2777
2789
مرسی عزیزم چقد حرفاتون حس خوبی بهم داد. خدا کمک کنه تمرکز کنم رو کارها و بتونم تو چند ماه پایان نامه ...

ممنون عزیزم دردیه که کشیدیم هممون یعنی همه بچه های اینجا پس همو درک میکنیم فولیک ۵ حتما بخور 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه روزدیگه عزیزم

ای جااانم .ان شاءالله به سلامتی ماهک خانم خشگلتو بغل بگیری .آرامشی بشه برای رنجی که کشیدی🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗

تیکرتو خواهانم.من رنگ آبی شو میخواام😊😊

برامون دعا کن مهراجون.😔

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ببخشید عزیزم پارگی کیسه اب یعنی ب انعقاد مربوطه ؟منم کیسه ابم پاره شد ولی تاحالا این همع دکتر رفتم ه ...

نه عزیزم، 

منظور از آزمایشهای ایمنی انعقادی، اینه که کلا همه چیو چک میکنن، 

چه انعقادی چه ایمنی چه از هر لحاظی

من صد در صد مشکلم به خاطر انعقاد نبود، چون تمام بارداری آمپول انوکساپارین میزدم

اما آزمایشهای تکمیلیو باید انجام بدم 

علت اصلیه پارگیه کیسه آب، عفونته

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عزیزم من فک میکنم دلیل اصلیش این بود ک خیلی استرس داشتم ک نکنه مشکلی داشته باشه و منفی بافی کردم ک ن ...

درسته، موافقم، این مسایل بی تاثیر نیست

سلام منم تو هفته ۲۷ دو تا دوقلو پسز داشتم چتد روز پیش زایمان کردم و از دست دادمشون

عزیز دلم خیلی برات متاسفم

خدا بهت آرامش بده

خدانکنه عزیزدلم اره دیگه گلم ترخدادعام کنیدسه شنبه صبح بایدبرم دعام کن بخیربگذره

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم... منتظر عکس ماهک خانوم هستیم🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍منم دعا کن عزیز دلم

عشقم.. خواهر عزیزم ... هدانای مهربونم... بعد از تحمل اینهمه رنج خدا بهت لطف کرد و پسرت رو بهت برگردوند... خدا رو شکر بارداریتو رو با تمام استرس و سختی ها به آخر رسوندی... خدای بزرگ هیچ وقت نگاهشو از ما دلشکسته ها بر نمیداره... فردا دست خدا توی دستت باشه عزیزم و بهترین لحطه و خاطره زندگیت رقم میخوره... به امید خدا پسرت میاد و قلبت آرامش میگیره .... برای همه ما دعا کن ... خصوصا ماهایی که بچه اولمون رو از دست دادیم... دعا کن دل ما هم به آرامش برسه.... بیصبرانه منتظریم بیای و عکس پسر گلتو بزاری... دوستت دارم و برات دعا میکنم 😘😘😘😘😘😘😘😘

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم... منتظر عکس ماهک خانوم هستیم🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍منم دعا کن عزیز دلم

فدات شم عزیزم انشا...بیای ویاخبربارداریت خوشحالمون کنی🤲🏻🤲🏻🤲🏻