2777
2789
سلام دوستان گلم مرسی ازهمه تبریکات ونگرانیاتون راجب من فکربدنکنید ازبعدزایمانم افسردگی شدیدگرفتم جور ...

عزیزم انشالله زودتر خوب بشی... حالتو درک میکنم ... هر چی اذیتت میکنه ازش دوری کن 😔😔بخاطر ماهک که امام حسین بهت هدیه داده و معجزه ست خوشحال باش و خودت رو زودتر جمع و جور کن... این روزا حال اکثرمون گرفته ست نمیدونم چرا... ولی این هم‌میگذره ... امیدت بخدا باشه... مدام برای سلامتی خودت و ماهک ذکر بگو تا بهتر بشی..‌

سلام مهرا جان تبریک مجددد دختر گلی چطوره😘😘😘😘 خودتو اذیت نکن عزیزم بخاطر فرشته ای که کنارته تا می ...

من سبنم خیلی دردمیکنه سزارین بودی عزیزم؟

دکترم پارسال گفته بودزایمان کنه افسردگیش بیش ازحدزیادمیشه شایددیگه نشه جلوشوگرفت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزو جان انشاالله که بهتر بشی برو حتما روانپزشک که بعد زایمان دچار افسردگی نشی گرچه خودمم حال خوبی ن ...

فدات شم متاسفانه شدم بارداربودم خوب بود ولی دکترمم گفته بود گذراست زایمان کنه تشدیدمیشه جوری که شایدنشه جلوشوگرفت بخاطرزمینه خرابش ولی شوهرموخانوادم فکرمیکردن من باردارشدم خوب شدم خودمم همین فکرمیکردم تااینکه زایمان کردم و دقیق برگشتم به قبل بارداریم جوری که توبیمارستان بهم ارامبخش میزدن وحالا بدترخیلی مواظب حال روحیت باش

ممنون عزیزم ان شاءالله  ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و ماهم از شادی تو خوشحال بشیم واقعا شر ...

عزیزم به چیزهای خوب فکر کن هیچ کس مثل خودمون تو این شرایط نمیتونه کمکمون کنه ما درد بزرگی کشیدیم خوشحال باش خدا برات جبران کرده یه کنجد ناز مثل خودت تو دلت گزاشته.ارزو منو ببین هنوز تو دردم موندم ارزوی مادر شدن دارم سنمم داره میره بالا.پس خدارو برا داشتهات شکر کن

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
عزیزم به چیزهای خوب فکر کن هیچ کس مثل خودمون تو این شرایط نمیتونه کمکمون کنه ما درد بزرگی کشیدیم خوش ...

موناجانم شکرمیکنم خداخیلی بزرگ به حق جدبچم توهم بزودی دامنت سبزشه  خیلی سخت پامومیزارم تواتاقش وسایلشومیبینم بنددلم پاره میشه میگم من پارسال چی کشیدم   الانم این مریضی داغونم کرده بارداری حالم خوب بود

موناجانم شکرمیکنم خداخیلی بزرگ به حق جدبچم توهم بزودی دامنت سبزشه  خیلی سخت پامومیزارم تواتاقش ...

مهرا جونم برای سلامتیت خیلی دعا میکنم انشاالله امام جواد کمکت کنه خودتم هواست به خودت باشه تو مادر یه دختر نازی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
@غریبم      سلام عزیزم کجایی ؟ دختر گلت خوبه بزرگ شده حسابی😍

سلام عزیزدلم😍😍😍😍😍

خوبییی؟؟؟

خداروشکر اونم بد نیست

درگیر مریضیای نوزادی 

رفلاکس و این چیزا

خودت خوبی؟؟. چه خبر خانمی؟؟

چیکارا کردی،؟؟

فدای محبت عزیزدلم روزی هزاربارخداروشکرمیکنم خداکمکم کنه 

سلام مهرا جان خدا رو شکر که خوبی و ماهکت خوبه هزاران مرتبه شکر...دختر خوب سعی کن افکار منفی از خودت دور کنی به حرفی که دکتر زده فکر نکن همه حالت دست خودته که خوب باشی یا بد ...پس بخواه که خوب باشی برای دخترت و همسرت عزیزم صبوریتو بیشتر کن هی به خودت بگو من شادم من غمگین نیستم این کلمات تکرار کن برای خودت خانمی...خدا برات حفظش کنه دختر نازت

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

دوستان تاپیک برگشت  نی نی یار ۵ رحمتشو کشید   مثل گفتن گزارس هم نخورد کسی لینکو داد نی نی یار حذف درخواست حذف کردن😔

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم