2777
2789
منم امیدوارم که بچم پیش خدا سالم شه برگرده پیشم.... خیلی دلم تنگه براش خیلیییییییی برای چشماش   ...

سلام عزیزم منم 4اردیبهشت سز شدم دخترم19روز تو.دستگاهدبود بعد رفت هیچ چیزی نمی تونه ارومم کنه

از خدا می خوام بهتون صبر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شما چجوری از دست دادین بچه هاتونو؟ چجوری اروم بشم؟ گفتم ای کاش اگه قرار بود فوت کنه تو شکمم ...

عزیزم من بچم رشدش هم کند بود اما در اصل کیسه آبم ترکید و بچه رو برداشتن چون زود دنیا اومد و بسیار نارس بود نتونست دووم بیاره زیر دستگاه و بعد چهار روز فوت کرد، پیچ رو بزن safarkardee

ارزو جان رفتی از گلوکز

اره عزیزم دوهفته پیش رفتم هم دیابت هم ادرار بود که نرمال بود فقط دفع پروتیین در حد traceداشتمکه دکتر گفت مهم نیست فعلا

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

دوست عزیزی که گفتن خانم سپیده تهرانی که الان مطبشون تبریزه ایشون تا سال ۹۶ میاندواب بودن منم دکترم ایشون بودن دکتر فوق العاده ای هستن حتی خانم دوست شوهرم که سر دوتا پسراش آنزیماش بالا بود همون مشکل کبدی داشتن خانم تهرانی به موقع بچه هاشو صحیحوسالم بدنیا اورد و حتی یکی از فامیلای شوهرم که بچه دار نمیشد بعد چن سال خارج رحمی باردار شد توسط خانم تهرانی مداوا شد بعد یک سال دوقلو پسر باردار شد با همین دکتر الانم بچه هاش سه ساله ان سالم سلامت

خاستم بگم هرکی مشکل جدی داره بنظرم مراجعه کنه به این دکتر تا شاید به خاست خدا یه نی نی سالمو قشنگ بیاد بغلش با تشکر

بچه ها شما چجوری از دست دادین بچه هاتونو؟ چجوری اروم بشم؟ گفتم ای کاش اگه قرار بود فوت کنه تو شکمم ...

خدا بهت صبر و ارامش بده عزیزم . دهنم بسته شد چقدر سختی کشیده طفلک .

ی بار ی دوستی گفت شاید بچه هایی ک تو دوران جنینی از بین میرن مشکلی دارن ولی تو سونو مشخص نمیشه. الان واقعا با این چیزایی ک دیدم و شنیدم فکر میکنم حرفش درست بوده.

‌ انشالله خیلی زود دوباره باردار بشی و غمت کم رنگ بشه.

خدایا شکرت❤
سلام بچه ها. من ۱۶ خرداد پسرمو از دست دادم.... فقط ۲ماهش بود... خیلی ناراحتم.. کسی چنین تجربه تل ...

سلام عزیزم... واقعا ناراحت شدم و متاسفم برای این اتفاق تلخی که براتون افتاده😔😔😔😔 ما اینجا همه تجربه از دست دادن عزیزمون رو داریم حالا یا تو شکممون آسمونی شدن یا بعد از بدنیا اومدن ... خیلی ها با دلیل و اکثرا بدون دلیل مشخص... پس بدون تنها نیستی ... ما همیشه دعا میکنیم کسی به تاپیک اضافه نشه ولی متاسفانه شما نه اولی هستی و نه آخری و حکمتش رو خدا میدونه.... مدت زیادی از  آسمونی شدن عزیز دلت نگذشته و به نظرم الان خیلی قوی تر هستی تا هر چه جلوتر بری... طبق تجربه خودم میگم.... من هر چه زمان برام گذشت بدتر شدم.... بازم طبق صحبت های دوستان که از اوایل تاپیک با هم بودیم  میخوام بهت چند تا توصیه کنم... عزیز دلم اولا که این درد هیچ موقع فراموش نمیشه ... گاهی تمام آنچه که به سرت اومده مثل ی فیلم زنده جلوی چشمات پخش میشه و با تمام وجودت حسش میکنی انگار هی تکرار میشه... اما ما با هم اینجا درد دل میکنیم که خیلی به تسکین دردمون کمک میکنه... دوما هر چه گذشت رو به حکمت و مصلحت خداوند بسپار ... چه بسیار چیزایی که خدا میدونه و ما نمیدونیم... سوم اینکه به صبر و نماز متوسل شو و خودت رو بخدا بسپار و سعی کن از این امتحان سخت سر بلند بیرون بیای ... نزار اسیر افسردگی بشی...چیزی که حالت رو خوب میکنه امید به بارداری مجدد و اقدام هست  ولی تا اون موقع سرت رو گرم کن ... به هر جیزی که نزاره تنها بمونی و تو فکر این اتفاق بری..جسم و روحت رو قوی کن و انشالله تحت نظر پزشک اقدام کن ... الان دوتا از بچه هامون تو این هفته نی نی هاشون صحیح و سالم بدنیا اومدن😍😍😍چند تا باردار مامانی داریم... و ی عده هم اقدام هستن.... تو هم عزیزم غریبه نیستی وقتی دلت گرفت بیا حرف بزن درد دل کن... ولی نزار افسرده بشی و تمام فکرت آماده شدن برای بارداری باشه... انشالله خدا کمکت میکنه و اینبار ی نی نی سالم و سلامت و صالح  بدنیا میاری....🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

چه کنم عزیزم کم سعادتم 😑 اره الهی شکر انشالله قسمت بقیه مون 😍😍😍😍

اوجله موجله کی بودی تو آخه لا مصب؟که شدم وابسطت؟؟؟😉😉😉کم سعادتی از ما بوده که شما سر سنگین شدی عشقوووم... 🤗🤗🤗الان که خدا روشکر دل هدانا و مهرا شاد شده و همجنین ما بیشتر سر بزن یکم بحرفیم... 😘😘

اره عزیزم دوهفته پیش رفتم هم دیابت هم ادرار بود که نرمال بود فقط دفع پروتیین در حد traceداشتمکه دکتر ...

خداروشکر عزیزم بمن گفت همون هفته ۲۷ که میرم مطب بنویسه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

خدا بهت ارام و صبر بده خیلی سخته ایشالله جاش پر میشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام دوستان پسرم مرخص شد گفتن که یک درصد بچه ها موقع سزارین اینطور میشن دکتر خیلی خوبی داشت خودمو بر ...

هدانا جون قدم نو رسیده رو بهت تبریک میگم.‌خیلی خوشحال شدم که یکبار دیگه خداوند لذت مادر شدن رو بهت داد، ایشالله دو تا پسرات زیر سایه خودت و همسرت بزرگ بشن🌺🌺♥️♥️🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ممنون عزیزان... خوشحالم که پیداتون کردم.. خیلی ناراحتم. من کل نه ماه بارداری رو بدون هییییچ استرس ...

عزیزم اول از خدا میخوام صبر بده بهت ایشالله جاش با یه بچه صحیح سالم صالح سبز شه .تو تنها نیستی درد منم عین درد تو هست منم ۹ماه بارداری بدون هیچ درد سری گذروندم ماه اخر رفتم ان اس تی اکثرشون بد بودن ب دکترم گفتم چرا اینجوریه ؟گفت اکثر مادرا همینجورین مشکلی هم ندارن تا هفته ۳۹بودم ک رفتم باز نوار قلب گفتن بده باید اورژانسی سز بشی .عمل شدم وقتی بچم ب دنیا اومد دکتر گفت خوبه کنارم بود تا روز بعد دکتر اطفال ک اومد خیلی زود انتقالش دادن یه بیمارستان ک ان ای سیو داشته باشه اونجا دکتر گفت قلبش مشکل داری هیچ کاری براش نمیشه کرد فقط اگه ببرینش فلان شهر دکتر فوق تخصص بهش دارو مخصوصی هست وصل کنه شاید بهتر شه ک اخرش انژیو میشه خوب میشه تاکید کرد گفت فقط ۱درصد ممکنه خوب شه .اقام زود انتقالش داد شهر دیگه دکتر اون دارو بهش زد گفت اگه ۴روز زیر این دارو دووم بیاره خوب میشه .بچم روز دوم اسمونی شد دل پدر مادرش با خودش برد رفت..