2777
2789
ممنونم عزیز دلم قربونت 😘😘😘 خودتو حسابی تقویت کن هرچیزی که باعث میشع تقویت بشی استفاده کن انشاللع ...

ممنون هدانا جون. ایشالله بشه. با صافی قلبت دعام کن. 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
هستی جون شما مشکل خاصی ندارین که خیلیا با ذخیره زیر یک وقتی ک دکترا قطع امید کردن طبیعی باردار شدن ا ...

ممنون از دلگرمی هاتون. خدا خودش کمک کنه مال من رفته زیر نیم الان. دیگه خودش اگه بخواد بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کار سنگین کردم جفتم کنده شد دکترا علتی نگفتن فقط گفتن جفتت کنده شده بچه خفه شده فشارت روی ۱۶ هست ...

شاید مسمومیت حاملگی داشتی به خاطر فشار بالا

شما دوباره باردار شدین بعدش؟علایم مسمومیتتون چی بود؟من فشارم بالا بود وزنش به هفته ش میخورد نمیدونم ...

اره عزیزم الان یه دختر دارم...منم فقط فشارم بود و اضافه وزن بالا...پروتیینم به اون صورت تو خونم نبود ولی دکتر گفت بچه رشد نداره علایم مسمومیت هم داری و ختم داد....تو بارداری دوم اصلا فشارم نرفت بالا...فک میکنم اون موقع از بس غصه میخوردم به خاطر شرایط بچم فشارم میرفت بالا و اینکه بچه های ای یو جی ار خیلی وقتا باعث بالا رفتن فشار میشن...

ناشکری نکن خدا به جاش به دختر ناز بهت داده. بچه های ما مسافر بهشت بودن. زمینی نبودن بهشتی بودن😔😔😔

عزیزم ناشکری نمیکنم انشاالله بچه دار میشین و میبینن که جای اون بچه اصلا پر نمیشه و دل ادم همینجور شکسته و داغونه...

عزیزم ناشکری نمیکنم انشاالله بچه دار میشین و میبینن که جای اون بچه اصلا پر نمیشه و دل ادم همینجور شک ...

میدونم واقعا غم بزرگیه چی کار میشه کرد جز صبر. این غم بزرگ همیشه رو قلبمون باقی میمونه😔😔😔

اره عزیزم الان یه دختر دارم...منم فقط فشارم بود و اضافه وزن بالا...پروتیینم به اون صورت تو خونم نبود ...

خدا دخترتون رو حفط کنه من مسمومیت خیلی شدید بود انزیماب کبدین توی یک لحظه بالا رفت و.پلاکتام افت کرد

شما بعد چند وقت باردار شدین

من خیلی خیلی میترسم

چشم عزیزم .. دکترم گفت دور بازو بزن راحتتره اخه برای دور ناف گفت شاید عمیق بزنیم سوزن وارد اعضای شکم ...

عزیزم قدم نورسیده مبارک  ، میش بدونم اسم دکترتون چیه و کدوم شهر میشن 

@sm_aa     @هداانااا     سلام دوستای گلم .. مرسی ک یادم بودین😘😘😘  ...

سلام عزیزم خدا رو صد هزار مرتبه شکر ان شاء الله که به حق ائمه خوش قدم خوش روزی و خوش نام باشه وزیر سایه خدا و ائمه اطهار وپدر سایه پدرومادر ش مدارج عالی رو کسب کنه و دامادیش رو بینی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام آرزو جان. خوبی نی نی خوبه. میبینم دیگه ماههای آخری به سلامتی😍😍

سلام عزیزم ممنون خوبیم خداروشکر 

دیگه خدا خودش کمک کنه اینبار به همه ماها

ان شاءالله به زودی زود خبر باردارشدنت بشنویم هستی جان 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم