم ۶ماه بگذره که برم جنین انتقال بدم که خدا رو شکر باردار شدم هنوزم باورم نمیشه 

انشاالله قسمت همه منتظرا 

از نظر روحی خیلی داغون بودم که دکترم گفت اقدام کن سونو و آزمایش ازم گرفت دید خداروشکر همه چی خوبه

منم طول سرویکسم برای بارداری قبلی ۳۲ بود دکتر سونو بهم گفت ۳۲ کمه. الانم نگرانم برای بارداری بعدی. ش ...

کیان جون ببخشید میپرسم شما هم بچتون رو از دست دادین ؟ 

به خاطر طول سیروکس ؟ 

قربونت عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرا  طول سرویکسم ۳۲ بود ولی به مدت دو سه ماه کامل استراحت بو ...

عزیزم شما لک هم میدیدین واسه طول سیروکس ؟ 

دوست من الان ۲۸هفتست لک میبینه و اینکه سیروکسش شده ۳۰ خیلی نگرانه میشه از تجربیاتت بهم بگی 

گلم میشه اسم دکترت بگی لطفا؟

عزیزم من دکتر ای وی افم دکتر ژیلا عابدی اصل بود تو بیمارستان کسری که خب از کار ای وی افش راضی بودم ولی وقتی باردار شدم دیگه بهم توجه نکرد یه سونو داپلر منو نفرستاد که ببین دقیق جفت چه مشکلی داره 

که وقتی دردم گرفت اورژانسی منو همسرم برد بیمارستان کسری که اونجا دکتر خواهرم منو عمل کرد که خیلی دکتر دلسوز و باتجربست (دکتر مرتضی وهاب زاده ) سنش بالاست 

من نمیدونستم جفت به رحم چسبیده بود دکتر تو عمل میفهمه که اگه هر دکتر دیگه ای بود رحم منو درمیاورد خودش به من گفت که جدا کردنش سخت بوده ولی انقدر  وجدان داشت که رحم منو ترمیم کرد خدا خیرش بده من با وضع بدی رفتم بیمارستان یعنی خونریزی شدید که بعد عمل به من گفت نمیدونم با چه دلی عملت کردم  کم خونی من اومده بود رو عدد ۶ که نفسم بالا نمیومد 

اینارو گفتم که تو انتخاب دکتر خیلی خیلی مواظب باشین چون خیلی مهمه