2777
2789
به خدا راست میگی. منم دکترم انقد سرش شلوغ بود که شبی که افتادم رو لکه بینی رفتم مطبش. منشی گفت نوبت ...

کاملا درسته دکتر باید وقت بذاره، اما از طرفی تجربه و دانش هم خیلی مهمه.. مثلا دکتر من لادن کاشانی بود که با اینکه رئیس بیمارستان آرشه و تو ای وی اف هم میگن خوبه، در مورد من نگفته بود اکوی قلب رو باید فوق تخصص قلب اطفال انجام بده و گفت هر سونوگرافی میخوای برو، که من رفتم پیش صانعی سونوگرافی نیاوران که توی اکو متوجه جابجایی عروق قلب نشده بود و من به جای ۱۶ هفته تو ۲۸ هفته فهمیدم اونم تصادفی... در صورتی که متخصصای با تجربه خیلی نکات رو میدونن، به شرطی انسانیت داشته باشند و وقت بذارند. برای زایمان پیش دکتر مرصوصی رفتم که چندین بار تو بیمارستان بهم سر زدن و سر زایمان طبیعی هم خودشونو رسوندن.. خدا خیرشون بده

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا منم همش فکر میکنم میگم اگه نی نیم بود الان ۴ ماه داشت😔😔😔چقدر چشم انتظارش بودم واقعا بدترین ...

آمین. انشاالله گه هر چه زودتر خدا ی نی نی سالم بهمون بده و همه به آرامش برسیم 😔

آخی عزیزم خدا بهت آرامش و صبر بده و خودش هواتو داشته باشه که ایشالله بعد از این یه بارداری موفقی داش ...

انشالله

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
به خدا راست میگی. منم دکترم انقد سرش شلوغ بود که شبی که افتادم رو لکه بینی رفتم مطبش. منشی گفت نوبت ...

ای کاش به حرف مامای بهداشت گوش‌کرده بودم شایدالان حالم این نبودشایدم قسمت بودنمیدونم ایشالله هممون یه روزی مامان بشیم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ای کاش به حرف مامای بهداشت گوش‌کرده بودم شایدالان حالم این نبودشایدم قسمت بودنمیدونم ایشالله هممون ی ...

واقعا درسته قسمت و تقدیر مهمه، اما زیر نظر دکتر خوب و کار بلد و دلسوز بودن خیلی مهمه، من بخشی از این اتفاقات رو به تقدیر نسبت میدم ینی اون بخشیش که دست خودمون نبوده ولی میدونم که بخش دیگه اش دست خودمون بوده که باید از هر لحاظ با آگاهی تموم پیش میرفتیم مثلا همین آزمایشات قبل از بارداری، انتخاب دکتر، بیمارستان، حتی بالا بردن سطح اطلاعات خودمون قبل از بارداری اینا همه خیلی مهمن

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
الان چیکارمیکنی اقدام کردی ازیلداخبرنداری ببینی چه کرد

نه شوهرم میگه تا یک سال دیگه وزنم هم باید بیارم پایین خودت چیکار میکنی . اقدام میکنی . ؟ چند سالته . من ۲۱ ‌ .   بچهام اگه میموندن سالگرد ازدواجم میومدن. یلدا نیستش نمیدونم چیکار کرد

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

منم مثل شما این روز ها پشت سر گذاشتم الان خداروشکر وبه لطف خدا دخترم کنار خوابه و11 ماه داره من بچه اولم تو پنچ ماه به دلیل نقص ومشکل از دست دادم زایمان طبیعی وحشتناک بود از این زایمان طبیعی که سر دخترم کردم دردش بیشتربود 6 ماه بعدش یه سقط دیگه تو هفته 12 بچه ام تو شکمم مرده بود نمیدونستم بعدش دیگه رفتم دکتر واسه ام انواع آزمایش ژنتیک هورمونی همه چیز نزدیک 7.8 میلیون هزینه کردم وجواب آزمایش ها رفت خارج گفتن مشکلی که مربوط به سقط هام باشه مشخص نشد تو همین گیر و دار باردارشدم دکتر ژنتیک میگفت نباید تا علت مشخص بشه بارداربشی  البته من اسید فولیک هم میخوردم رفتم دکتری کا پیشش بودم گفت هفبته 12 بیا الان که مشکلی نیست وقتی رفتم گفت باید تا هفته 35 آسپرین مصرف کنی و منم خوردم وخداروشکر هیچ مشکلی نداشتم وزایمان خوبی داشتم و هزاران با شکر دخترم سالم وسلامت.... خواستم بگم هیچ وقت نا امید نشید از نگاه خدا

منم مثل شما این روز ها پشت سر گذاشتم الان خداروشکر وبه لطف خدا دخترم کنار خوابه و11 ماه داره من بچه ...

سلام دوست عزیز. خدا رو صد هزار مرتبه شکر. انشاالله که زندگی دختر نازت لبریز از سلامتی و لبخند باشه. واسه ما هم دعا کن نازنین. 

منم مثل شما این روز ها پشت سر گذاشتم الان خداروشکر وبه لطف خدا دخترم کنار خوابه و11 ماه داره من بچه ...

خداروشکر عزیزم تنش سلامت 😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اینجا دوستی هست که بعد از دو ماه اقدام کرده باشه؟

اره مهرا جان 

@mehraaa    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین