2777
2789

@هداانااا    مامان سامیار جون خوبی عزیزم ؟پسر های گلت خوبن بدو بیا عکس بزار عشق کنیم 😍

@mehraaa    مامان ماهک جون پس تو کجایی ؟بیا یه خبر بده از خودت و دخمل گلت 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها.

من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم....

فقط ۲ماهش بود...

خیلی ناراحتم..

کسی چنین تجربه تلخی داشته تاحالا؟  

تو فکرم دوباره اقدام کنم.دکترم گفته حداقل شش ماه صبر کنم....

میشه مهر و اینا...

هم میترسم بهم فشار بیاد چون قبلی رو سزارین شدم.هم اینکه طاقت ندارم دیگه...دلم بچه میخواد دوباره...

سلام بچه ها. من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم.... فقط ۲ماهش بود... خیلی ناراحتم.. کسی چنین تجربه تل ...

سلام خانومی، بیشتر ماها بچه مونو از دست دادیم بله، ما همدردیم درد بزرگیه اما میگذره منم 9 خرداد پسرمو از دست دادم چون زود دنیا اومد و نموند تو دستگاه، منم سز شدم، سه ماه بعد سزارین بخیه ها تقریبا کامل جوش میخورن فقط اگ اضافه وزن دارین بیارین پایین، اگ پریوداتون منظم نیس، تنظیمش کنین، و یوگا یا کلاسی برین ک سرتون گرم شه و به آرامش برسین.من مطمئنم پسرامون صحیح و سالم زودی برمیگردن پیشمون. 

سلام بچه ها. من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم.... فقط ۲ماهش بود... خیلی ناراحتم.. کسی چنین تجربه تل ...

خانومی تو اینیستا برین پیج سفرکرده ها،کلی بچه های عین دسته گل بودن ک راحت پر پر شدن و رفتن، شما تنها نیستین فقط،اگ دوس دارین میشه بگین به چ علت بچه شما رفت؟ 

ممنون عزیزان...

خوشحالم که پیداتون کردم..

خیلی ناراحتم.

من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرسی گذروندم.حتی دریغ از یه لکه بینی ساده که بهم استرس بده .حتی ویار هم نداشتم.تمام سونوهام عالی عالی بودن جوری که دکترم خیلی راضی بود.همه فاکتورهای ازمایش ها هم عالی.۵ماه قبل از بارداری هم اسید فولیک خورده بودم و کل بارداری رو مکمل و کلسیم و اهن و ویتامین دی که دکترم تجویز میکرد رو مصرف میکردم.بچم ۴۱ هفته بود که به دنیا اومد.قرار بود طبیعی بیاد که به معاینه چند روز قبل از زایمان دکترم گفت لگنت تنگه و بهتره سز بشی....

سزارین شدم.

همون روز اول تو بیمارستان یه دکتر قلب اومد بالای سرش و گوشی گذاشت رو سینش گفت سوفل قلبی داره.زردی هم داشت.یه شب nicu خوابید هم برای زردیش هم اینکه اکوی قلب انجام بدن براش.فرداش مرخص شد.گفتن اکو کردیم چیزی نیست.یه سوراخ ۳میلی داره که اکثرا دارن به مرور بسته میشه.ما خودمون پیش بهترین فوق تخصص قلب بردیمش.گفت یه سوراخ دهلیز۳میلی داره یه سوراخ بطن ۲۴میلی ...تنگی مختصر دریچه ایورت داره...

دکتر گفت باید تحت نظر باشه ولی نیاز به جراحی نداره.

یک ماه گذشت.

بابام متوحه شد بچه دست راستشو تکون نمیده..

بیحرکت کنارش افتاده بود...

بردیمش دکتر ارتوپد گفت بچه ها دستشون زود مو برمیداره...یه چند تا تکون داد و گفت برین حله...جا افتاد.

فرداش بچه تب کرد...

نگرانیمون بیشتر شد.

بردیمش یه دکتر خوب اطفال .تا معاینه کرد گفت من اگه نوه خودم بود بی معطلی همین امشب بستریش میکردم....

ما هم بستریش کردیم..

تشخیص عفونت استخوان دادن.از طرفی کشت خون که ازش گرفتن مثبت شد و فهمیدیم یه باکتری خطرناک هم تو خونشه...

با سیتی ها و اسکن های بعدی فهمیدیم یکی از ریه هاش هم کوچکتر از اون یکیه...

بچه یک ماه تو بیمارستان بستری بود...با دست بیحس..با خون الوده به باکتری...با سه تا ناهنجاری قلب که اواخر شده بود ۴تا و تنگی دریچه میترال هم بهش اضافه شده بود..و با یه ریه کوچکتر از اون یکی...قوی ترین انتی بیوتیک رو میگرفت اما حریفش نشد.

روز اخر عفونت زد به روده هاش و روده هاش از چتد جا پیچ خورد...حتی ممکن بود بره برای عمل باز روده...

بعد نفساش تند شد...

هشیازیش کم شد...

و 

ایست قلبی....

الان متوجه شدیم علتش مشکل ژنتیکی بوده...با اینکه نه من مشکل داشتم نه شوهرم. نه تو فامیل. 

ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

الهی که خداوند بهت صبر و آرامش بده و جای بچه تو هر چه زودتر سبز کن به حق 6 ماهی اباعبدالله 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها شما چجوری از دست دادین بچه هاتونو؟

چجوری اروم بشم؟

گفتم ای کاش اگه قرار بود فوت کنه تو شکمم فوت کرده بود....

راستی اون دوستی که گفت اینستا با اسم سفر کرده ها پیداش نکردم متاسفانه.

سلام خانومی، بیشتر ماها بچه مونو از دست دادیم بله، ما همدردیم درد بزرگیه اما میگذره منم 9 خرداد پسرم ...

منم امیدوارم که بچم پیش خدا سالم شه برگرده پیشم....

خیلی دلم تنگه براش خیلیییییییی برای چشماش  برای خنده هاش...  

ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

عزیزم انشالله بزودی جاش برات سبز بشه گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم