2777
2789
چطوری هدانا جان؟ سامیار جان چطوره؟

سمیرا جونم خوبی دیروز بیادت بودم با خودم میگفتم نزدیک زایمانته حتما ، گلم زایمان کردی یا نه انشالله گل دخترت صحیح سالم بیاد بغلت یا اومده باشه خدا پشت پپناه جفتتون منتظرتیم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سمیرا جان حالت چطوره وای عزیزم یه روز دیگه نی نیت انشالله بدنیا میاد   خداروشکر  ...

خدا رو شکر که کنار پسرای نازت خوبی ان شاالله این حال خوب قسمت همه بچه های این تاپیک بشه.آره یه روز دیگه میاد ان شاالله اما من این ماه خیلی اذیت شدم هم جسمی هم روحی.جسما که جراحی داشتم تو این وضعیت روحیم که با کوچکترین بهونه گریه میکنم هم یاد صالحم هم استرس دارم نکنه دوباره همه چی تکرار شه.برام دعا کنید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلیمه جون شما خوبی ممنون که به یادمی من فعلا به امید اون روز که خدا دلمو شاد کنم روزامو میگذرون ...

مونای عزیزم خوبی عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا زود یه کنجد بیاد تو دلت بچها همیشه سراغتو میگیرن عزیزم جای خالیت پیشمون حس میشه اگه دوست داشتی پیشمون بیا

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سلیمه جون شما خوبی ممنون که به یادمی من فعلا به امید اون روز که خدا دلمو شاد کنم روزامو میگذرون ...

مونا جان انشاالله که خدا بزودی دلتو شاد میکنه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
سمیرا جونم خوبی دیروز بیادت بودم با خودم میگفتم نزدیک زایمانته حتما ، گلم زایمان کردی یا نه انشالله ...

مرسی سعیده جون.خوبم.شما و گل پسرت چطورین؟خوب استراحت کن.فردا نوبت بیمارستانمه.این ماه خیلی بهم سخت گذشت برام دعا کن سعیده جان تو دلت پاکه مخصوصا که یه فرشته تو دلی داری خیلی نگرانم از بابت سلامتیش.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
مرسی سعیده جون.خوبم.شما و گل پسرت چطورین؟خوب استراحت کن.فردا نوبت بیمارستانمه.این ماه خیلی بهم سخت گ ...

انشاالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم ودختر گلتو بغل بگیری مارو هم دعا کن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مونای عزیزم خوبی عزیزم انشالله بحق فاطمه زهرا زود یه کنجد بیاد تو دلت بچها همیشه سراغتو میگیرن عزیزم ...

ممنون سعیده جون همیشه به فکرتونم برای کنجد تو دلتون دعا میکنم واقعا شرایطم سخته فقط به دعا های شما نیاز دارم برام دعا کنید خیلی دوست دارم مادر بشم میدونم خدا با صابرین اما واقعا صبرم تموم شده

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
فدات بشم موناجون.خوبی؟چی کار میکنی؟تو اقدامی یا نه؟من یه خورده حواس پرت شدم.چیزهایی که اینجا خوندم خ ...

عزیزم من پارسال تو اردیبهشت تو 5 ماهکی بچمو به خاطره مشکل قلبی از دست دادم قرار بود شهریور به دنیا بیاد اما خدا نخواست از مهر پارسال اقدام کردم اما نمیدونم چرا نشده دفعه قبل ماهه دوم اقدام باردار شدم خیلی حرفت به دلم نشست خودمم میگم شاید خدا شهریور دلمو شاد کنه انشاالله دوتایی با هم مامان میشیم این بار تو شهریور تو دلمون میان به حق امام جواد به خدا ایمان دارم اون روز خوبمون نزدیکه

خدا رو شکر که کنار پسرای نازت خوبی ان شاالله این حال خوب قسمت همه بچه های این تاپیک بشه.آره یه روز د ...

ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی و دخترت رو به سلامتی بغل بگیری و دلت آروم بشه.

خدا پشت و پناه جفتتون باشه ❤

قبل بارداری ۸۷بودم 😥😥تو بارداری شدم ۹۸تا هفتع ۲۷ . قرص زیره سبز و پودر دینه از کجا گرفتی ؟ بعد ویت ...

دکتر تغذیه نوشت وداروخانه گرفتم.

نگران نباش استرس خودش بیشتر چاق میکنه.اگه بتونی ماهی چهار کیلو کم کنی تا وقت بارداریریت حداقل پانزده تا بیست کیلو کم میکنی.به خدا من از تو بدتر بودم ولی گفتم به خاطر سلامتی خودم هم که شده وبارداری مجدد وزنم رو کم کنم.الان به هشتاد کیلو فکر کن .کم کم وزنت رو بیار پایین.برو پیاده روی وورزش.من تو خونه تردمیل میزنم.توکل برخدا

عزیزم من پارسال تو اردیبهشت تو 5 ماهکی بچمو به خاطره مشکل قلبی از دست دادم قرار بود شهریور به دنیا ب ...

مونا جون مطمئنم خدا به زودی دلمون رو شاد میکنه.

یه چیزی میگم بی ادبی نباشه.از الان بعد اولین  پریودی یک شب در میون نزدیکی داشته باش.صبحها ناشتا خودت وشوهرت شیر وعسل بخورین.از کنجد وسیاه دونه هم استفاده کن.چون رحم رو گرم میکنن.من خودم قبل از آی وی اف همین چیزها روخوردم که رحمم آمادگی خوبی پیدا کرد ودوقلو باردارشدم.ولی عمرشون به دنیا نبود.الان هم بیشتر صبح شیر وعسل میخورم.چون تو رژیم هم هستم مقوی هم هستن.

دکتر تغذیه نوشت وداروخانه گرفتم. نگران نباش استرس خودش بیشتر چاق میکنه.اگه بتونی ماهی چهار کیلو کم ...

دکتر تهران بهم کپسول داد که شامل ویتامین ب شش وچند جور ویتامین دیگه هست.اسمش یادم نیست .آخه پاکتش رو انداختم و قرص رو توظرف خالی کردم به خاطر کرونا.😅😅ویتامین دی هم هفته ای یک عدد.قرص آهن روزی یکی.اسید فولیک روزی یکی.

مونا جون مطمئنم خدا به زودی دلمون رو شاد میکنه. یه چیزی میگم بی ادبی نباشه.از الان بعد اولین   ...

ممنون دوستم  که راهنماییم کردی انشاالله مامان بشی به زودی خدا برات جبران کنه این سختیهارو الهی امین

ممنون دوستم  که راهنماییم کردی انشاالله مامان بشی به زودی خدا برات جبران کنه این سختیهارو الهی ...

ان شاءالله زودتر باردار میشی 

فقط بدون استرس اقدام کن و ذهنت رو از بارداری بیار بیرون مطمینم باردار میشی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم