2777
2789
خوبی گلم؟ بعد دو ماه باردار شدی؟ مشکلی نداشتی؟ الان بارداری یا زایمان کردی؟ 

ممنون عزیرم بله من دی زایمان کردم اخرین پریودم ۱۱ اسفند بود 

خدا روشکر تا الان مشکلی نداشتم 

الان هنوز باردارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیرم بله من دی زایمان کردم اخرین پریودم ۱۱ اسفند بود  خدا روشکر تا الان مشکلی نداشتم&nb ...

خدا رو شکر.. انشاالله تا آخر بارداری هیچ مشکلی شما و نی نیتو تحدید نکنه به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا. 

نمیدونی چقدر خوشحال شدم. کلی استرس داشتم. بعد زایمان سریع پریود شدی؟ سزارین کرده بودی دیگه؟ فصل بارداری چه آزمایشایی انجام دادی؟ دکتر بهت استراحت داد یا نه؟

خدا رو شکر.. انشاالله تا آخر بارداری هیچ مشکلی شما و نی نیتو تحدید نکنه به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه ...

قربونت بشم ممنووون از دعات انشاالله زود زود مامان بشی 

بله سزارین بودم نه اصلا استراحت نداشتم تا الان خداروشکر 

ازمایش خون فقط دادم آهن و قند و تیرویید و ویتامین د 

من بعد ۴۰ روز پریود شدم 

بعد پریودم یخورده بهم ریخت که دکتر گفت تا ۶ماه طبیعی 

سونو دادم رحم و تخمدان نرمال بود بعد دکترم اجازه اقدام داد چون واقعا از نظر روحی داغون بودم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستم شما کی اقدام کردی؟ سزارین بودی یا طبیعی؟

سزارین بودم دکترم گفت بعد سه ماه دانشگاه داشتم بعد ماه اقدام کردم که سه چهار ماه طول کشید بهمن باردار شدم سزم اردیبهشت بود

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
قربونت بشم ممنووون از دعات انشاالله زود زود مامان بشی  بله سزارین بودم نه اصلا استراحت نداشتم ...

خدایا رو شکر.. منم آزمایشا رو انجام دادم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم. سنو هم برام نوشته که تو شهریور باید انجام بدم. پریود هم ی بار شدم. واسم دعا کن نازنین خیلی خیلی🙏🙏🙏🙏

فقط ی سوال دیگه مشکل بارها ی قبلیتون چی بود و تو چند هفته سزارین شدی؟ اگه دوست داشتی و ناراحتت نمیکنه بگو دوستم

سزارین بودم دکترم گفت بعد سه ماه دانشگاه داشتم بعد ماه اقدام کردم که سه چهار ماه طول کشید بهمن باردا ...

اهان تو تاپیکا خونده  بودم. خدا روشکر عزیزم. شما هم استراحت نداده دکتر بهت؟

خوبی گلم؟ بعد دو ماه باردار شدی؟ مشکلی نداشتی؟ الان بارداری یا زایمان کردی؟ قبلش چه آزمایشاتی انجام ...

گلم به نظرم عجله نکن سعی کن همه ی آزمایشات رو انجام بدی قبل بارداری. اگه سز شدی حداقل باید سه ماه بعد اقدام کنی. منم عمل شدم توی خرداد بعد سه ماه میخوام اقدام کنم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
گلم به نظرم عجله نکن سعی کن همه ی آزمایشات رو انجام بدی قبل بارداری. اگه سز شدی حداقل باید سه ماه بع ...

خیلی بی قرارم بخدا..تمام فکر و ذکرم شده دوباره باردار شدن..امروز ج آزمایشم نشون دادم گفت همه چی نرمال. ی سنو نوشت برام. گفتم میخوام شهریور اقدام کنم گفت صبر کن تا مهر.. ولی فک نکنم بتونم 😔 فقط از بخیه هام میترسم و از چسبندگی رحم وگرنه بعد 40 روز اقدام میکردم بخدا

بله عزیزم من 

سلام عزیزم خوبی خداروشکر باراداری😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین