💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم .بالاخره تاپیک رو پیدا کردی.حتما باید از دکترت این سوالهارو بپرسی.چون باتوجه به سونویی که از رحمت میکنه بهت میگه کی میتونی اقدام کنی.ولی بعد از اتمام خونریزی رابطه اشکالی نداره.البته اینو دکترم بهم گفت.من خیلی خونریزی ولکه بینی داشتم.هرچقدر زودتر روحیت روبدست بیاری برای جسمت هم بهتره.خدا بزرگه.خودت رو با جگر وگیلاس وآناناس تقویت کن.من چون وزنم زیاد شده بود دارم رژیم میگیرم.البته زیر نظر متخصص تغذیه.چون خودمم چاق هستم.دوست دارم وزنم رو پایینتر بیارم.توکل برخدا.
سمیرا جون خوبی شماهم زایمانت نزدیکه انشالله بسلامتی زایمان کنی گل دخترت بغل بگیری عزیزم
ممنون سعیده جان.آره نزدیکه اما هر چی که نزدیکتر میشه استرسم بخاطر سلامتیش بیشتر میشه.ان شاءالله خودتم ایام باقی مونده از بارداریتو بسلامتی بگذرونی و پسر نازت بدنیا بیاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه بین دوستان کسی بوده بچه شون مشکل قلبی داشته و دکتر راهنمایی یا توصیه ای برای بارداری بعدی بهشون ...
عزیزم تو همین تاپیک بچهای بودن که بچشون با مشکل بچه شما از دست دادن ودوباره باردارشدن بچشون صحیح سالم بودن پس نگران نباش گلم اینبار باردار میشی و یک کوچولو ناز و صحیح و سالم بغلت میگیری همیشه قرار نیست اتفاقات بد تکرار بشه توکلت بخدا باشه گلم
ممنونم از راهنمایی تون 🙏🏻🙏🏻 اره ۵ ماه منطقیه ولی صبر کردنش برام سخته. با وجود اینکه سرکار میرم.. ...
برای منم خیلی سخت بود خیلی مخصوصا از وقتی دکتر اجازه داد خدا میدونه ماه اخرش برام اندازه چندماه طول کشید هرروز روز شماری میکردم رو تقویم روزا رو خط میزدم
فقط با کار کردن خودمو مشغول کردم
آرزو دارم به زودی بیای و خبر بارداریت بدی
خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجاممیدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام به همه من دو هفته پیش پیام داده بودم پسرم مشکل قلبی d-tga داشت (جابجایی شریان های اصلی ...
عزیزم خوب یادمه شمارو وقتی گفتی یکسال دیگه دو سال تصمیم داری برای بچه دار شدن تعجب کردن ومیدونستم نمیتونی تحمل کنی چون داشتی واز دست دادی خیلی سخته که از فکرش بیرون بیایی من با اینکه سزارین بودم دکترم بعد ۳ ماه اجازه داد منم پایان نامه داشتم که ارائه دادم بعدش اقدام کردم که ۵ماه طول کشید انشاالله که شما هم بزودی صاحب یه نی نی خوشگل وسالم میشی فقط خودت وشوهرتو تقویت کن خیلیا بودن بچشون مشکل قلبی داشته ولی خداروشکر بچه دومشون سالم بوده
عزیزم خوب یادمه شمارو وقتی گفتی یکسال دیگه دو سال تصمیم داری برای بچه دار شدن تعجب کردن ومیدونستم نم ...
مرسی عزیزم چقد حرفاتون حس خوبی بهم داد. خدا کمک کنه تمرکز کنم رو کارها و بتونم تو چند ماه پایان نامه مو جمع کنم و به امید خدا با دل آروم باردار بشم و بچه سالمی داشته باشم.
ایشالا بارداری شما هم به خوشی و سلامتی به سرانجام برسه❤❤
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع / سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش