2777
2789
سلام عزیزم دکترم گفت عفونت باعث پارگیه کیسه آب شد البته باید آزمایشهای ایمنی و انعقادی انجام بدم ت ...

ببخشید عزیزم پارگی کیسه اب یعنی ب انعقاد مربوطه ؟منم کیسه ابم پاره شد ولی تاحالا این همع دکتر رفتم هیچکدوم اینحرفو نزدن.

خدایا شکرت❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هابرای هدانادعاکنیدزایمانش راحت باشه وبسلامتی بچشوبغل کنه  هداناجان همش توفکرمی حالت بهترب ...

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنه و با دل خوش و شادی خودش و نی نی برن خونه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
خانمها بیاین با هم نتیجه بگیریم  ببینیم چی باعث شده که همه ماها این اتفاق برامون افتاده!! ...

عزیزم من فک میکنم دلیل اصلیش این بود ک خیلی استرس داشتم ک نکنه مشکلی داشته باشه و منفی بافی کردم ک نمیمونه همه اینا تاثیر داش واقعا 

مهرک جان انشالله به سلامتی بستری بشی و بچتو بغل بگیری. چهارشنبه پدر همسرم عمل تومور مغزی داره لطفا ...

مریم جان انشالله پدر شوهرت صحیح سالم از بستر بیماری بلند شه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
پسر منم 4روز دستگاه بود 19 روز واقعا سخته هر چ بیشتر آدم می بینه بیشتر وابسته میشه

اره خیلی سخته من هر روز میرفتم روسرش دخترم همش تکون میخورد میخندید گریه میکرد روزی که گفتن حالش خوبه عفونت روده گرفت و رفت

معلوم که میشه خدامیدونه چقدردلمون شکستس جواب دلای شکستمونم میده بهش توکل کن فقط ازخودش بخاه حتم دارم ...

انشالله اخ اگه بشه من عاشق دخترم بودم تو این 6ماه انگار رو ابرا بودم 

امیدوارم برگرده

ناشکری نکن اصلا تو خداروشکر یه بچه داری ماها رو ببین ارزو دارم یه بچه سالم گیرمون بیاد دوتا پیشکشمون

بخدا ناشکری نیست ولی جگرگوشه م بود من فقط رفتم ازمایش قندو ببرم دکتر ببینه اما دیگه خونه نیومدم وقتی اومدم که بچه م تو.دستگاه بود و شکمم پاره 

خدایا اا من باید 25 تیر زایمان میکردم هذچی به اون روز نزدیک میشم اعصابم بهم میربزه

از خدا میخوام خدا جای فرشته هامون پر کنه برامون

انشالله سلامت دنیا میاد😍😍😍

هداناجون هممون برای سلامتی خودت ونی نی خشگله  دعامیکنیم .🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
بعنی میشه مهرا میشه خدا دوباره بهم دختر بده میشه دوباره باردار بشم یعنشهدروزای خوبم برگردن با اینک ...

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاء الله که دختر نازت برمیگرده تو دامنت عزیزم باید مراقب گل پسرت باشی اون بهت خیلی احتیاج داره 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام منم تو هفته ۲۷ دو تا دوقلو پسز داشتم چتد روز پیش زایمان کردم و از دست دادمشون

غزیزم خدا به حق مادر سادات بهت صبر و آرامش بده و توی بهترین شرایط دوقلوهات بیان دو دلت و به سلامتی بغلشون کنی الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

هدانا جون ان شاء الله که به حق مادر سادات و ائمه زایمان راحتی داشته باشی و پسر نازتو به صحیح و سالم بغل کنی و از خوشحالی اشک شوق بریزی و تمام غمهات از دلت بره عزیزم من برات دعای توسل می خونم عزیزم