2777
2789

سلام دوستان امروز صبح سزارین شدم برای همه دعا کردم ان شاء الله که به حق امام علی همگی به زودی زود دامنشون سبز بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستای گلم ببخشید همتونو نگران کردم، اگه میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد هیچ وقت خبر بارداریم ...

نمیدونم چی بگم واقعااا انشالله اتفاقای خوبی برات بیفته و خدا بهت صبر بده عزیزم.

خدایا شکرت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز صبح سزارین شدم برای همه دعا کردم ان شاء الله که به حق امام علی همگی به زودی زود دا ...

سلام عزیزم خداروشکر چقدر خوشحال شدم انشالله کوچولوت زیرسایه خدای مهربان و پدر و مادرش بزرگ شه.

خدایا شکرت❤
سلام دوستان امروز صبح سزارین شدم برای همه دعا کردم ان شاء الله که به حق امام علی همگی به زودی زود دا ...

ای جان خدا رو شکر عزیزم ، قدم نو رسیده مبارک انشالله پسر گلت زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه چه روز خوبی ❤ زودتر سزارین شدی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مبارکت باشه گلم انشالله سایه پدر مادرش رو سرش باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سلام عزیزم مبااااارک باشه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام دوستای گلم ببخشید همتونو نگران کردم، اگه میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد هیچ وقت خبر بارداریم ...

سلام عزیز دلم.فدای دلت بشم که اینقدر مهربونی وقبل از اینکه به فکر خودت باشی به فکر مادر وپدرت هستی.خدابه دل شکسته ومهربونت آرامش بده وبه زودی هدیه ای بهت بده که تمام این غمها رو فراموش کنی.

اصلا دیگه نمیدونم چی بگم.فقط میخوام یه واقعیتی رو بگم.یکی از اقوام شوهرم یه دختر دارن که فکر میکنم چهارده سالشه.چند سالی برای بچه دوم دوندگی کردن.حتی چند بار هم آی وی اف کرد که باردارشد ولی خارج رحمی بود ومجبور شدن لولش رو بیرون بیارن.بعد دوباره بعد اون اتفاق با آی وی اف باردارشد که شش ماهه سقط کرد.الان حدود دوهفته ای میشه که باخبر شدم به صورت طبیعی چهار ماه ونیمه که بارداره.اونم پسر.تاحالا به کسی نگفته بودن.اما الان خداروشکر دکترش گفت که میتونی سرکارهم بری ومشکلی نیست.اصلا برام قابل قبول نبود.

گاهی خداوند پایان سختترین غمها رو شادی بزرگی قرار میده که ما ازش بیخبریم.توروخدا روحیت روحفظ کن.میدونم سخته.ولی به خاطر همون پدر ومادرت وهمسرت که اینقدر به فکرشون هستی.الان تو باید به اونها دلداری بدی.وقتی روحیه خوبت رو ببینن حالشون بهتر میشه.اما اگه ناراحتی وغمت رو ببینن دلسرد وپژمرده میشن.سرت رو درد آوردم عزیزم.ولی مارو هم توغمت شریک بدون.اینجا حرف بزن ودرد دل کن تا یه کم سبک بشی.

سلام عزیزم.تبریک میگم.انشاالله نامدارباشه وقدمش پرخیر وبرکت باشه.خیلی خوشحال شدم.مثل اینکه وروجکمون عجله داشته وزودتر به دنیا اومده.خداروشکر که صحیح وسالم هست.براش صلوات فرستادم.😙😙

ایشالله به سلامتی. خدا رو شکر که بالاخره کوچولوت رو تو بغل گرفتی

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

سلام بهت تبریک میگم گلی، انشاء الله سال های سال کنار هم شاد زندگی کنید. شما الان پاک پاکی عزیز برام دعا کن لطفا.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عزیز دلم.فدای دلت بشم که اینقدر مهربونی وقبل از اینکه به فکر خودت باشی به فکر مادر وپدرت هستی.خ ...

یلدای عزیز مهربونی از خودته گلم، یلدا دلم برا خودم تا حالا نسوخته بود الان دلم برا خودم سوخته خیلی.

اصلا نمی تونم حرف بزنم اصلا فقط دلم می خواد بیهوش بشم آلزایمر بگیرم تا این درد رو فراموش کنم، درد رو درد عذابه. 

آیجهان عزیزم چی بگم بهت چجوری ارومت کنم 😔😔😔😔😔😔😔😔دقیقا همون بلای ک سر من اومد سر تو هم اومد م ...

خدا نکنه عزیزم، چی کشیدی تو دختر😔

خدا نکنه عزیزم، چی کشیدی تو دختر😔

تا این درد کسی نکشیده نمیتونه بفهمه 😔😔😔 همونطور ک بچه هامون رفت خیلیا نفهمیدن جز همدرامون بقیه گفتن ندیدی نیومد و  رفت ولی اون بچه قلبمون هم کند و رفت .... من سر عمل اخری و برداشتن لوله عذاب دنیا رو کشیدم همش میگفتم خدای به کسی این درد نده خیلی سخت بود خیلی مخصوصا ک دنبال یه امید بودیم فقط ولی بدتر از بدتر شد نمیدونم حکمت و قسمت و سرنوشت چی بود هر چی که بود خیلی عذاب اور بود ، خدای ما هم بزرگه عزیزدلم انشالله با همین یه لوله صاحب بچه های سالم میشیم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

همه میگن امید، این کلمه منو آتیش میزنه، بیشتر می‌ترسونن

چه قد سخته امید داشته باشی چند روز دیگه بچت بغلت به امید این بغل همه درداتو تحمل میکنی، حرکاتش کم بشه به امید اشتباه بودن این سونو بری سونو بعدی، به امید قدیمی بودن دستگاهش بگی دارویی ندید بچم و بکشید، به امید شنیدن صدای گریه اش درد بکشی ولی صدایی نباشه، هرآن امید داشته باشی بگن اشتباه شده بچت سالمه، به امید این خبر با هر صدای تلفن صدای قلبت بشه هزار. بهت بگن امید داشته باش امید داشته باش امید، تا دوباره با امید از خدا بخوای اگه صلاحه فقط اگه صلاحه، لک ببینی امید ببندی به لطف دوباره خدا، بیشتر بشه امید ببندی به اینکه انشالا سالمه خیلیا اینطوری شدن و سونو بگه میبینم کوچولوتو، بری بگه نمی بینم امید داشته باشی کوچیکه، بری سونو بعدی بگه نمیبینم ، بگی نابلده امید داشته باشی اون یکی وارده، بگه خارج رحمه، حالا امید داشته باشی حداقل آزمایش اشتباه باشه ، آزمایش تکرار میشه، بازم میگی اشتباهه بازم به امید جای بهتر تکرار، تایید میشه امید داری حداقل لوله ات سالم بمونه با امید بیشتر بازم اقدام کنی، بهوش میای به امید خبر خوش بگن اشتباه شده، دکتر خیلی راحت میگه لوله راستتم برداشتم تمام. من از امید میترسم بچه ها میدونم همتون هم مث من همینطور به امید اشتباه بودن منتظر خبر خوش بودین ولی من حالا میترسم، نمی گم نمیتونم و نمی خوام میگم باور نمیکنم، اینکه بگن میشه، امید ببندم به حرف کسی نمی تونم باور نمیکنم، حالم بده فک کنم فکرم از حالم بدتره