2777
2789
غزیزم خدا به حق مادر سادات بهت صبر و آرامش بده و توی بهترین شرایط دوقلوهات بیان دو دلت و به سلامتی ب ...

❤❤❤❤❤انشللله

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاء الله که دختر نازت برمیگرده تو دامنت عزیزم باید مراقب گل پسرت باشی اون ...

ممنون گلم سعی میکنم  حواسم بهش باشه ،،،امیدوارم دخترم.برگرده

انشالله شماهم.پسرتون به سلامتی بغل کنین

سلام منم تو هفته ۲۷ دو تا دوقلو پسز داشتم چتد روز پیش زایمان کردم و از دست دادمشون

اخ که چه درد بدیه این درد با پوست و استخونم درکت میکنم امیدوارم خدا جواب دلای شکستمون بده

عزیزم شما مشکلتون چی بود بارداری قبلی؟بعداز چتد وقت باردار شدین

من بچم کاملا بی دلیل تو هفته سی وهفت پر کشید،

دقیقا یازده ماه بعد باردار شدم

دومین سزارینم بود

کارشناس ارشد حقوق قضایی
بچها امشب یا فردا بنیت زایمان راحت و سلامتی هدانا جون و گل پسرش اگر براتون امکان داره صدتا صلوات بفر ...

مرسی عزیز دلم😘😘😘قربونت   راستش چنان استرسی منو گرفت که دچار سرگیجه ودلدرد شدم 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

من امشب میرم برا تشکیل پرونده تا فردا که برم بستری     ممنون از همه دوستان منو شرمنده خودتون کردین   منم تو اون لحظات دعای گوی همه دوستانم انشالله که هنگی با اومدن نی نی جدید جون تازه ای بگیرید   دعا کنید نی نی منم بمونه  همش میگم یعنی میشع ۲۰ روزگی را رد کنه   توکل باخدا همچیو بهش سپردم      ممنون از همه دوستان گلم😘😘😘😘😘😘

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
هدانا جون ان شاء الله که به حق مادر سادات و ائمه زایمان راحتی داشته باشی و پسر نازتو به صحیح و سالم ...

قربونت عزیز دلم خوشحالم اینجا دوستانی دارم که دعام میکنن وبرام انرژی مثبت میفرستن   انشالله خدا وسیدالشهدا اجرتون بده  😍😍😍😍

هداناجون هممون برای سلامتی خودت ونی نی خشگله  دعامیکنیم .🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷 ...

قربونت عزیزم منم از خدا میخوام خیلی خیلی زود نی نی نازت بیاد ودلتو آروم کنه   آمیییییین😘😘😘😘

انشالله اخ اگه بشه من عاشق دخترم بودم تو این 6ماه انگار رو ابرا بودم  امیدوارم برگرده

توکلت بخدا باشع عزیزم هیچ چیز برای خدا غیر ممکن نیست

بچه هابرای هدانادعاکنیدزایمانش راحت باشه وبسلامتی بچشوبغل کنه  هداناجان همش توفکرمی حالت بهترب ...

قربونت مهرا جون همچنین عزیز دلم کاش الان پس فردا بود

سلام به همه 

من دو هفته پیش پیام داده بودم

پسرم مشکل قلبی d-tga داشت (جابجایی شریان های اصلی قلب) که تو ۱۸ هفتگی نفهمیده بودن اما تو ۲۸ هفته به کمک خدا مشخص شد و دکتر کمکم کرد که زایمان طبیعی کنم. بچه مو از دست دادم و دست خالی اومدم خونه..

حالا ۱۵ روز از زایمان م گذشته.‌‌.. من از یک طرف دوست دارم هرچه زودتر حامله بشم (دکتر گفته ۳ ماه دیگه میتونی). از یک طرف از اینکه تو حاملگی بعدیم مشکلی باشه نگرانم، از طرفی میگم صبر کنم پایان نامه مو بنویسم تموم بشه و حالم بهتر بشه ۶ ماه دیگه حامله بشم، از طرفی یک ساعت نیست به بچه فکر نکنم...

خلاصه داغوونم.....

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام به همه  من دو هفته پیش پیام داده بودم پسرم مشکل قلبی d-tga داشت (جابجایی شریان های اصلی ...

خدا صبرت بده واقعا سخته خیلی سخته

از همین الان قرصای آهن و فولیک اسیدت شروع کن 

و خودتو تقویت کن ان شاءالله بعد 5ماه اقدام کن امیدوارم تو همون اقدام اولت باردار بشی عزیزم

منم پارسال 12 مرداد پسرم از دست دادم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من امشب میرم برا تشکیل پرونده تا فردا که برم بستری     ممنون از همه دوستان منو شرمنده ...

ان شاءالله به سلامتی باشه 

التماس دعا 

امیدوارم از این به بعد فقط خیر و خوشی برات باشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم