2777
2789

سلام دوستان گلم مرسی ازهمه تبریکات ونگرانیاتون راجب من فکربدنکنید ازبعدزایمانم افسردگی شدیدگرفتم جوری که یه لحظه اشکم بندنمیاد همه اطرافیان هرکاری کردن خوب شن اومدن پیشم ولی بی فایده بود ازاون چیزی که میترسیدم سرم اومد اخرمجبورشدن بردتم دکترقبلیم اونم باجلسات روان درمانی باهام حرف میزنه ولی چه فایده هیچی پام رسیدتواتاق عمل مردم وزنده شدم اخه پارسالم همون بیمارستان واتاق عمل بودم بادلای پاکتون برام دعاکنید

سلام دوستان گلم مرسی ازهمه تبریکات ونگرانیاتون راجب من فکربدنکنید ازبعدزایمانم افسردگی شدیدگرفتم جور ...

مهراجون به چیزای خوب وقشنگ فکرکن.🌺

هرچی که بهت انرژی مثبت میده اونو فراهم کن یاانجامش بده.🌺

به امرخدا بچه ی کوچیک انرژی خوب میده ونگاه کردنش غمو ازدل میبره.🌺

هیچ غمی موندگارنیست گل من .

ازنی نی برامون تعریف کن عزیزم.

راستی گلهای خوش عطر توی اتاقت بزار.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم مرسی ازهمه تبریکات ونگرانیاتون راجب من فکربدنکنید ازبعدزایمانم افسردگی شدیدگرفتم جور ...

الان بهتری خانومی؟ خداروشکر گل دخترت برگشته دیگ، افسردگی چرا 

سلام مهرا جون، تبریک مجدد گلم.

مهراااا؟ چرا عزیزم ؟ ماهک گناه داره دختری، قوی باش و توکل کن به خدا، گلم تا میتونی ماهک رو ببوس، بوش کن نازش کن یه لحظه غافل نشو از این نعمت بزرگ خدا، داری شیر میدی انقد نگاش کن تا سیر نشی، انشالله حالت بهتر میشه. 

دلم تنگ شده برا نفسم خیلی مهرا خیلی، برام دعا کن گلی تو الان پاک پاکی. 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام مهرا جون، تبریک مجدد گلم. مهراااا؟ چرا عزیزم ؟ ماهک گناه داره دختری، قوی باش و توکل کن به خدا، ...

الهی بمیرم برات میفهممت خیلی سخته خدا فقط دلامونواروم کنه انشا...دامن توهم بزودی سبزشه تواتاق عمل همتونودعاکردم تایادم بودیکی یکی اسم بردم هرچند که دل خودم اتیش بود

ممنون ارزو جون انشاالله خودت به سلامتی زایمان میکنی دختر نازت میاد بقلت خستگیت درد میاد و زندگیت زیب ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و ماهم از شادی تو خوشحال بشیم

واقعا شرایط سختیه 

من که کلا روح و روانم ریخته به هم معرفی شدم به روانپزشک 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

سلام عزیزم شب بخیر خدا رو صد هزار مرتبه شکر  برای دختر گلت الان بغلت از خدا می خوام به واسطه ائمه هر چه زودتر حالت دلت خوب بشه و دلت شاد و نگرانی هات تموم بشه عزیزم به هیچی فکر نکن جز به هدیه ای که خدا بهت داده تو آغوش بگیرش شیرش بده بوسش کن بوش کن دستای کو چیک شو تو دستت بزار

ان شاء الله که حالت هر چه زودتر خوب خوب بشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون عزیزم ان شاءالله  ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه و ماهم از شادی تو خوشحال بشیم واقعا شر ...

ارزو جان انشاالله که بهتر بشی برو حتما روانپزشک که بعد زایمان دچار افسردگی نشی گرچه خودمم حال خوبی ندارم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مهرا جان خیلی مواظب خودت باش ..ماهک گلی چطوره؟بخاطر دخترت باید سرپا باشی

فدات شم چقدردلم تنگتون بود خوبه خداروشکربایدباشم انشا...بتونم روح وروان خیلی مهمه توزندگی که الان بیست روز بدجور بهم ریختم دوباره وزن کم کردم شدم مثل قبل بارداریم  

خدا رو شکر که کنار پسرای نازت خوبی ان شاالله این حال خوب قسمت همه بچه های این تاپیک بشه.آره یه روز د ...

سلام سمیرا جان عزیزم حتما الان نی نی دنیا اومده  تبریک میگم عزیزم انشالله عمر طولانی همراه سلامتی داشته باشه 😘😘😘😘

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
فدات شم چقدردلم تنگتون بود خوبه خداروشکربایدباشم انشا...بتونم روح وروان خیلی مهمه توزندگی که الان بی ...

سلام مهرا جان تبریک مجددد دختر گلی چطوره😘😘😘😘 خودتو اذیت نکن عزیزم بخاطر فرشته ای که کنارته تا میتونی ذکر بگو صلوات بفرست   حال خودت چطوره  راستی شقاق خوب شد دیگه درد نداری   وای من گرفتم اصلا از اینکه برم سرویس وحشت دارم خیلی اذیتم درد دارم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم