2777
2789
سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمید ...

😢😢😢😢😢واقعا ادم نمیدونه چی بگه 

تف به این سرنوشت 

خدا کمکت کنه اللهی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام دوستای گلم، متاسفانه هر پنج سونو داخلی و شکمی تایید کردن خارج از رحم رو، ولی خودشونم مطمئن نمید ...

سلام عزیزم من هیچ چیزی برای گفتن ندارم جز طلب صبر و آرامش از درگاه خداوند برای اون دل مهربونت

از خداوند می خوام هر چه زودتر یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت و به سلامتی بغلش کنی و دلت از  لطف و رحمت خداوند لبریز بشه الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.واقعا نمیدونم چی باید بگم.به خدا وقتی خبر بارداریت رو دادی اینقدر خوشحال شده بودم که فکرش رو هم نمیتونی بکنی وکلی خداروشکر کردم.

اما همین الان که دیدم چه اتفاقی افتاده به همون انداره ناراحت شدم.فقط دعا میکنم مشکلی برای خودت پیش نیاد.انشاالله این دفعه خدا یه نی نی ناز وصحیح وسالم بهت هدیه میده.باید به خدا امید داشته باشیم وباور داشته باشیم که به وقتش ماهم مادر میشیم.

ایجهان جون خیلی ناراحت شدم. خدا بهت صبر و آرامش بده. حتما مصلحتی بوده. توکلت به خدا باشه. ایشالله از درگاهش هیج کس رو نامید نمیکنه و دامن تو هم خیلی زود سبز بشه🙏🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

سلام دوستای گلم ببخشید همتونو نگران کردم، اگه میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد هیچ وقت خبر بارداریمو نمیدادم. خودم هر وقت یکی خبر بارداری میداد کلی خوشحال میشدم و امیدوار، فک کردم منم بتونم شما رو خوشحال کنم نمی دونستم خوشحالی سهم من نیست، حلالم کنید که نگرانتون کردم.

دیروز مرخص شدم، متاسفانه لوله راستمو هم با بچه برداشتن. دیگه نمیدونم قراره چه بلایی مونده که سرم بیاد.

آخه چرا حکمت خدا چیه من که صبر کردم من که کفر نگفتم،من که توکل کردم، این چه سرنوشتیه آخه. تازه ماه اول اقدامم بود از اول اقدام کلی روحیه امو شاد کردم تازه داشتم لباس تیره هامو می ذاشتم کنار، دیگه اهنگ غمگین نمیذاشتم اما خوشحالی من دوام نداشت، من فقط شدم دردسر برا بقیه، آخه مامان من چه گناهی داره که تو یکسال اینجوری بیاد بیمارستانی که همه مامان ها با ساک و کلی شوق اومدن نوشونو ببرن، چه قد آخه التماس خدا کردم من به جهنم فقط به خاطر مامان و بابام که میدونم برات ارزش دارن ولی چی شد آخرش. حتی خدا رو به دل شکسته شما قسم دادم که بذار خوش خبری بهشون بدم، من اصلا جایی ندارم آخه.

دیگه نمیدونم رو پیشونیم چه بلایی نوشته شده، ببخشید نرسیدم به همه جواب بدم همه متن هارو خوندم، میدونم درداتونو تازه کردم مخصوصا آرسام عزیز، بازم شرمنده ام ناراحتتون کردم فقط التماس دعا دارم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستای گلم ببخشید همتونو نگران کردم، اگه میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد هیچ وقت خبر بارداریم ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

واقعا خیلی خیلی ناراحت شدم برات 

نمیدونم چرا بعضی وقتا هرکاری میکنی که بشه اما اخرش نمیشه نمیدونم واقعا چرا .....

ان شاءالله دیگه هیچ وقت تو زندگیت سختی نکشی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام دوستای گلم ببخشید همتونو نگران کردم، اگه میدونستم قراره این بلاها سرم بیاد هیچ وقت خبر بارداریم ...

عزیز دلم میدونم خیلی سخته مخصوصا برای ماهایی که یبار از دست دادیم  ولی باز خداروشکر خودت سالمی وانشاالله بوقتش خدا هدیه شو بهت میده اصلا نگران لوله نباش خیلیا با یه لوله دوقلو بار دار شدن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

آیجهان عزیزم چی بگم بهت چجوری ارومت کنم 😔😔😔😔😔😔😔😔دقیقا همون بلای ک سر من اومد سر تو هم اومد منم لوله راستم برداشتم منم هر بار با همین شرایط و دل شکستگی رفتم بیمارستان سه بار از دست دادم و هر بار به عشق یه امید تازه رفتم ولی نشد نشد الان عمق درد وجودت میفهمم ، دل منم باز برات خون شد چون میفهمم چه دردی کشیدی چقدر دلت شکسته ولی بهت یه چیزی بگم یکسال تو راهه دکترم با اینکه هنوز اقدام نکردم و بعد اون اتفاق لوله دیگمم اوضاع خوبی نداره ولی میشه باردار شد هیچ مشکلی نداره فقط باید حتما قبل عکس رنگی و بری   اگه لاپراسکوپی کرده باشی اون لوله هم چک شده، بمیرم برا دل پر دردت همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

ایجهان عزیز،  نمیدونم چی بگم که مرحم دردت باشه. فقط دعا میکنم از این به بعد روی خوش زندگی رو ببینی و به زودی خدا جواب دل شکسته ات رو بده😔

ایجهان جانم واقعا نمیدونم چی بگم که تسلی دلت باشه عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم ، امیدوارم خدا خودش کمکت کنه 😭😭😭

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

واقعا آدم نمیدونه چی بگه...خیلی ناراحت شدم خیلی.خدا بهت صبر بده و این آخرین مشکلی باشه که تو طول زندگیت تجربه کردی انشالله از این به بعد۱۲۰سال عمر با سلامتی و دلخوشی داشته باشی

متاسفم😔😔😔😔😔😔😔

خیلی ناراحت شدم 😢😢😢خدا کمکت کنه دوست عزیزم و روزهای پیش روت پراز شادی و ارامش باشه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

ایجهان جون عزیزم خیلی سخته میدونم به خدا با نوشته ات گریه کردم. چون خودم با از دست دادن بچه ام همه ی غم دنیا رو توی وجودم حس کردم. سرنوشت رو نمیشه تغییر داد باید تسلیم تقدیر خدا باشیم. مطمئن باش خدا جواب این همه سختیت رو میده. با یه لوله هم میشه باردار شد عزیزم. اصلا ناامید نباش. ایشالله که سایه ائمه اطهار روی زندگیت بیفته و برات فرجی بشه. از ته دلت بخواه.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏