2777
2789
من دو سال پیش دخترمو اواسط هفته ۳۴ از دست دادم جفتم کنده شده بود بچم تو شکمم قبل زایمان خفه شده بود، ...

خداروشکر انشالله بهذسلامتی،بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی

@sm_aa     @هداانااا     سلام دوستای گلم .. مرسی ک یادم بودین😘😘😘  ...

خداروشکر عزیزم 😘😘😘مبارکت باشه عزیز دلم  انشالله همیشه سلامت باشع گل پسرت 😍😍😍 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مصی عزیز خدارو هزاران بار شکر بهت تبریک میگم انشالله قسمت همه منتظرا عزیزم

انشالله انشالله با صبر وتوکل بخدا مطمئنا همه به خواسته شون میرسن😍😍

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من دو سال پیش دخترمو اواسط هفته ۳۴ از دست دادم جفتم کنده شده بود بچم تو شکمم قبل زایمان خفه شده بود، ...

خداروشکر انشاله به سلامتی فارغ بشی🙂🙂🙂

خدا رو هزار مرتبه شکر. تبریک فراوان مصی جان.⚘⚘⚘

ان شااله که آرتا کوچولو پاینده باشه و زیر سایه بابا و مامانش سالیان طولانی شاد و سلامت باشه.

سلام هستی جون خوبی عزیزم نرفتی اقدام حالت چطوره 

سلام رو ماهت هدانا جون. ایشالله از شهریور. بینهایت خوشحالم میبینم مامان شدی مجدد و کوچولوت به سلامتی دنیا اومد😍😍. من یه مشکل دیگه ام پیدا کردم ذخیره ام رفته پایین ایشالله خدا خودش کمک کنه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

مصی جان خدا رو شکر طعم مادر شدن رو چشیدی ایشالله سایه خودت و همسرت بالای سر کوچولوت باشه😍😍🙏🙏🙏

سلام رو ماهت هدانا جون. ایشالله از شهریور. بینهایت خوشحالم میبینم مامان شدی مجدد و کوچولوت به سلامتی ...

ممنونم عزیز دلم قربونت 😘😘😘 خودتو حسابی تقویت کن هرچیزی که باعث میشع تقویت بشی استفاده کن انشاللع با اولین ماه اقدام باردار میشی

خدا رو هزار مرتبه شکر. تبریک فراوان مصی جان.⚘⚘⚘ ان شااله که آرتا کوچولو پاینده باشه و زیر سایه بابا ...

سلام باران عزیزم حالت چطوره عزیزم خوبی😙

سلام رو ماهت هدانا جون. ایشالله از شهریور. بینهایت خوشحالم میبینم مامان شدی مجدد و کوچولوت به سلامتی ...

هستی جان، وقتی سه شنبه رفتم مرکز ناباروری فکر کردم به خاطر ذخیره پایین بلافاصله میگه برو واسه میکرو اما دکتر بهم گفت درسته که amh خیلی کمه ولی با یک آزمایش نمیشه گفت شانسی ندارم. گفت باید چندین فاکتور با هم بررسی بشه. در نهایت گفت که نگران نباشم.

من هم گفتم اینجا بنویسم و بهت این امید رو بدم، عزیزم.

هستی جان فیبروماتو عمل کردی؟اقدام نیستی

میبینم سلیمه جون خدا رو شکر تقریبا بیشتر راه رو طی کردی. امیدوارم به حق همه ی سختیا که کشیدی اینبار کامت با در آغوش گرفتن فرزند گلت شیرین بشه. آره عمل کردم. عملمم خیلی عالی بود هم فیبروم داشتم هم پولیپ که دکتر همه رو برداشت. ایشالله از شهریور خدا کمکم کنه.اما یه کم نگرانم چون ذخیره ام اومده پایین😔😔 

سلام باران عزیزم حالت چطوره عزیزم خوبی😙

ممنون هدانا جون. به دعای شما واقعا محتاجم.

حال روحیم خیلی خوب نیست. این ماه انگار باردار شدم، بتام مثبت شد اما بالا نرفت. تقسیم سلول تخم توی مراحل اولیه رشد متوقف شد و بارداریم تموم شد. الان بتام آمده پایین اما هنوز پری نشدم. دکترم گفته بهتره صبر کنم تا طبیعی پری بشم و حداقل یه دو هفته زمان میبره تا پری بشم اگه نشدم آمپول میده.

حتما مصلحتی بود که من نمیدونم. توکل به خدا، خودش هوامونو داشته باشه😔

میبینم سلیمه جون خدا رو شکر تقریبا بیشتر راه رو طی کردی. امیدوارم به حق همه ی سختیا که کشیدی اینبار ...

ممنون عزیزم اصلا نگران نباش انشاالله با اولین اقدام خدا هدیه شو بهت میده

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
هستی جان، وقتی سه شنبه رفتم مرکز ناباروری فکر کردم به خاطر ذخیره پایین بلافاصله میگه برو واسه میکرو ...

ایشالله همینطور باشه. منکه فعلا میگم طبیعی. خدا خودش کمک میکنه. ایشالله تا آخر امسال باران جون دل هممون رو شاد کنه.‌