2777
2789
عزیزم شما تمامی چکاپارو دادین؟ میشه بدونم چ چکاپی دادین؟ 

نه همه رو ندادم . دکترا دکتر نیستن ک انقدر ازین دکتر ب اون دکتر رفتم ولی بی فایده. ۷ مرداد وقت دکتر دارم ببینم چی مینویسه برام . فقط پاپ اسمیر و تیرویید و ازمایش خون روتین دادم .

ولی انعقادی و اینا حالا ندادم.

خدایا شکرت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من که یکهفته بعد زایمان هفت کیلو وزن کم کردم.دیگه ثابت موندم ومجبورشدم برم پیش دکتر تغذیه.دیگه ...

میتونی بهم رژیم ک دکتر بهت داده به منم بدی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم فکر این چیزا نباش ک وزن بالا زایمان زودرس میاره . شیاف و امپول مانع از زایمان زودرس میشه .&nbs ...

فمولایف زدی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم فکر این چیزا نباش ک وزن بالا زایمان زودرس میاره . شیاف و امپول مانع از زایمان زودرس میشه .&nbs ...

مصی جون خوبی؟نی نی گلت خوبه؟توشکمت ورجه وورجه میکنه؟انشاالله به سلامتی فارغ بشی.خودم هم میدونم.اما دکترا آدم رو میترسونن.گفتم وزنم پایینتر بیاد سبکتر میشم بهتره.ولی هفتادوپنج برای بارداری خوبه دیگه.خیلی بالا نیست که.منم دلم میخواد هفتادوپنج  برسونم خودمو.یه کم تو ورزش کردن تنبلم.تردمیل میزنم.

سلام مصی جون خوبی گل پسرت خوبه ،وقت زایمانت مشخص شد مارو بی خبر نزازی عزیزم سر زایمانت هم فراموشمون نکن گلم انشالله بسلامت فارغ شی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
میتونی بهم رژیم ک دکتر بهت داده به منم بدی

هردوهفته درمیون رژیمم روعوض میکنه.اما همهغذاها رو میخورم.کلا صبحانه یک کف دست نان با قوطی کبریت پنیر یا دوقاشق چایخوری عسل یا یک تخم مرغ آبپز یا یک قوطی کبریت حلواشکری یا دوقاشق مرباخوری مربا.البته با تخم مرغ وپنیر یک گوجه وخیار هم میتونم بخورم.هر روز یه چیز میده که تنوع داشته باشه.

ناهارهمه نوع خورشت وماهی  ومرغ فقط با شیش تاقاشق برنج.البته مقدار خورشتها هم محدوده.مثلا سه تکه گوشت ودوقاشق خورشت.یا سه قطعه ماهی.یک روز هم باید نون با خورشت بخورم.به همراه نصف بشقاب سبزی یا سالاد

شام هم مثلا عدسی یا سوپ سه ملاقه باکف دست نون.ماکارونی یک لیوان بدون نون.کباب جوجه یک سیخ کوچک.کوکو دوکف دست.شامی دوعدد.لوبیا پخته دوملاقه.همراه با سبزی یا سالاد.

البته نکته مهم اینه که برنج یا نون کم میشه.وهر روز نیم ساعت ورزش کنی.

عزیزم چطور تونستین یه سال تحمل کنین برا اقدام، منک دوماه نشده هنو دارم دق میکنم، اولین بچتونه؟ 

سخت بود عزیزم ولی واقعا نمیخواستم با روحیه خراب اقدام کنم اولش مثل شما بودم. اما بدونین تنها کسی ک دردتونو میفهمه همسرتونه .تنها کسی ک درکم میکرد و همچنان همراهم بود و هست همسرم .

فراهم کردن تفریحای مختلف . مسافرت . و کلا ریلکس کردن .

خیلی بهم کمک کرد با اینکه میدونم خیلی از درداشو بروز نمیداد اما خودمونو نباختیم . تو اون یسال هم کلا تحت نظر بودم با این که دکترم اجازه داده بود ولی امادگیشو نداشتیم. 

سعی کردیم ب روزای قبل از این اتفاق برگردیم . راستش همون اول بعد اون اتفاق تصمیم گرفتیم یک سال بگذره ک اون روزا یاد اوری نشه . 

خدا هوامونو داشت و داره ک روز از دست دادن پسرم بی بی چکم مثبت شد و من اینو ی نشونه قوی دونستم ❤❤❤❤❤ 

شما ها هم ما امید نباشین و توکلتون ب خدا باشه . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشالله ب سلامتی نی نیتو بغل کنی عزیزم.

ممنون عزیز دلم ❤❤❤❤ انشاله بزودی زود کنجد کوچولو بیاد تو دلت و با خبرش مارو خوشحال کنی عزیزم 🙏🙏🙏🙏 اللهم صل علی محمد ول محمد و عجل الفرجهم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مصی جون خوبی؟نی نی گلت خوبه؟توشکمت ورجه وورجه میکنه؟انشاالله به سلامتی فارغ بشی.خودم هم میدونم.اما د ...

ممنوم عزیزم . خدارو شکر خوبه شیطنت میکنه دیگه جاشم تنگ شده 😍😍😍😍 انشاله این روزا قسمتت بشه گلم 🙏🙏

دکترا برای راحتی بارداری و احتمالاتی مثل دیابت و فشار خون بالا تاکید ب وزن پایین دارن . تا جایی ک میتونی ورزش کن هم بروی روحیه ات خوبه هم اینکه ب ی وزن ایدال و مناسب میرسی از استراساتم کم میشه .تردمیلم خوبه . من باشگاه ثبت نام کرده بودم دو سه ماه کم و بیش رفتم بیشتر بخاطر اینکه تو خونه نباشم زیاد روم تاثیر نداشت..بعدش همون تو خونه حلقه میزدم برام بهتر بود .بیشتر تمرکزت رو شکم و پهلوهات باشه . در کنارشم بقیه قسمتای بدنو روش کار کن .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مصی جون خوبی گل پسرت خوبه ،وقت زایمانت مشخص شد مارو بی خبر نزازی عزیزم سر زایمانت هم فراموشمون ...

سلام گلم . خدارو شکر خوبیم عزیز دلم . گل پسر تو چطوره ؟؟ تکوناش شروع شده؟؟؟ خاله فداش شه ❤❤❤❤

اره مشخص شد هر چند با سزارینم موافقت نکردن ولی ختم بارداریمو زدن تو 39 هفته ک انشاله تا 5شنبه هفته اینده باید زایمان کنم . دکترم گفت باهام هماهنگ باش ک روز شیفتش یکاری برام بکنه دیگه ببینم چی میشه . 

مگه میشه شماهارو فراموش کنم گلم همیشه بیادتونم . چ باردارای تاپیک چ منتظرا منو پسرم برای تک تک تون بارداری سالم و زایمان راحت از خدا میخوام. ❤❤❤

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام گلم . خدارو شکر خوبیم عزیز دلم . گل پسر تو چطوره ؟؟ تکوناش شروع شده؟؟؟ خاله فداش شه ❤❤❤❤ اره م ...

مصی جان، ان شااله که به سلامتی زایمان کنی و گل پسرت رو به سلامتی به آغوش بگیری.❤

سلام گلم . خدارو شکر خوبیم عزیز دلم . گل پسر تو چطوره ؟؟ تکوناش شروع شده؟؟؟ خاله فداش شه ❤❤❤❤ اره م ...

ممنون گلم بله از ۱۸ هفته تکون میخوره خداروشکر، انشالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم گل پسرت صحیح سالم بغل بگیری

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم