2777
2789
دوستان تاپیک برگشت  نی نی یار ۵ رحمتشو کشید   مثل گفتن گزارس هم نخورد کسی لینکو داد نی نی ...

ممنون 

اخه واسه چی اینکارو کرده 

واقعا که

اخه تا لینک دادن اونام باید حذف کنن الکی سر یه حرف

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄🧐😌

اگه کسی مشکل داشته باشه استراحت میشه 

ولی درکل بارداری پشت سرهم باید مراعات کرد و بیستر استراحت کرد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

خدا رو شکر که تاپیک برگشت😍😍😍😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
دوستان تاپیک برگشت  نی نی یار ۵ رحمتشو کشید   مثل گفتن گزارس هم نخورد کسی لینکو داد نی نی ...

وااااااا😲😲😲خبر نداشتم .. وگرنه سکته میکردم... کی انکارو کرده؟؟😠😠😠😠 چکار تاپیک ما بیچاره ها دارن...آخه تو این سایت از ما دلشکسته ترم هست؟؟؟  .. no halalesh never😊😊😊

[QUOTE=147332090]وااااااا😲😲😲خبر نداشتم .. وگرنه سکته میکردم... کی انکارو کرده؟؟😠😠😠😠 چکار تاپیک ما 

گفته یکی لینک داد نی نی یار ترکوندنش نی نی یار هم متوجه نشد تاپیک مال کس دیگه  والا بگو خوب تاپیکو دوست ندارین ورود نکنید خو😤

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
[QUOTE=147332090]وااااااا😲😲😲خبر نداشتم .. وگرنه سکته میکردم... کی انکارو کرده؟؟😠😠😠😠 چکار تاپی ...

سلام مامان خوشگله...اگر بفهمم کیه😡😡😡😠😠دسته جمعی میریزیم سرش لغو کاربری بشه😂😂😂والله بوووخودا... انگار مجبورن... خوب نیا... چقدر بده که اینحا هم دشمن داریم😔😔😔

سلام مامان خوشگله...اگر بفهمم کیه😡😡😡😠😠دسته جمعی میریزیم سرش لغو کاربری بشه😂😂😂والله بوووخودا. ...

تو تاپیک حذف میشه پیداس کرد 😁 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب     سلام عزیزان خوبید؟ میدونید که چقدر دوستتون دارم تا حالا چند بار باهاتون صحبت کردم گلم ی سوال داشتم ازتون لطفا اگر براتون مقدوره سوالمو جواب بدید... ببینیند این تاپیک مادرای فرزند از دست داده است ی عده آدم دلشکسته که جز اینجا کسی درکمون نمیکنه .. همو دوست داریم و به هم کمک میکنیم... گویا کسی لینک تاپیکمون رو داده برای حذف.. و متاسفانه حذف شد ولی خوشبختانه بر گشت... میشه بگید علت گزارش و درخواست حذفش چی بوده؟؟ 😔😔😔😔ی نگاه به کامنتامون بندازین متوجه میشین هممون جگر گوشمونو از دست دادیم... خیلی حذف تاپیک بعد از بیش از یکسال برامون عجیبه...😔😔

@نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_شب     سلام عزیزان خوبید؟ میدونید که چقدر دوستتون دار ...

من عزیزم در جریان این تاپیک نیستم نی نی یار5 احتمالا میدون

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون