2777
2789
من فقط یکبار خواب دخترمو دیدم هر شب از خدا میخوام بیاد به خوابم ولی نمیاد هر روز که بیدار میشم تمام ...

عزیزم انشالله خدا دوباره یه نی نی دیگه بهت میده   بچه های آسمونی ما که دیگه رفتن وهیچ وقت قرار نیست برگردن هر بچه ای خودش یه جور عزیزه من این چند روز همش کارم گریه است همش یاد پسرمم چقدر دوست داشتم این نی نی هم چشماش شبیه امیرارسلانم میشد ولی اصلا چشماش به اون نرفته منم چقدر دلم میخواست منم مثل پسرم که فکر میکنه داداشش برگشته همون فکرو میکردم ولی نمیشه مگه یادم میره کخ چه دردهایی کشید تا آسمونی شد هیچ وقت اون شب اخر که رفتم گریشو دیدم ودیدم تو دهنش خونه وپرستار دورشه از جلوی چشمم پاک نمیشه اونو جلوی چشمای خودم به خاک سپردن 

صبور باش وصبور که جز این هیچ کاری از دستمون بر نمیاد من روزهایی بود که میشستم تو اتاقش وفقط سرمو به دیوار میکوبیدم بسکه یکم آروم بگیرم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط یکبار خواب دخترمو دیدم هر شب از خدا میخوام بیاد به خوابم ولی نمیاد هر روز که بیدار میشم تمام ...

ار خدا میخام نی نی بعدیت انشالله دختر باشه 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

این چند وقت چندتا بچه اطرافم آسمونی شدن که واقعا درد اور بود بچه هایی زیر شش سال یکیش بعدار ۱۵ سال مادرش باردار شد وشش ماهه دنیا اومد بالاخره بچه ۶ سالش شد اینقدر عزیز بود تو خونواده که یه شب دنبال پدر بزرگ مادربزرگش گریه کرد گفت ببرینم اونا هم گفتن ببریم بازار یه دوری بزنیم بیاریم ولی هنوز به بازار نرسیده یه ماشین باشون تصادف کرد وپسره از شیشع پرت شد ودر دم جان باخت اینارو که میبنم چقدر قلبم برای اون مادرا بدرد میاد وفقط از خدا براشون صبر میخام کاش ما حکمت خدارو میدونستیم 

بمیرم برات ...چه خوابهایی دیدی از پسرت...منم دوبار خواب پسرمو دیذم ولی باهام حرف نزد... دقیقا مثه ت ...

آدینه عزیزم مطمئنا روزهای خوبت خیلی نزدیکه شک نکن بزودی زود نی نی میاد تو دلت 

عزیزم انشالله خدا دوباره یه نی نی دیگه بهت میده   بچه های آسمونی ما که دیگه رفتن وهیچ وقت قرار ...

سلام هدانا جون خوبی عزیزم گل پسرمون چطوره 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزمممممم 😍😍😍😍  از دعاهای خیر شما دوستای گلم 😘😘😘  انشاله گل پسرت ب موقع و سالم ب ...

مصی جان رفتی برای زایمان عزیزم انشالله گل پسرت صحیح سالم بغل بگیری مارو بی خبر نزار عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم انشالله خدا دوباره یه نی نی دیگه بهت میده   بچه های آسمونی ما که دیگه رفتن وهیچ وقت قرار ...

خداروشکر الان یه گل پسر به جاش سبز شده.بچه هامون هیچوقت فراموش نمیشن و هیچوقت برنمیگردن منم هیچوقت چهره دخترم یادم نمیره همیشه میگم خدایا اون معصوم.بود چرا عذابش دادی دلش مثل بادکنک بادکرده بود وکبود شده بود ولی بازم تلاش میکرد برا زندگی چقد دلتنگشم چقد بیقرارشم چقد دوست داشتم الان دنیا میومد سر ماه خودش سالم بود و بغلش میکردم

ای خدا اخه چرااااااا

عزیزم...پسر منم 800 گرم بود...دکترم میگفت زنده نبود موقع به دنیا اومدن...من همش فک میکنم اگه سزارین میکردم شاید میموند...از بس هی میبینم بچه های این وزنی موندن...منم علایم مسمومیت داشتم دکترم ختم بارداری داد بچه هم که رشد نمیکرد توی 31 هفته 800گرم بود...بمیرم...بمیرم براش....بمیرم برای دل همه مامانایی که بچه هاشون رفتن...

عزیزم تبریک میگم برای تولد پسرت...

امیدوارم هررروز که میگذره حالت بهتر بشه...منم دخترم داره میشه 8ماهه ولی هنوز یه چشمم اشکه یه چشمم خون...نمیدونم چرا این بار غم کم نمیشه از روی دلم...

عزیزم تبریک میگم برای تولد پسرت... امیدوارم هررروز که میگذره حالت بهتر بشه...منم دخترم داره میشه 8م ...

شما دوباره باردار شدین بعدش؟علایم مسمومیتتون چی بود؟من فشارم بالا بود وزنش به هفته ش میخورد نمیدونم یهو چی شد که اینجوری شد 

عزیزم...پسر منم 800 گرم بود...دکترم میگفت زنده نبود موقع به دنیا اومدن...من همش فک میکنم اگه سزارین ...

نهدموندن به شانسه من روز بعد عمل دکترا گفتن خوبه وروجکه زبروزرنگه اما رفت بدجوریم رفت