2777
2789
سلام عزیزم.میام یه سری میزنم ومیرم.خوشحال از خوشحالی دیگران وناراحت از غمهاشون.هرچی که به شهریور نزد ...

دقیقا قرار بود منم شهریور بیان . انشالله دلم روشن مشکلی برات پیش نمیاد میگم عزیزم چند کیلو بود چند شدی ؟ تو چند وقت من ۹۵بودم الان شدم ۹۴🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو یک هفته رژیم ورزش خدایا چطور بیام ۷۰کیلو🤔🤔🤔

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام عزیزم.میام یه سری میزنم ومیرم.خوشحال از خوشحالی دیگران وناراحت از غمهاشون.هرچی که به شهریور نزد ...

یلدا من یکی دوستام خیلی چاق بود . یه چیز ترکیبی میدی داروگیاهی درست میکنه .اون تو چهارماه ۱۸کیلو کم کرده منم خریدم فک کنم مال اونع . 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدا من یکی دوستام خیلی چاق بود . یه چیز ترکیبی میدی داروگیاهی درست میکنه .اون تو چهارماه ۱۸کیلو کم ...

من تو یک ماه ونیم شش کیلو وزن کم کردم.هفته ای یک کیلو.دارو استفاده نمیکنم.فقط دکتر قرص زیره سبز وپودر دینه داده که پوست برنج یا گندم هست.نیم ساعت قبل غذا میخورم.ویتامین ها رو که دکتر تهران داده ومیخورم.من نودو یک بودم تقریبا آخر بارداری که الان هفتادونه هستم.البته با ترازوی توخونه.ولی با ترازوی دکتر ولباس که میپوشم هشتاد میشم.چون الان دکتر نرفتم.

نگران نباش کافیه بدنت به کم خوری عادت کنه.زود پایین میاد وزنت.

راستی قبل بارداری چند کیلو بودی؟من هشتادودوبودم.تا دوماه ونیم بعد بارداری شدم هشتاد.ولی بعدش وزنم زیاد شد.تا هفته بیست ویک نودو یک شدم.

دقیقا مثل من پسرم میخواست شهریور با تاریخ تولد همسرم به دنیا بیاد اما خدا قسمت نکرد انشاالله خدا شهر ...

فدات بشم موناجون.خوبی؟چی کار میکنی؟تو اقدامی یا نه؟من یه خورده حواس پرت شدم.چیزهایی که اینجا خوندم خیلی تو ذهنم نمیمونه.نمیدونم تو اقدام رفتی یانه.ولی من هم دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره مهربونم.خدارو چه دیدی.شاید باهم مامان شدیم.خیلی دلم میخواد یکی بیاد بگه ناخواسته باردارشده ولی از خوشحالی بره آسمون.البته بچه های همینجا رومیگم.خودم خیلی دلم میخواست طبیعی بعد از کورتاژ اقدام کنم.اما دکترم منع کرده.😉😉چون ممکنه پروسه ی انتقال جنینم عقب بیافته.اگرنه طبیعی اقدام میکردم.

@sm_aa     @هداانااا     سلام دوستای گلم .. مرسی ک یادم بودین😘😘😘  ...

مصی جان تبریک میگم.ان شاءالله آرتای نازتون زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.ان شاالله دامادیشو ببینین و خدا شما رو برای همیشه شاد و سلامت کنار هم حفظ کنه🤲 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
چطوری هدانا جان؟ سامیار جان چطوره؟

سلام سمیرا جان حالت چطوره وای عزیزم یه روز دیگه نی نیت انشالله بدنیا میاد   خداروشکر   ماهم خوبیم خداروشکر 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من تو یک ماه ونیم شش کیلو وزن کم کردم.هفته ای یک کیلو.دارو استفاده نمیکنم.فقط دکتر قرص زیره سبز وپود ...

قبل بارداری ۸۷بودم 😥😥تو بارداری شدم ۹۸تا هفتع ۲۷ . قرص زیره سبز و پودر دینه از کجا گرفتی ؟ بعد ویتامین چی میخوری و قرص چی ... 

من تو یک ماه ونیم شش کیلو وزن کم کردم.هفته ای یک کیلو.دارو استفاده نمیکنم.فقط دکتر قرص زیره سبز وپود ...

خیلی ناراحتم اخه چطور بیام ۷۰ تا چند ماه دیگه

خیلی ناراحتم اخه چطور بیام ۷۰ تا چند ماه دیگه

الان ۹۶ام

عزیزم شما بعد چند ماه از بارداری قبلی، باردار شدین؟ سز بودین؟ 

من بعد ۱۲ سال باردارشدم هفته ششم رشدش متوقف شده بود سقط شد دوماه اقدام نداشتم بعدش هفت ماه اقدام کردم دوماه اخر دارو خوردم و لطف خدا بود که باردارشدم عزیزم انشالله قسمت شما و همه بچها شه بزودی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام خوبی سعیده جان مرسی عزیزم ممنونم از لطف ماریا جونم منم بفکرش بودم وهستم سلاممو بهش برسون بگو با ...

فدات هدانا حونم زودی بیا بچها همیشه دلتنگتن بیا حتما بیصبرانه منتطرتیم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم